Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 13, 21:54)
Ebay panašių yra bigsmile.gif

ebay buvau radus viena, bet ne tokios spalvos, o as noriu butent sios... butu nuostabios pamerges smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8588: 14 vasario 2013 - 13:41
o jei rimtai ka darot su pamergiu suknelem? nuomuojates, siuvat ar siunciat? atrode pilnas ebay tu sukneliu kaip reikes tai tikrai issirinksiu, o kaip reikia, nei viena man neatrodo tinkama mano pamergems g.gif kur dar galima rasti padoriom kainom sukneliu? nes 300 doleriu tai brangoka, noretus tilpti i simta koki...
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 19, 18:00)
o jei rimtai ka darot su pamergiu suknelem? nuomuojates, siuvat ar siunciat? atrode pilnas ebay tu sukneliu kaip reikes tai tikrai issirinksiu, o kaip reikia, nei viena man neatrodo tinkama mano pamergems  g.gif  kur dar galima rasti padoriom kainom sukneliu? nes 300 doleriu tai brangoka, noretus tilpti i simta koki...

As savo pamergems ebay išsirinkau....nežiūrėjau pačių brangiausių, o ir mano spalvos suknelių nėra didelis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 19, 17:00)
o jei rimtai ka darot su pamergiu suknelem? nuomuojates, siuvat ar siunciat? atrode pilnas ebay tu sukneliu kaip reikes tai tikrai issirinksiu, o kaip reikia, nei viena man neatrodo tinkama mano pamergems  g.gif  kur dar galima rasti padoriom kainom sukneliu? nes 300 doleriu tai brangoka, noretus tilpti i simta koki...

as pirkau per ispardavimus smile.gif nes ebay ar dar kazkur kitur bijojau pirkti, tad parduotuvej netiketai radom thumbup.gif
Atsakyti
as tai nuomosiu, kad visoms butu vienodos. o kainos kiek domejausi salonuose tai 180, 150 ir panasiai. manau labai gera kaina, nes uz pigiau tai net i svecius kazin ar ka rastum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 22, 23:04)
As savo pamergems ebay išsirinkau....nežiūrėjau pačių brangiausių, o ir mano spalvos suknelių nėra didelis pasirinkimas.

o jau uzsisakei, ar dar tik darysi uzsakyma? rolleyes.gif

QUOTE(dudun @ 2013 02 24, 12:01)
as tai nuomosiu, kad visoms butu vienodos. o kainos kiek domejausi salonuose tai 180, 150 ir panasiai. manau labai gera kaina, nes uz pigiau tai net i svecius kazin ar ka rastum  tongue.gif

kaip manot, o yra sansu tam paciam menesiui issinuomuoti? man problema kadangi ir as ir kai kurios pamerges skirtinguose pasaulio krastuose... o as sukneliu noriu vienodu.. visos grysim liepos menesio pradzioj, o vestuves liepos 19, bijau, kad jau nieko gero negausiu... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos, jungiuosi ir as prie jusu. Nors musu svente tik 2014 metu geguzes menesi, bet mes jau db viska planuojam. Su pamergem ir palengva dairomes sukneliu pavyzdziu, man siek tiek lengviau kadangi visas pamerges, kuriu bus 6, reguliuoja mano sese. Jei pavyks ir rasiu norimos spalvos sukneles per kokius ispardavimus tai tikrai pirksiu, o jei ne tai nupirksiu medziaga ir prasysiu kad teta pasiutu. smile.gif gal taip iseitu net pigiau, nes teta tikrai uz pasiuvima neimtu pinigu. smile.gif
Atsakyti
Mano mergytės atrodė štai taip wub.gif Siuvosi kiekviena pagal savo norus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pupki, labai grazi ideja, grazios sukneles, tik man tu zaliu detaliu ir ant kitu 2 noretusi...
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2013 07 23, 14:12)
Mano mergytės atrodė štai taip  wub.gif Siuvosi kiekviena pagal savo norus  ax.gif
user posted image

nerealu!!
as savo pamergems nupirkau medziagos, atidaviau ir sakiau pasisiukit pacios, bet skirtingus modelius ir kad butu iki keliu mazdaug sukneles, neilgesnes...jau 4 pamergiu maciau sukneles (per foto aisku,gyvai jauciu dar geriau bus) ir 51 liko pamatyti... siaip man labai patinka kai is tos pacios medziagos pasiutos, bet skirtingu modeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2013 07 24, 22:02)
Pupki, labai grazi ideja, grazios sukneles, tik man tu zaliu detaliu ir ant kitu 2 noretusi...

Visoms buvo nupirkta po lygiai medžiagos, tačiau toms dviems sunkiai sekėsi tą žalią pritaikyti smile.gif Tebūnie, aš nepykau thumbup.gif man buvo ir taip labai gražu, esu dėkinga, jog sutiko siūtis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ziurinejam tokias suknytes pamergems
http://bios.weddingb...kbridesmaid.jpg
http://bios.weddingb...bridesmaid2.jpg

is esmes, tai cia ta pati suknele, tik pasiuta apacia ir virsus, ir tas virsus gali visaip but perrisamas kitaip, kad atrodytu suknele vis siek tiek kitaip. Iskilo klausimas, kiek kainuotu pasisiut tokias pas siuveja nesvarbu kuriam mieste? ir is kur gaut tokios medziagos, kad kristu taip graziai? ir kiek mazdaug medziaga kainuotu?
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti