Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 3

as tai eilini roza su kvailais kalusimais blush2.gif ar yra skirtumas tarp svoguno sodinuko ir sejinuko?nes kazkada girdejau,kad yra del auginimo laiskams,o yra del svogunu ropelem auginti.ar as kazka ne taip supratau ax.gif
Atsakyti
sveikos, ar teko auginti spagetinius moliugus? radau seklu siandien tai nusipirkau pabandymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 23, 21:45)
*nugis tokie, kur viena pasodini, 5-11 uzauga. Jei bobule kaime turejai, turetum zinot tokius.
**pernai springdama visiems tuos daugiagalvius siuliau, niekam nereikejo  blink.gif

*tai va tas ir yra, kad nei kaimo turėjau nei kaime augau, gryna miesčionka ax.gif o tėvai kiek pamenu sode tik viengalvius augino g.gif
**kaip gaila, kad pernai šitos temos nepaskaičiau...bet jeigu šiemet nebeturėsi kur dėt, tai aš paimčiau nors kiek pabandymui blush2.gif

QUOTE(Palme22 @ 2011 03 24, 14:06)
sveikos, ar teko auginti spagetinius moliugus? radau seklu siandien tai nusipirkau pabandymui  g.gif

mano bendradarbė augino, tai sakė, kad jie labai tinkami visokiom tyrėm, perdirbimui, kažkaip ir plėšosi jie tokiais "siūlais", įsivaizduoju, kad jie troškinant turėtų būti kiek minkštesni už tuos standesnius moliūgus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 03 24, 11:59)
norfoje svogūnų sodinukai - 3,99. bet mačiau, kad nešėsi nemenkus tokius ax.gif

kurioj cia norfoj taip gerai g.gif nes buvau snd vienoj,tai visai svogunu sodinuku nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 24, 15:41)
kurioj cia norfoj taip gerai g.gif nes buvau snd vienoj,tai visai svogunu sodinuku nebuvo schmoll.gif

Aš mačiau Kaune irgi Norfoj. Iš vis kainavo 3,49.Prie mano akių atvežė kelis maišus, tai moterėlių tuntas laukė jau,kol tuos maišus praplėš.
Atsakyti
Laba diena.Gal zinote kur galima nupirkti tu daugiagalviu svogunu sodinimui?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 03 24, 17:04)
Laba diena.Gal zinote kur galima nupirkti tu daugiagalviu svogunu sodinimui?

as pirkau turguje.bet jie man isaugo visai ne tokio didumo kokio pirkau.bet kaltinu rugscia dirva.ziuresiu,kaip seksis s.m.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 24, 12:12)
Tai tada kaltinsime žemę g.gif pas mus kaip žvyras ir smėlis,tai ir derlius atininkamas g.gif
Šiemet jau mano daržiukas bus naujoj vietoj, tai gal bus nors kiek geriau. Reikia įkelt foto, parodyt kokias morkas turėjau vienais metais lotuliukas.gif

Turbut ne zeme, nes mano zeme priemolis. Turbut kaltos zemes knisejos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 24, 17:12)
Turbut ne zeme, nes mano zeme priemolis. Turbut kaltos zemes knisejos  biggrin.gif

Tikriausiai smile.gif
Norfos tinklapyje reklamuoja svogūnų sodinukus, po 3.99, ir dar Dalemos sėklos po 0.39lt.
Atsakyti
O žalioj stotelės l. gražūs svogūniukai, bet po 13 ir po 15 Lt. Skirtumas didžiulis. Išdygo visi mano kalafiorai, briuselio kopūstai, brokoliai clap.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 25, 11:09)
O žalioj stotelės l. gražūs svogūniukai, bet po 13 ir po 15 Lt. Skirtumas didžiulis. Išdygo visi mano kalafiorai, briuselio kopūstai, brokoliai clap.gif  assa.gif

o kur kalafiorus, briuselio kopūstus auginsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 25, 13:09)
O žalioj stotelės l. gražūs svogūniukai, bet po 13 ir po 15 Lt.

blink.gif Kokia "užlaužta" kaina unsure.gif
Atsakyti