Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

ar galite man isaiskinti toki reikala del WTC

MB dirba nuo 2010 12 men. ar jam kreiptis del wtc reikia po balandzio 1 d kai baigsis fin. metai, ar gali kreiptis jau dabar?

is kokio mazdaug dydzio pasalpa buna, nu mazdaug 10 -100 svaru?
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 02 24, 16:11)

MB dirba nuo 2010 12 men. ar jam kreiptis del wtc reikia po balandzio 1 d kai baigsis fin. metai, ar gali kreiptis jau dabar?

Kada kreiptis nepasakysiu tiksliai, bet internete http://www.hmrc.gov....estionnaire.htm

Cia berods galima online atsakyti y kelis klausimus ir parodys, kiek priklauso ir ar isvis priklauso. Beje, kelis psl. atgal paziurejus rasit mano posta, kur buvau jau nurodzius nemazai informacijos, kitos mergaites taip pat 4u.gif
As pati buvau pradejus dirbti nuo 2009 11, o kreipiausi 2010 06 berods, gavau 226 svarus per menesy.
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 02 24, 16:11)

nuo pajamu priklauso seimos taip kad gali 10 ir 50 ir 80 but ir visaip
Atsakyti
Per kiek laiko atsiuncia WTC forma?
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 25, 11:54)
Per kiek laiko atsiuncia WTC forma?

Priklauso nuo pašto ir paštininkų užimtumo. Gali ir per dieną ateit, gali ir porą savaičių užtrukt (jei vėl pasnigs biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2011 02 25, 16:34)
Priklauso nuo pašto ir paštininkų užimtumo. Gali ir per dieną ateit, gali ir porą savaičių užtrukt (jei vėl pasnigs biggrin.gif).

man jau savaite kazkaip neatkeliauja g.gif gal jiems reik paskambinti vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 25, 17:58)
man jau savaite kazkaip neatkeliauja  g.gif  gal jiems reik paskambinti vel  g.gif

skambinkit,patikslinkit adresa.mes taip visa vasara pralaukem,nes adresa ne ta buvo uzsirase smile.gif
Atsakyti
Aha, jie tą labai mėgsta. Kai mes prašėm diedo motinai, tai jie liepė suspelint gatvės pavadinimą, bet po to vistiek iš lempos užrašė visai netokį doh.gif Gerai, kad nors pašto kodą sugebėjo teisingą nurodyt, tai pagal jį ir atėjo laiškas biški pasiblaškęs..
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2011 02 25, 22:59)
Aha, jie tą labai mėgsta. Kai mes prašėm diedo motinai, tai jie liepė suspelint gatvės pavadinimą, bet po to vistiek iš lempos užrašė visai netokį doh.gif Gerai, kad nors pašto kodą sugebėjo teisingą nurodyt, tai pagal jį ir atėjo laiškas biški pasiblaškęs..

mes du kart spelinom,negavom,is trecio karto tepavyko doh.gif pas mus beda ta,kad tuo paciu pasto kodu yra dvi lodges ir daznai dar musu net neismeta bendram sarase,ismeta salimais esancia.Tai ten kazkas ir gavo tas musu anketas doh.gif svarbiausia pavadinimai skamba visiskai visiskai sikirtingai,jokiu asociaciju net nera,kaip taip neisgirst,reik visai prieglusiu but cool.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 25, 20:45)
mes du kart spelinom,negavom,is trecio karto tepavyko  doh.gif  pas mus beda ta,kad tuo paciu pasto kodu yra dvi lodges ir daznai dar musu net neismeta bendram sarase,ismeta salimais esancia.Tai ten kazkas ir gavo tas musu anketas doh.gif  svarbiausia pavadinimai skamba visiskai visiskai sikirtingai,jokiu asociaciju net nera,kaip taip neisgirst,reik visai prieglusiu but cool.gif

Tai mūsų atveju irgi totaliai skirtingas pavadinimas buvo (net tariant visai kitaip skamba, tik kad pirma raidė tokia pat). Dar dabar mane anyta kaltina, kad tipo specialiai ne taip pasakiau, kad ji negautų benefitų lotuliukas.gif Ir tikrai, kas galėtų patikėt, kad net suspelinus galima užsirašyt visai ką kitą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 25 vasario 2011 - 23:35
reikes skambinti tuomet. maniau, kad jie tvarkingai dirba. o cia reiks papluset su jais smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o mano situacija visai prasta ir nezinau ko griebtis, gal jus patarsit? Atvaziavom i UK dirbt ir gyvent visa seima su dviem vaikuciais . Dirbau as viena, nes ir kalba geriau moku ,o vyras buvo namie pasiiminejo vaikus is mokyklos ir t.t Atsitiko taip ,kad netekau darbo ir dar susirgau 1 tipo diabetu . Jau menesis kaip nedirbu ,gulejau ligoninej ,pinigeliu nebeturim,o ir laikas dabar prastas ,nepavyksta vyrui darbo susirasti. Buvau nuejusi i advans biuro ,gal kokia tai pagalba , bet pasake ,kad nieko negalim gaut ,nes isdirbus as tik puse metu. Net nezinau ,ka daryt ,kur kreiptis?
Atsakyti