Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

QUOTE(jediara @ 2011 02 10, 11:22)
Anksčiau tėvai hektarus jų augindavo, bet darže nebandžiau  schmoll.gif

Tėvai kokiu tikslu augindavo? Aš noriu dėl sėjomainos.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 10, 12:29)
Tėvai kokiu tikslu augindavo? Aš noriu dėl sėjomainos.

Augindavo gyvulių pašarui ir sakydavo, kad gerėja dirva ax.gif
Atsakyti
merginos o mairunus , bazilikus ne laikas dar set, cia delfi paskaiciau, rasp tipo laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 10, 11:49)
merginos o mairunus , bazilikus ne laikas dar set, cia delfi paskaiciau, rasp tipo laikas doh.gif

O kam dabar? g.gif Aš tiesiai į daržą sėju.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 02 10, 11:34)
ir sakydavo, kad gerėja dirva  ax.gif

aš dėl šito reikalo noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 10, 13:29)

aš dėl šito reikalo noriu ax.gif

"Apkasi" kaip žaliąją trąšą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 10, 13:28)
"Apkasi" kaip žaliąją trąšą? cool.gif

Planuoju, kai šiek tiek paaugs-aparti g.gif norėčiau sužinoti kaip kiti daro.
Atsakyti
Dirvai pagerinti ir rapsai bei kukurūzai tinka. ax.gif
Atsakyti
taip pat dobilai, lubinai, garstyčiai. Tik šie darbai atliekami rudenį nuėmus derlių iki šalnų mirksiukas.gif.
Mes anksčiau rapsą sėdavom.
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2011 02 10, 13:21)
taip pat dobilai, lubinai, garstyčiai. Tik šie darbai atliekami rudenį nuėmus derlių iki šalnų  mirksiukas.gif.
Mes anksčiau rapsą sėdavom.

drinks_cheers.gif aš irgi lubinus arba garstyčias sėju, paskui paaugusius apkultivuojam. Tai darom kiekvienąkart nuėmę derlių ax.gif
Atsakyti
Sideratus aš ir pavasarį sėju. Tarkim ,jei daržovės bus daigais sodinamos tik birželio antrą dekadą, tuomet balandį pasėjus spėja garstyčios subręsti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 10, 15:32)
Sideratus aš ir pavasarį sėju. Tarkim ,jei daržovės bus daigais sodinamos tik birželio antrą dekadą, tuomet balandį pasėjus spėja garstyčios subręsti.

Be garstyčių ką dar sėji pavasarį? Ir ką su sideratais darai-išrauni, įterpi į žemę?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 10, 11:49)

sveiki,
as prieskoninius augaliukus tiesiai i dirva seklutemis sodinu 4u.gif tai nezinau ar verta kambary augint, o po to laukan persodint g.gif na nebent naudoti tiesiai is vazonelio gaminant maista
Atsakyti