Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

ttai graziausia is jaunosios puses, sukviesti visas pamerges i viena kruva ir ieskoti kompromiso, nes tos pacios pamerges irgi nori jaustis graziai ir patogiai, o ne pro sukastus dantis nuomotis(siutis) tai kas patinka jaunajai. Ir is viso graziausia, kai pamerges buna su vienodos spalvos suknytemis, bet modelius pasirenka pagal savo figura, kai isryskinami privalumai, o ne trukumai. Kai bus patenkintos pamerges, tai ir nuotakai bus gerai, nes viskas matysis nuotraukose, filmuotoj medziagoj, negi verta dabar pyktis del kazkokio skudurelio. Kada svente tampa kazkokiu vienu dideliu reikalavimu, ziurekit, kad netektu is viso be pamergiu jas svesti.
[/quote]

as esu pati jaunoji, bus is viso 4 poros, del spalvos nebuvo jokiu problemu, bent jau man niekas nepasitenkinimo nepasake smile.gif is karto nutariau visas sukviest ir sutart del vienodo ilgio, apie modeli net neejo kalba, ir ka? turejau tiek nervu ir pykciu, nes viena sake tik trumpos nori, kita tik ilgos, treciai buvo nesvarbu ilgis, o ketvirta tylejo. liko men, del ilgio nenuspresta, nes jos tarpusavy negali susitarti... verysad.gif
Atsakyti
[quote=ayrikaa,2011 05 31, 07:59]
ttai graziausia is jaunosios puses, sukviesti visas pamerges i viena kruva ir ieskoti kompromiso, nes tos pacios pamerges irgi nori jaustis graziai ir patogiai, o ne pro sukastus dantis nuomotis(siutis) tai kas patinka jaunajai. Ir is viso graziausia, kai pamerges buna su vienodos spalvos suknytemis, bet modelius pasirenka pagal savo figura, kai isryskinami privalumai, o ne trukumai. Kai bus patenkintos pamerges, tai ir nuotakai bus gerai, nes viskas matysis nuotraukose, filmuotoj medziagoj, negi verta dabar pyktis del kazkokio skudurelio. Kada svente tampa kazkokiu vienu dideliu reikalavimu, ziurekit, kad netektu is viso be pamergiu jas svesti.
[/quote]

as esu pati jaunoji, bus is viso 4 poros, del spalvos nebuvo jokiu problemu, bent jau man niekas nepasitenkinimo nepasake smile.gif is karto nutariau visas sukviest ir sutart del vienodo ilgio, apie modeli net neejo kalba, ir ka? turejau tiek nervu ir pykciu, nes viena sake tik trumpos nori, kita tik ilgos, treciai buvo nesvarbu ilgis, o ketvirta tylejo. liko men, del ilgio nenuspresta, nes jos tarpusavy negali susitarti... verysad.gif
[/quote]
bet juk del vieno aspekto sutaret, t.y. spalvos, o daugiau lai renkasi kokio nori to ilgio sukneles, gal pas viena kojos kreivos, nenori, kad jas kas matytu ir pan. Man asmeniskai netgi graziau, kad spalvyte ta pati, bet pas viena ilga, pas kita trumpa, netgi sakyciau originaliau. Svarbiausia, kad ju sukneliu modeliai nebutu panasus i jusu ir viskas. Juk ta diena busit svarbiausia jus su su savo vyru, neapsunkinkit sau galvos, kad paskui vestuviu diena butumet be nuotaikos ir pamelusiais paakiais.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 30, 19:12)
šiaip manau, kad būsite daugumos pasmerkta, nes vyrauja tendencija "Jei nenori jaunosios išrinktos suknelės, tai būk svečias arba iš viso nedalyvauk"  doh.gif  biggrin.gif
kitas dalykas dėl paliktos vietos - jeigu ta jaunoji niekada nebuvo pati pamergė tokiose vestuvėse, kur reikalaujamos vienodos suknelės, tai ji niekada to ir nesupras ir jausis įžeisčiausia ir t.t.  smile.gif

O as manau, kad vestuves isvis "suaitrinta" svente, ir tiek jaunoji, tiek pamerges daznai susisvarbina! blink.gif Taip, tai jaunuju svente, jie moka uz daug ka ir turi is esmes vairuoti visa minti, bet kaip jau teisingai kazkas pastebejo, pamerges (o ypac kai ju daugiau nei 2) daznai buna visiskai skirtngos (tiek odos spalvos, tiek figuros). Kam kankinti zmones? Kuri nuotaka per savo kvaila uzsispyrima sugadina nuotaika ne tik pamergems, bet ir paskui pati negali ziureti i baisias pamergiu nuotraukas? Ar cia kvailas nori atrodyti geriau uz jas ta diena? blink.gif
Esme labai paprasta, abi puses turi noreti sutarti ir tikrai bus galima rasti bendra, abi puses tenkinanti sprendima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 05 31, 11:47)

nelabai supratau, kodėl mane pacitavote, bet šiaip Jūsų mintims pritariu smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Grazu!!! smile.gif
Atsakyti
Mano pamergyciu sukneles bus tokios
user posted image
tik spalva siek tiek kitokio melsvumo.
Atsakyti
juoduke, fainuoles suknytes, manau ir patogios bus 4u.gif
Atsakyti
JUoduke, o kur nuomositės? Ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 06 02, 18:57)
JUoduke, o kur nuomositės? Ir kokia kaina? 4u.gif

nesinuomosim, o is CIA uzsakinejo. Kaina 40 svaru, 160 lt uz savo suknele, manau, nei daug nei mazai, po to, galima ja nusitrumpinti ir siaip nesioti. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 03 birželio 2011 - 07:20
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 02, 09:19)
Mano pamergyciu sukneles bus tokios
user posted image
tik spalva siek tiek kitokio melsvumo.

Labai gražios bigsmile.gif
Atsakyti
Juoda labai grazi ir elegantiska smile.gif
Atsakyti