Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

QUOTE(*TAU* @ 2011 02 08, 16:35)
bigsmile.gif geras, dabar žinosim, ką prie jūros nuvažiavus veikt thumbup.gif  biggrin.gif
Papildyta:

matau, ne viena bandanti bus bigsmile.gif bus švarus nuo jūržolių pajūris šiemet lotuliukas.gif

na va, ir kam išdaviau ax.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 02 08, 15:28)
tai žinoma bigsmile.gif , uošviai per vasarą prisirenka daug ir rudenį žiemai užkloja viską ja. salotos išauga gigantiškos, o bulvių skonis, mmm... apsivalgymas essen.gif

Ir žemė puri bei trąši būna.

QUOTE(*TAU* @ 2011 02 08, 16:50)
"ką veži bagažinėj?", o aš "ŽOLĘ"

laugh.gif

yuki užteks tos žolės visiems smile.gif iš kitos pusės žiūrint pajūris bus švaresnis smile.gif kad tik būtų kam ją rinkt rolleyes.gif
Atsakyti
turim dar visko:bulviu,burokeliu,morku maisas visas,svogunu pusantro maiso (po 30 kg kur telpa), cesnaku zieminiu,obuoliu ir marinuotos darzoves, viena kopusto galva,rauginti kopustai tik i pabaiga, kazkiap nespejom atsivalgyt ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 08, 13:12)
blush2.gif tiesiog galvojau, kad žiemos metu daržo temoje štilis, bet klydau blush2.gif

na, merginos, pasigirkit, ar dar turite savų užaugintų ekologiškų morkyčių, burokėlių? pas mane dar išsilaikę puikiai thumbup.gif

Oi, cia taip nervus raminom biggrin.gif Ziema greiciau prabego...

Pas mane du bulviniai maisai morku, vienas burokeliu, po puse pastarnoku ir sakniniu petrazoliu guli... Svogunu irgi koks pusantro bulvinio maiso, cesnaku dar kiek yra. Ir moliugu doh.gif Siemet busiu padauginusi blush2.gif
Atsakyti
et, pas mane irgi dar kiek liko atsargų.. du rūsiai pilni.. ir dar konservuotų sandėliukas.. ir šaldikliai pilni.. Nuvažiuojam savaitgaliais į kaimą kaip į parduotuvę thumbup.gif
Atsakyti
Kaip matosi, daržininkėms jokios krizės nebaisios thumbup.gif .
Pas mane pirmi metai turbūt kai iki dabar moliūgai išsilaikė ir net nežinau, kas kitaip g.gif ir šaldiklis nuo šparaginių pupelių vis dar išsipūtęs ax.gif
Bet jau taip norisi šviežių salotikių su svogūnėliais blush2.gif
Atsakyti
Beje, siandien paskubom uzlekiau i viena seklu parduotuve-ir nieko neradau.. nusipirkau tik paprastu sparaginiu pupeliu, kurios pernai labai gausiai derejo.. baigesi mano seklu manija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 08, 21:04)
Beje, siandien paskubom uzlekiau i viena seklu parduotuve-ir nieko neradau.. nusipirkau tik paprastu sparaginiu pupeliu, kurios pernai  labai gausiai derejo..  baigesi mano seklu manija  unsure.gif

Bet be sėklų vis tiek negali išeiti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 08, 19:22)
Bet be sėklų vis tiek negali išeiti? lotuliukas.gif

Na, situ reikejo... neturejau sparaginiu pupeliu visai...

Uztat zirniu turiu 5 metams i prieki prisipirkusi doh.gif Vaikas vienas valgo-daug neseju...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 08, 14:24)
nebeturime  doh.gif ,reikia rūsio normalaus...

pas mus rūsyje taip pat greitai sudžiūsta, tai keli metai laikome taip:

rudenį, kai nuimame morkų ir burokėlių derlių, maišus užkasame į žemę. Kai prasideda didesni šalčiai nei -5, tada maišai keliauja į šiltnamį, užpilame žemėmis ir uždengiame celofanu. taip daržovės šviežutėlės išbūna iki pavasarinės šilumos thumbup.gif
Atsakyti
o nebandėte laikyti morkų rūsyje smėlyje? Tikrai puikiai laikosi, ir vargo mažiau nei kast maišus į žemę, vėliau į šiltnamį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 08, 21:05)
pas mus rūsyje taip pat greitai sudžiūsta, tai keli metai laikome taip:

rudenį, kai nuimame morkų ir burokėlių derlių, maišus užkasame į žemę. Kai prasideda didesni šalčiai nei -5, tada maišai keliauja į šiltnamį, užpilame žemėmis ir uždengiame celofanu. taip daržovės šviežutėlės išbūna iki pavasarinės šilumos thumbup.gif

O zemeje nepradeda dygti? blush2.gif
Atsakyti