Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(vivita @ 2011 04 12, 19:16)
o kaip manot bordo labai sunku isigyt? nenoriu kazkaip panu uzkraut  smile.gif  ar jus tiesiog pasakot ko norit ir sukites kaip ismanot ax.gif

Tokius dalykus verciau aptarkit su pamergem, susiraskit bendrom pastangom, kur galima isigyti, nes tikrai tas "sukites kaip ismanot", nu tai sorry. Mums busima nuotaka panasiai pasake, zinoma ji norejo kaip geriau, bet tokiuose reikaluose geriau surinkt pamerges i kruva ir sutart kazka kartu, nes dabar nei sis nei tas gaunas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austuja: 12 balandžio 2011 - 19:53
QUOTE(Dzenete @ 2011 04 12, 18:48)
Man bordo begal;o graži spalva ypač paskutiniu metu. O būtinai turi būti puokštė iš saulėgražų?
Tavo pamergės  turbūt visos dailių figūrų? Suknelės gražios, bet aš jau nežinau ar su ja patogiai jaučiuosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinuke666: 12 balandžio 2011 - 20:37
QUOTE(blondinuke666 @ 2011 04 12, 13:54)
mano pamergytes bus su tokiomis suknelemis  smile.gif  ka manote?
http://www.morilee.c...and_stones/9095
tik ne melyna o ta kita spalvyte

jeigu visos su idealia figura, tuomet super smile.gif
Atsakyti
aha visu pamergiu figuros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 04 12, 18:48)
Man bordo begal;o graži spalva ypač paskutiniu metu. O būtinai turi būti puokštė iš saulėgražų?
Tavo pamergės  turbūt visos dailių figūrų? Suknelės gražios, bet aš jau nežinau ar su ja patogiai jaučiuosi.

mano puokste bus is saulegrazu ir bordo jurginu, pamergiu is vieno saulegrazos ziedo ir ivairiu spalvu jurginu:) todel ir galvoju ka cia sumascius su tom sukneles:) sitos geles man labai patinka tai as del ju viska derinu smile.gif
Atsakyti
labutis visoms, 4u.gif esu naujoke cia pas jus,labai tikiuosi,kad priimsit i savo pulka ax.gif nors as isteku,dar tik po metu,bet visos temos susijusios su vestuvemis man jau labai aktualios!
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 04 13, 19:06)
labutis visoms, 4u.gif esu naujoke cia pas jus,labai tikiuosi,kad priimsit i savo pulka ax.gif  nors as isteku,dar tik po metu,bet visos temos susijusios su vestuvemis man jau labai aktualios!

sveika, prisijungus 4u.gif neseniai pati naujoke buvau, cia visos labai mielai priima smile.gif
na, tai gal jau svajone turi kokiu vestuviu nori smile.gif
Atsakyti
taip,svajone jau turiu ax.gif ,o kadangi tema apie pamergiu sukneles,tai as noreciau ryskiai geltonu trumpu suknyciu wub.gif ,kadangi musu vestuves geguzes menesi,tai manau spalvyte labai jau pavasariska thumbup.gif
Papildyta:
ir mano pamergytes jaunos ir grazios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2011 04 13, 13:46)
mano puokste bus is saulegrazu ir bordo jurginu, pamergiu is vieno saulegrazos ziedo ir ivairiu spalvu jurginu:) todel ir galvoju ka cia sumascius su tom sukneles:) sitos geles man labai patinka tai as del ju viska derinu smile.gif

man visai grazu butu bordo suknele su geltona juosta po krutine,ar kaskas panasaus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(murkis777 @ 2011 04 13, 18:22)
taip,svajone jau turiu ax.gif ,o kadangi tema apie pamergiu sukneles,tai as noreciau ryskiai geltonu trumpu suknyciu wub.gif  ,kadangi musu vestuves geguzes menesi,tai manau spalvyte labai jau pavasariska thumbup.gif
Papildyta:
ir mano pamergytes jaunos ir grazios 4u.gif
Papildyta:

man visai grazu butu bordo suknele su geltona juosta po krutine,ar kaskas panasaus rolleyes.gif

arba atvirksciai tongue.gif ,o saulegrazos ir man be galo patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 04 13, 19:06)
labutis visoms, 4u.gif esu naujoke cia pas jus,labai tikiuosi,kad priimsit i savo pulka ax.gif  nors as isteku,dar tik po metu,bet visos temos susijusios su vestuvemis man jau labai aktualios!

sveikute, mielai prašom reikštis 4u.gif
Atsakyti
Va įdėsiu kelis atradimus temai pagyvinti
user posted image
Jei būtų spalva kitokia ir petnesos, būtų visai puiki suknelė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
Nesusivaldžiau, spėju tokia pamergė ir nuotaką nustelbtų biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
graži idėja
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2011 04 20, 09:58)
ll%202216-5.jpg[/img]
user posted image

Sita man grazi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fufy @ 2011 04 20, 09:58)

O tokios sau noreciau antrai dienai smile.gif tik gal baltos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 20 balandžio 2011 - 15:16
VAU GRAŽI SUKNYTĖ bigsmile.gif TA VIOLETINIAI MĖLYNA SU BLIZGUCIAIS.. TIKRAI NUOTAKA NUSTELBTU..
Atsakyti