Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 14, 12:21)
Nu man rodos pievagrybių su chemija neužauginsi...O gal klystu.

Paklauskite tų, kurios dirbo prie grybų auginimo užsienyje - kokiomis susirgo alergijomis ir kitomis ligomis nuo chemijos naudojamos grybų auginimui cool.gif
Atsakyti
nitratai
Sakoma,kad kartais nitratai naudinga????
Namie ant palangės auga visą sezoną špinatų du vazonai.Vis pamirštu aš juos kur nors panaudoti. g.gif
Atsakyti
Merginos parekomenduokit kokias morkas ir kopūstus auginat g.gif Noriu sėklų užsisakyti,bet niekaip neišsirenku blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau siandien atsiemiau savo seklas is balticseeds biggrin.gif Gavau dovanu morku White satin ir 2 rusiu lauko agurkus: Atlantis ir Allianz biggrin.gif . Ir dar gavau kataloga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 14, 12:52)
Pagaliau siandien atsiemiau savo seklas is balticseeds biggrin.gif  Gavau dovanu morku White satin ir 2 rusiu lauko agurkus: Atlantis ir Allianz biggrin.gif . Ir dar gavau kataloga tongue.gif

nu tai dabar sakyk - ar kataloge yra kas nors, ko nėra internetiniame puslapyje? bigsmile.gif
O tu ką, agurkų nepirkai, kad tiek pridovanojo?
Atsakyti
Dar gerai nespejau katalogo pastudijuoti-bet maciau, kad dar yra vienos raudonos paprikos , o nera kataloge Whitney. Paveiksliukai grazus, ryskios nuotraukos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Agurku buvo 3 pakiukai uzsakyti.. jiems, matyt, pasirode, kad man maza bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 10, 23:01)
g.gif nu liktai kaimyne sodina tuos tokius siuliukus ir rudeni ima dideliu derliu...negaliu garantuot,bet man rodos,kad taip

Tikrai tai, auginau, žinau. išpikuoji tuos siuliukus i dirvą ir jei niltligė neužpuola, turi labai gerų, didelių svogūnų.
Atsakyti
Isdygo mano mairunai, tiktai ziuriu,kad truksta keliu baklazaniuku lotuliukas.gif ir dar paciu graziausiu biggrin.gif teko perkelti ant kitos palanges
Atsakyti
Mairunus gal dar ankstoka seti g.gif As planuoju kovo pr. juos pasiseti. Labai su vyru pamegom juos, ypac i bulvinius ir mesos patiekalus nepakeiciamas prieskonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 02 14, 12:45)
Merginos parekomenduokit kokias morkas ir kopūstus auginat g.gif Noriu sėklų užsisakyti,bet niekaip neišsirenku blush2.gif

Nebereikia,jau užsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 14, 13:52)
Pagaliau siandien atsiemiau savo seklas is balticseeds biggrin.gif  Gavau dovanu morku White satin ir 2 rusiu lauko agurkus: Atlantis ir Allianz biggrin.gif . Ir dar gavau kataloga tongue.gif

O as negavau katalogoooo!! smile.gif
Turbut uz daug pinigu uzsisaket..man tik dovanu morku idejo 1 pok. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 14, 12:28)
Paklauskite tų, kurios dirbo prie grybų auginimo užsienyje - kokiomis susirgo alergijomis ir kitomis ligomis nuo chemijos naudojamos grybų auginimui cool.gif

Man teko uzsienyje grybaut biggrin.gif . Blogesnio dalyko dar nemaciau, pirmam derliui chemijos duoda baisu, na o jau treciam derliui maziau chemijos, bet grybai tada juodai serga unsure.gif . Na gal Lietuvoje taip nera....
Atsakyti