Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

user posted image
Jeigu ne tas sleifas manau puokiai tiktu pamergems smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*love: 07 vasario 2011 - 15:46
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 07, 17:43)
user posted image
Jeigu ne tas sleifas manau puokiai tiktu pamergems smile.gif

drinks_cheers.gif jei ne sleifas, tai butu puikios suknutes pamergytems wub.gif
Atsakyti
jei buciau svocia, tai pagalvociau apie sia suknele g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 02 07, 18:20)
jei buciau svocia, tai pagalvociau apie sia suknele g.gif

spalvine gama tai grazi ji, bet tas visas sijonas man per daug tu skuduru g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 02 07, 17:23)
spalvine gama tai grazi ji, bet tas visas sijonas man per daug tu skuduru g.gif

lotuliukas.gif prajuokinai GUCCI doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 07, 15:31)
kazin,kodel jus nenustebot?  g.gif
Papildyta:

as tai nekreipiu  demesio i tokiu mergu issakymus cool.gif

jau anksčiau minėjau, kad tamsta man primenat čia anksčiau buvusią tokią įdomią panelę "Mazeniukas", tiek jūsų braižas, skonis į pačias vestuves ir netgi užsiregistravimo data sutampa su jos išsiregistravimo. Todėl ir nenustebau

O dėl mergos... nekomentuosiu, žema būtų iki jūsų lygio nusirist wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 07, 18:07)
jau anksčiau minėjau, kad tamsta man primenat čia anksčiau buvusią tokią įdomią panelę "Mazeniukas", tiek jūsų braižas, skonis į pačias vestuves ir netgi užsiregistravimo data sutampa su jos išsiregistravimo. Todėl ir nenustebau

kas tokios? blink.gif
Zinokit nesuprantu apie ka jus cia kalbat,juolab kad net nepastebejau kad Jus kur nors tai minetumete... g.gif
O mano braizas yra normalus smile.gif ir uzsiregistravimo data taip pat, juolab jeigu logiskai mastyt tai as galiu isiregistruot dabar,o kita mergina kurios skonis ir vestuviu data uzsiregistruos kaip tik sia minute....Taigi irgi sutapimu buna :mirksiukas smile.gif
Jo nustebinot mane... unsure.gif
o del lygio.Jeigu zinotumet visa vestuviu atidejimo istorija manau ir jums nepatiktu toks komentaras: KAZKODEL NENUSTEBAU!nezinot,tai patylekit wink.gif beje ne tam si tema skirta lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 07, 19:07)

atsimenu ta mergina su tokiu niku, tokia keistoka buvo mergaite smile.gif tapatintu ju nereiketu, nes galbut jus klystat ir taip izeidziat niekuo deta mergina smile.gif
bet priezastis is tikruju yra rimta ir tikrai negrazu sitaip kalbeti, jog nenustabot kad vestuves atsaukiamos unsure.gif
as labai tikiuosi, kad vigi jos ivyks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 07, 19:51)

ta violetine kokia grazi bigsmile.gif wub.gif gal modelis ne tiek, kiek pati spalva wub.gif
Atsakyti
Sveikos, čia buvo viena mergina, kuri įkėlė šią nuotrauką
user posted image
Man labai patiko ta ruda, kairėje, suknelė. Kaip manot, ar tiktų išleistuvėms? g.gif Tik gal kitokios spalvos. Man modelis labai gražus wub.gif Kur būtų galima tokią įsigyti? Gal kuri iš čia esančių matėte tokią pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fufy: 07 vasario 2011 - 18:18
QUOTE(Fufy @ 2011 02 07, 20:16)

ta suknute tiktu bet kokiai progai, nes lb grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 07, 18:07)

o as galiu pakomentuoti kad jus su tokiu "aukstu" lygiu ir isprusimu pasirodete, kaip vulgari stacioke... blink.gif be jokiu svariu argumentu, irodymu skleidziate paskalas bobuciu lygio... tongue.gif as manau,man primena...as ir daug ka manau ir daug ka itariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2011 02 07, 23:06)
o as galiu pakomentuoti kad jus su tokiu "aukstu" lygiu ir isprusimu pasirodete, kaip vulgari stacioke... blink.gif  be jokiu svariu argumentu, irodymu skleidziate paskalas bobuciu lygio... tongue.gif as manau,man primena...as ir daug ka manau ir daug ka itariu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ech, merginos, nesipykim ir gyvenkim taikiai. Koks skirtumas kas kaip, juk ne apie konkretų asmenį čia susirinkom paplepėt, o apie pamergių aprangą.
Kaip jums tokia suknelė? g.gif
http://shop.nordstro...resultback=1269
Atsakyti