Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(romuciukas @ 2011 03 04, 17:05)
vajezaumaryjajuozapaisventas doh.gif  biggrin.gif  toki darba man siulai padaryt,,oi neeeeeee,as geriau uzpildysiu ta forma,nusiusiu,duos gerai,neduos irgi gerai biggrin.gif  biggrin.gif
o koda paziuresiu,gal ten tas neteisingas biggrin.gif

as nieko nepildau, bet kasmet pareina laiskas is Revenue, kad arba jus nieko nepermokejot, arba permokejai ten kazkiek, ir tada cekis pridetas buna. jokiu formu nesiuntineju.
praeitais metais atejo cekis 16 svaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 05, 12:28)
as nieko nepildau, bet kasmet pareina laiskas is Revenue, kad arba jus nieko nepermokejot, arba permokejai ten kazkiek, ir tada cekis pridetas buna. jokiu formu nesiuntineju.

pirma kart girdziu toki dalyka g.gif niekas vyrui niekada neateina ir negirdejau,kad pazistamiems ateitu,gal per daznai gyv vieta keicia biggrin.gif girdejau,kad reik is darbovietes finansiniu metu pabaigoj pasiimt kazkokia forma,ja uzpildyt ir siust,daugiau nieko nezinau ax.gif
16sv irgi gerai,vaikui leda nupirkai???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2011 03 04, 16:04)
Tai ir skaiciuojate vidurki, siuo atveju man gavos 39 beveik valandos. Tai tiek ir rasote. Pagrindinis skirtumas jiems kol kas yra nuo 16 iki 30 ir paskui jei virs 30 valandu dirba. Tai jei labai sumazes ir kokiu poros menesiu vidurkis bus maziau nei 30 - butinai praneskite. O jei tik siaip pora savaiciu bus maziau, o paskui vel virs 30 - manau nebutina. Bet galite dar ju pasiklausti, nepakenks  mirksiukas.gif

aciu labai aiskiai paaiskinai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Tvarkausi HB ir jie praso 2 paskutiniu menesiu banko steitmentu.Na bet MB selfu dirba,gauna grynaisiais pristatem pazyma apie pajamas.Bet esme tame kad nesiuncia bankas steitmentu jei nera iplauku.Ka dabar daryt.Gal sakau nuejus i banka atspausdintu juos?
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2011 03 05, 15:26)
Sveikos.Tvarkausi HB ir jie praso 2 paskutiniu menesiu banko steitmentu.Na bet MB selfu dirba,gauna grynaisiais pristatem pazyma apie pajamas.Bet esme tame kad nesiuncia bankas steitmentu jei nera iplauku.Ka dabar daryt.Gal sakau nuejus i banka atspausdintu juos?

apspausdins.Jei turit interneto banka,pasiziurekit,jus patys turetumet galimybe atsispausdint juos uzeje i savo saskaita.
Atsakyti
sestadienio skaitiniai prie kavos..gardu ,ypac kai ne savo biggrin.gif

http://www.dailymail...fare-fraud.html
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 05, 15:35)
apspausdins.Jei turit interneto banka,pasiziurekit,jus patys turetumet galimybe atsispausdint juos uzeje i savo saskaita.

oi aciu.Kaip tik jis ir naudojasi internetine bankiinkyste naudojasi.Paieskosiu.o DAr praso laisku kad tipo gaunam CTC ir WTC bet jei mes negaunam ,na prasymai nusiusti bet jokiu ziniu nera,tai taip ir sakyt kad laukiam ir ar reikia zinot tikslia data kada issiusti prasymai ?
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 05, 09:28)

drinks_cheers.gif ir man atsiuncia ceki i namus, jei buna permoketa
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2011 03 05, 16:16)
oi aciu.Kaip tik jis ir naudojasi internetine bankiinkyste naudojasi.Paieskosiu.o DAr praso laisku kad tipo gaunam CTC ir WTC bet jei mes negaunam ,na prasymai nusiusti bet jokiu ziniu nera,tai taip ir sakyt kad laukiam ir ar reikia zinot tikslia data kada issiusti prasymai ?

jei gerai supratau cia rasancias,jei negaunat pasalpu tu,tai negausit ir HB.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 05, 10:44)
pirma kart girdziu toki dalyka g.gif  niekas vyrui niekada neateina ir negirdejau,kad pazistamiems ateitu,gal per daznai gyv vieta keicia biggrin.gif  girdejau,kad reik is darbovietes finansiniu metu pabaigoj pasiimt kazkokia forma,ja uzpildyt ir siust,daugiau nieko nezinau ax.gif 
16sv irgi gerai,vaikui leda nupirkai???? biggrin.gif

zinok ir as anksciau kai tik atvaziavus buvau siunciau pildziau, bet as tik pradejus dirbt buvau. o po dekretiniu grizau i darba ir patys siust pradejo biggrin.gif
pazystu kam siuncia,pazystu kam nesiuncia. kodel kas kaip nezinau biggrin.gif nepatikesi, cekis vis dar piniginej. del 16 svaru nesugebu iki banko nusivilkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 05, 16:54)
zinok ir as anksciau kai tik atvaziavus buvau siunciau pildziau, bet as tik pradejus dirbt buvau. o po dekretiniu grizau i darba ir patys siust pradejo biggrin.gif
pazystu kam siuncia,pazystu kam nesiuncia. kodel kas kaip nezinau biggrin.gif nepatikesi, cekis vis dar piniginej. del 16 svaru nesugebu iki banko nusivilkti  lotuliukas.gif

nebuk ragana,eik i banka,vaikui leda nupirksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2011 03 05, 14:16)

Yra tikimybe, kad councilui uzteks ir bankomatu atspausdintu statementu.

Jei vis dar laukiat del CTC ir WTC, taip ir parasykit. Kai tik gausit ziniu,nusiusit kopijas ir jie perskaiciuos HB. Daznai jie patys paskambina I WTC ofisa ir patikrina ar jau gaunat ar ne. Priklauso nuo darbingumo biggrin.gif

Cia kazkas rase, kad jei negaunat CTC ir WTC, tai HB nepriklauso. Netiesa. Nes nebutinai seima gali ir prasyti tu CTC ir WTC. Esu turejus klientu tokiu, kuriems net nepriklause WTC (abu nedirbo), CTC priklause tik £45 i menesi, bet jie gavo 100% HB. Kiekvieno zmogaus situacija yra kitokia, ir kartais HB gali gauti net full time dirbantys asmenys. Svarbiausia zinoti istatymus ir kaip teisingai pateikti informacija councilui (nes jie OI kaip tingi dirbti, gilintis ir tuo labiau moketi pasalpas).

Saltinis: sava ir darbo patirtis
Atsakyti