[quote=ayrikaa,2011 05 31, 07:59]
ttai graziausia is jaunosios puses, sukviesti visas pamerges i viena kruva ir ieskoti kompromiso, nes tos pacios pamerges irgi nori jaustis graziai ir patogiai, o ne pro sukastus dantis nuomotis(siutis) tai kas patinka jaunajai. Ir is viso graziausia, kai pamerges buna su vienodos spalvos suknytemis, bet modelius pasirenka pagal savo figura, kai isryskinami privalumai, o ne trukumai. Kai bus patenkintos pamerges, tai ir nuotakai bus gerai, nes viskas matysis nuotraukose, filmuotoj medziagoj, negi verta dabar pyktis del kazkokio skudurelio. Kada svente tampa kazkokiu vienu dideliu reikalavimu, ziurekit, kad netektu is viso be pamergiu jas svesti.
[/quote]
as esu pati jaunoji, bus is viso 4 poros, del spalvos nebuvo jokiu problemu, bent jau man niekas nepasitenkinimo nepasake

is karto nutariau visas sukviest ir sutart del vienodo ilgio, apie modeli net neejo kalba, ir ka? turejau tiek nervu ir pykciu, nes viena sake tik trumpos nori, kita tik ilgos, treciai buvo nesvarbu ilgis, o ketvirta tylejo. liko men, del ilgio nenuspresta, nes jos tarpusavy negali susitarti...
[/quote]
bet juk del vieno aspekto sutaret, t.y. spalvos, o daugiau lai renkasi kokio nori to ilgio sukneles, gal pas viena kojos kreivos, nenori, kad jas kas matytu ir pan. Man asmeniskai netgi graziau, kad spalvyte ta pati, bet pas viena ilga, pas kita trumpa, netgi sakyciau originaliau. Svarbiausia, kad ju sukneliu modeliai nebutu panasus i jusu ir viskas. Juk ta diena busit svarbiausia jus su su savo vyru, neapsunkinkit sau galvos, kad paskui vestuviu diena butumet be nuotaikos ir pamelusiais paakiais.