Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

QUOTE(diasaja @ 2011 02 11, 11:03)
reikia svogūnus sodinti be liemenuko, tada užauga dideli ir kieti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O as vakar internete knisausi,ieskojau svogunu sodinimo subtilybiu.Galvojau,gal jau reikes krapstyti seklas lauk.Nieko neradau.Puse nakties nemiegojau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 11, 10:03)
reikia svogūnus sodinti be liemenuko, tada užauga dideli ir kieti biggrin.gif

drinks_cheers.gif o vyrams agurkus reik duot sodint be trumpikių - agurkų ir derlius liuks... ir kaimynkoms atrakcija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 02 11, 10:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O as vakar internete knisausi,ieskojau svogunu sodinimo subtilybiu.Galvojau,gal jau reikes krapstyti seklas lauk.Nieko neradau.Puse nakties nemiegojau.

user posted image
Čia senolių išmintis taip byloja smile.gif
tai dar pasakysiu, kaip agurkų sėklas reikia sėti, kad užaugtų sveiki, ilgi ir kieti (o tai vėl pusę nakties nemiegosi):

kišant kiekvieną sėklą į žemę reikia sakyti b - b - suser posted image
Atsakyti
Merginos,gal kuri turit parduoti koki puse kg. daugiagalvių svogunėlių ,kur anksčiau kaime močiūtės augindavo .Pasodini vieną skiltelę o rudeni nukasi pvz. 6 galvytes. kaina nesvarbu ,dukra užsimanė ,nes aš anksčiau savo vis turėdavau 0 paskui visus suvalgėm ir neliko ką pavasarį sodint wub.gif
Atsakyti
Pas mus apie svogūnų sėjimą sakydavo, kad reikia sėt per stasines apsivilkus išverstus kailinius ant nuogo kūno.... doh.gif Jaučiu ne tik kaimynams atrakcija būtų, bet dar ir 112 paskambintu... smile.gif
Šiemet ir aš bandysiu salotinių svogūnų sėt, žiūrėsiu kas gausis. Juo lab, kad šiemet mano daržas bus uošvijoj, o ten žemė, palyginus su mano tėviškės daug prastesnė, tai jau iš anksto planuoju, kuo "maitinsiu" augaliukus. Laimė, kad ten visokių gyvuliukų pilna, tai natūralios trąšos bus, ir dar žadėjau dilgėlių paraugint.
Papildyta:
QUOTE(Karosė @ 2011 02 11, 10:39)
Merginos,gal kuri turit parduoti koki puse kg. daugiagalvių svogunėlių ,kur anksčiau kaime močiūtės augindavo .Pasodini vieną skiltelę o rudeni nukasi  pvz. 6 galvytes. kaina nesvarbu ,dukra užsimanė ,nes aš anksčiau savo vis turėdavau 0 paskui visus suvalgėm ir neliko ką pavasarį sodint wub.gif

turėjau pora metų vienus metus tai fantastiškai užaugo, o pernai, neišėjo prižiūrėt, tai nukasiau kaip mažo piršto galiukas didumo doh.gif verysad.gif tai sėklai ir neliko. jei nerasi tai galėsiu nueit pažiūrėt gal yra toj parduotuvėj kur aš pirkau.
Atsakyti
pasejau vakar pipiriukus,pomidoriukus...snd atidengiu ir nesuprantu bajerio blink.gif pamirsau uzberti zemes ant sekluciu fool.gif
Atsakyti
[quote=Temide1,2011 02 11, 09:44]

turėjau pora metų vienus metus tai fantastiškai užaugo, o pernai, neišėjo prižiūrėt, tai nukasiau kaip mažo piršto galiukas didumo doh.gif verysad.gif tai sėklai ir neliko. jei nerasi tai galėsiu nueit pažiūrėt gal yra toj parduotuvėj kur aš pirkau.

Labai gerai .lauksiu
Atsakyti

Sveiki,

sakykit, ar kas nors esate uzsisake Fokino ploksciapjove (irankis, kuris labai daug minimas, kalbant apie naturalia zemdirbiste) ?

Radau nuoroda Fokino ploksciapjovis, bet noreciau suzinoti pirma, ar yra kokiu atsiliepimu apie ji?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 11, 09:55)
pasejau vakar pipiriukus,pomidoriukus...snd atidengiu ir nesuprantu bajerio blink.gif pamirsau uzberti zemes ant sekluciu fool.gif

Buna ax.gif , uzberk zemes dabar ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 11, 09:18)
drinks_cheers.gif o vyrams agurkus reik duot sodint be trumpikių - agurkų ir derlius liuks... ir kaimynkoms atrakcija... smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dzigitas @ 2011 02 11, 09:55)

nieko toms sėklytėms per naktį nenutiko mirksiukas.gif užberk žemės ir išdygs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 02 11, 09:39)
Merginos,gal kuri turit parduoti koki puse kg. daugiagalvių svogunėlių ,kur anksčiau kaime močiūtės augindavo .Pasodini vieną skiltelę o rudeni nukasi  pvz. 6 galvytes. kaina nesvarbu ,dukra užsimanė ,nes aš anksčiau savo vis turėdavau 0 paskui visus suvalgėm ir neliko ką pavasarį sodint wub.gif

pernai turėjau gal pusę tonos, visiems siūliau, bet mažai kas norėjo. Išdalinom draugams, kaimynam, giminėm. O šią vasarą derlius tragiškas, net nežinau, ar turėsim sodinimui doh.gif
Atsakyti
Gal kam pravers

STRAIPSNIAI apie naturalia zemdirbiste
Atsakyti