Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Artizia"

sveiki kaip matau siu tableciu nelabai kas vartoja.jas man israse gine. vakar susirgau .tad pradejau jas vartoti.isgerus pirma tablete jau vakare dingo menesines..vakar jos buvo negausios o jau siandien nei laso!!!!!ar gali taip but?
Atsakyti
man irgi parase situ KT, na man irgi taip pat buvo bet cia normalu kaip as suprantu... siaip tai nzn kaina gera ju o salutiniu jokiu poveikiu kaip ir nejauciu, tad ir toliau jas gersiu 4u.gif o tu taip pat parasyk kaip tau sekasi ten su jomis smile.gif
Atsakyti
Yasminelle (ar kažkaip panašiai) geri. Pati vartoju ir kiek apie juos prisiskaičiau, tai tik gerai, kad kažkokie natūralesni nei kiti. Kaina 40-50lt.
Atsakyti
Geriau anksciau ir as yesminelle, kaina siaip didoka, bet gerai toleravo organizmas tik isikalbejus su ginekologe paaiskejo man vienas esminis dalykas, kad nuo jo dingsta libido. O as ir galvojau kas cia man darosi... sad.gif tai db geriu sitas artizia:)
Atsakyti
as irgi egriu artizia, bet jas sunkoka gauti, nevisur yra, idomu kodel, galvoju pereit ant lidynette, sudetis lyg tapati smile.gif
Atsakyti
s taip pat jas geriu tik niekaip nesuprantu labai skauda krutine doh.gif ji aisku padidejo bet skauda man ja unsure.gif ar tai normalu unsure.gif
Atsakyti
as jas taip pat vartoju jau trecia menesi... tik keista, kad vis pasiteplioju ciklo viduryje... todel turbut tarsiuosi su gydytoja del galimybes pabandyti keisti i kitas... ax.gif
Atsakyti
ar gali buti kad nuo ju man skauda galva isgeriau visas ir db mano dienos prasidejo bet kaip galav skauda nezinau kur dingti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti