Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 3

QUOTE(polonia @ 2011 03 30, 14:19)
Nekiskite i zeme labai giliai, na taip normaliai, naturaliai sukiskite smile.gif , zodziu, negalvokite apie ta ropele...As kisu jau i darza daigus taip, kad daigas gerai stovetu.
Svoguno rope pati nuspres kaip augti. Vistiek neliks visa zemeje.
Kad jus zinotumete kaip as pernai juos i darza kisau... blush2.gif "Änt greicio". Zodziu super sie svogunai, jie ir zvyre matyt uzaugtu.

nu bliamba, suintrigavot... niekad nesu sodinus daigeliais svogunu unsure.gif
kazin, o jei dabar dar paseciau. ar spetu jie man iki darzo sezono g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 30, 14:25)
nu bliamba, suintrigavot... niekad nesu sodinus daigeliais svogunu unsure.gif
kazin, o jei dabar dar paseciau. ar spetu jie man iki darzo sezono g.gif

As praeita sestadieni pasejau dar poka savo draugei. Pasejau, priliejau vandens, ikisau i celofanini maiseli ir padejau ant radiatoriaus.
Sekite, tikrai neveluojate. Gal tik menulis siandien, ryt ne tas...Bet bandyti galima.
Balandzio 5 ir 7 diena gera sejimui. Sakniavaisiai nuo balandzio 16 d.
Na, veliau i dirva sukisite, kai salnu nebus. As pernai balandzio pabaigoje tai rizikavau, gi dar salnos buvo, uzdengiau tiesa agroplevele.
Siais metais nepirksiu svogunu sejinuku, tik is seklu auginsiu, geriau uzauga, tiesa, laikyti ju rudeni ilgai negali, vartoti reikia, bet vasara kai israuni viena toooki svoguna, supjaustai, tai net per daug, jeigu kepti reikia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 30 kovo 2011 - 13:41
QUOTE(polonia @ 2011 03 30, 14:40)
As praeita sestadieni pasejau dar poka savo draugei. Pasejau, priliejau vandens, ikisau i celofanini maiseli ir padejau ant radiatoriaus.
Sekite, tikrai neveluojate. Gal tik menulis siandien, ryt ne tas...Bet bandyti galima.
Balandzio 5 ir 7 diena gera sejimui. Sakniavaisiai nuo balandzio 16 d.
Na, veliau i dirva sukisite, kai salnu nebus. As pernai balandzio pabaigoje tai rizikavau, gi dar salnos buvo, uzdengiau tiesa agroplevele.
Siais metais nepirksiu svogunu sejinuku, tik is seklu auginsiu, geriau uzauga, tiesa, laikyti ju rudeni ilgai negali, vartoti reikia, bet vasara kai israuni viena toooki svoguna, supjaustai, tai net per daug, jeigu kepti reikia. smile.gif

4u.gif tai as seklu pas save kaime tokiu negausiu, cia reik iki miesto pavaziuot, o be savaitgalio nilabai svieciasi... nors kita vertus- as matyt su menuliu labai susipykus arba pas mane abi rankos kairios- kai seju ka nors per blogas dienas- dygsta kaip piktzoles, o kai seju/persodineju per tinkamas - nu arba nedygsta arba neauga... unsure.gif
o tai zeme pas jus kokia? idirbta, itresta gerai, kad tokie auga? nes as maciau sitas seklas ir ta gigantiska svoguno nuotrauka manes neitikino blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 30, 14:55)
4u.gif  tai as seklu pas save kaime  tokiu negausiu, cia reik iki miesto pavaziuot, o be savaitgalio nilabai svieciasi... nors kita vertus- as matyt su menuliu labai susipykus arba pas mane abi rankos kairios- kai seju ka nors per blogas dienas- dygsta kaip piktzoles, o kai seju/persodineju per tinkamas - nu arba nedygsta arba neauga... unsure.gif
o tai zeme pas jus kokia? idirbta, itresta gerai, kad tokie auga? nes as maciau sitas seklas ir ta gigantiska svoguno nuotrauka manes neitikino blush2.gif  unsure.gif

Normali zeme, nei itresta( svogunai nemegsta meslo), nei ten kazkokia.
Tiesa, priemolis.
Manes irgi neitikino nei ta nuotrauka nei seklos..Galvojau nesamone.
Bet..likau labai labai nustebinta. smile.gif
Tiesa, kai paaugo daigai, gerai atzele svogunu laiskai, as viska viska apmulciavau siaudais. Apie kiekviena daiga. Bet tie svogunai augtu ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 30 kovo 2011 - 15:21
Viskas, ir as lekiu siandien ieskoti tu stebuklingu svogunu biggrin.gif
Nes sejinukus kiek ziurineju parduotuveje, tai arba labai prasti, arba kazkokie atrodo lyg pasale, arba kainos nenormalios.
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 03 30, 16:18)
Normali zeme, nei itresta( svogunai nemegsta meslo), nei ten kazkokia.
Tiesa, priemolis.

nu pas mane zvyras/smelis g.gif unsure.gif
pernai pirma karta uzaugo normalus svogunai, bet tai is rudens buvo svieziu meslu patresta. man irgi sake, kad svogunai meslo nemegsta, bet matyt mano smelyje jie tiesiog neturedavo kuo maitintis- nuskasdavau mazesnius nei sodinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tik atsisesk paskaityk..................
ir kur ju pirkti, kokiuose tinkluose yra, kad neklaidziot,
kur ant palangiu viska reiks sudet g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 03 30, 14:19)
Zodziu super sie svogunai, jie ir zvyre matyt uzaugtu.

pasejau ir as sito stebuklo.kai paskaiciau apie pikavima,tai net silpna pasidare,nes jau net pomidorams vietos nerasta,o dar svogunus pikiuot doh.gif .bet po tokiu zodziu tikrai nesuksiu sau galvos.tegu sau auga iki triju tikruju laisku.tik gal per tankiai as juos pasejau,bet gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 30, 16:15)
pasejau ir as sito stebuklo.kai paskaiciau apie pikavima,tai net silpna pasidare,nes jau net pomidorams vietos nerasta,o dar svogunus pikiuot doh.gif .bet po tokiu zodziu tikrai nesuksiu sau galvos.tegu sau auga iki triju tikruju laisku.tik gal per tankiai as juos pasejau,bet gyveni ir mokaisi smile.gif

Su svogunu pikiavimais tikrai nezaidziu schmoll.gif o ir vietos tam nebutu..seju reciau i dezute,ir viskas ok.I darza sodindama irgi ten labai nestatau ju..padarau grioveli,soniskai ant griovelio krasto suguldau po viena ir uzpilu zemem..jie patys puikiausiai atsistoja taip kaip jiems reikia mirksiukas.gif jau ne pirmi metai taip auginu ,viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 03 30, 12:46)
Jokiu budu nemeskite!!!! doh.gif
As pirmais metais irgi, tiesa, ismesti norejau, bet cia yra superiniai svogunai, nerealaus, saldaus skonio, auginu jau 4 metai.
Ropeles tikrai uzaugs tokios kokios nuotraukoje. Jos ne zemeje auga, tai yra tik puse dalies zemeje.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Po tokio pagyrimo ir aš jų noriu bigsmile.gif
Bet jau sėti ko gero per vėlu schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 03 30, 18:50)
Su svogunu pikiavimais tikrai nezaidziu schmoll.gif o ir vietos tam nebutu..seju reciau i dezute,ir viskas ok.I darza sodindama irgi ten labai nestatau ju..padarau grioveli,soniskai ant griovelio krasto  suguldau po viena ir uzpilu zemem..jie patys puikiausiai atsistoja taip kaip jiems reikia mirksiukas.gif jau ne pirmi metai taip auginu ,viskas  thumbup.gif

o,dar vienas geras patarymas bigsmile.gif na ziuresiu,kas man gausis s.m.nes svogunus seju pirma karta ax.gif bus blogai,tai kitais metais pasitaisisiu.sesiu reciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 03 29, 22:35)
Suprantu, kad reik pikiuot, bet kaip tai padaryt, kad tas laiškas visiškas siūlas. Baisu į ranką paimt  unsure.gif

QUOTE(Nome @ 2011 03 30, 08:30)
Į šakutės dantukų tarpą tilptų kokie 5 mano vogūniniai siūlai  lotuliukas.gif
Neapsikentusi tokio vaizdo šiand ryte su žirklėm pakarpiau tų siūlų viršūnes, nežinau kas čia gausis.

Drasiai kirpkit - nuo to tie siuliukai tik sustipres ir sustores. As visada nukerpu puse, ar net daugiau.
o tada ir pikiuot galima mirksiukas.gif
Atsakyti