Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 3

QUOTE(*Vosylka* @ 2011 03 11, 15:26)
sveikos 4u.gif
Sakykit, o tas bulves padėt tik ant žemės ir uždengt šiaudais ar truputį įkast? blush2.gif
Tikrai eksperimentuosiu g.gif

paziurek cia,gal aiskiau bus
Atsakyti
Ačiū.Parodžiau ir savo B, nes jis juokdavosi iš manęs, kai pasakodavau, kad taip sodina.tikrai bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 11, 15:41)

muzikinis takelis kaip iš kokio bajevyko biggrin.gif

bet kai kasė, tai neužmačiau jokių kartono liekanų, gal supuvo g.gif
šiaip įdomus variantas.
Atsakyti
Pirmą kartą sėjau ridikėlius į vazonėlį - žiūrėsiu, kas bus iš mano eksperimento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 13, 18:56)
Pirmą kartą sėjau ridikėlius į vazonėlį - žiūrėsiu, kas bus iš mano eksperimento  smile.gif

labai įdomu. Parašyk, kaip seksis smile.gif Aš jau į šiltnamį susėjau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 21:00)
labai įdomu. Parašyk, kaip seksis  smile.gif  Aš jau į šiltnamį susėjau.

O aš iš pavydo - į vazonėlį lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 13, 19:56)
Pirmą kartą sėjau ridikėlius į vazonėlį - žiūrėsiu, kas bus iš mano eksperimento  smile.gif

Aš penktadienį pasėjau į dėžutę nuo vaisių,plastmasinę.Nes šiltnamius dar reikia tvarkyti,o rankos tai niežti.Bus kaip bus,vistiek sėklų pigiai prisipirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
thumbup.gif

aš jau irgi buvau pasiruošus į vazonėlį sėt. Net sėklų pigių nusipirkus buvau.. na, jei išmest to eksperimento rezultatus reiktų, tai gal mažiau gaila būtų biggrin.gif
O į šiltnamį kuriuos sėjau, visos sėklos beicuotos. Tai geraii, kad anksti sėjau, nes dygs, matyt, ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 21:25)
lotuliukas.gif
thumbup.gif

aš jau irgi buvau pasiruošus į vazonėlį sėt. Net sėklų pigių nusipirkus buvau.. na, jei išmest to eksperimento rezultatus reiktų, tai gal mažiau gaila būtų  biggrin.gif

Aš taip pat pigias sėklas sėjau biggrin.gif
Atsakyti
nu suintrigavo mane filmukas apie bulviu sodinima/nuemima ax.gif viskas lyg ir aisku, tik kur siaudu tiek gaut?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2011 03 13, 23:38)
tik kur siaudu tiek gaut?

aha, problema, ne tik rast, bet ir parsivežt biggrin.gif ieškojom giliuose kaimuose, radom, į priekabą tik vienas telpa, bet įveikėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 13, 20:18)
O aš iš pavydo - į vazonėlį  lotuliukas.gif  doh.gif

Mano ridikėliai namie auga puikiai bigsmile.gif

user posted image

Čia serenčiai

user posted image
Atsakyti