Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

QUOTE(vixiuke @ 2011 02 25, 20:07)
išmeta tokias skystas, o rimtos, tvirtos ir kainuoja 9lt... dirbau bazėj daržovėse, tai žinau  mirksiukas.gif  bet sodinimui, tai ir tų skystų manau pakanka... na tik benešant kad nesulužtų smile.gif

Pritariu, niekas tokiu plastmasiniu, kaip fotkej parodyta neismeta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 25, 19:19)
Gal ir taip, as pati keletas tokiu deziu turiu, bet nepirktos ir neskystos biggrin.gif

Bet va man idomu butu,kaip reiktu sodinti,kad benesiojant tas dezes zeme nebyretu per skylutes. MB man aiskino,kad reiketu kokia plevele apdet g.gif

tuose pačiuose šiukšlių konteineriuose atsiduria ir daržovių kartoninės dėžės, neaukštos, su rankenom ir tvirtos. Tai čia pernešimui wink.gif

Beje, mano plastikinės dėžės taip pat tvirtos ir nepirktos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indrusep @ 2011 02 25, 19:20)
Pritariu, niekas tokiu plastmasiniu, kaip fotkej parodyta neismeta  schmoll.gif

išmeta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 25, 21:22)

išmeta  ax.gif

Tik mes nerandame ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 vasario 2011 - 19:48
QUOTE(indrusep @ 2011 02 25, 19:20)
Pritariu, niekas tokiu plastmasiniu, kaip fotkej parodyta neismeta  schmoll.gif

Išmeta smile.gif prisirinkau krūvą,nes reikėjo daiktams sudėti kai krausčiausi. Ir tokios kaip nuotraukoje parodytos yra tvirtos.Kuo puikiausiai jose kroviau ir nešiojau knygas.Nesulūžo nei viena schmoll.gif

Dar tokia dėžę naudoju persijoti kompostinei žemei,kai ruošiuosi gėlių ar daigų sodinimui. Į vidų tiesti agroplėvelę puiki mintis drinks_cheers.gif visada nedidelį jos gabalėlį įtiesiu į vazonėlį kai sodinu gėlės,tuomet išdžiūvusi žemei pro vazono skylutę apačioje nebyra žemės,o drėgmės perteklius lengvai pasišalina.
Atsakyti
pas mus turgui kiek esu klausus po lita ar pusantro tokiomis prekiauja...net nebuciau pamascius,kad jas tokias ismeta...nu jau knieti man pasiduot po konteinerius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 25, 20:17)
pas mus turgui kiek esu klausus po lita ar pusantro tokiomis prekiauja...net nebuciau pamascius,kad jas tokias ismeta...nu jau knieti man pasiduot po konteinerius biggrin.gif

bigsmile.gif kai pamatė,kad yra joms "paklausa" pardavinėt pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 02 25, 22:14)
  Į vidų tiesti agroplėvelę puiki mintis  drinks_cheers.gif  visada nedidelį jos gabalėlį įtiesiu į vazonėlį kai sodinu gėlės,tuomet išdžiūvusi žemei pro vazono skylutę apačioje nebyra žemės,o drėgmės perteklius lengvai pasišalina.

Kai sodinu gėles, vazonėlio dugne darau grenažą iš stambesnio žvyro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 20:49)
Kai sodinu gėles, vazonėlio dugne darau grenažą iš stambesnio žvyro  ax.gif

Aš per tai jau perėjau smile.gif nors kartais pilu keramzito.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 20:32)
Tik mes nerandame  ax.gif

Pernai gal kokį šimtą iš bazių parsitempiau.Labai tvirtos,galiu krauti viena ant kitos.
Išmeta tikrai,tik kartais nukeliauja į konteinerį.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 25, 20:19)
...Bet va man idomu butu,kaip reiktu sodinti,kad benesiojant tas dezes zeme nebyretu per skylutes. MB man aiskino,kad reiketu kokia plevele apdet ...

...o kaip tuomet per plėvelę šaknys prasikals... blink.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 25, 20:22)
išmeta  ...

Kai yra tokių pamišėlių - kaupikių (kaip aš blush2.gif ), tai ir išmest nėra ką - susirenku tiesiai iš parduotuvės assa.gif

O ištikro tai patiko idėja sodinti į dėžutes. Juk net nebūtina kažkur nešioti, o tiesiog reiks pabandyti esant vėsesniam orui kompaktiškai tas dėžutes šiltnamyje sudėti (kol dar šaknų į žemę nesuleidę) ir pridengti agrodanga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 26, 09:32)
... susirenku tiesiai iš parduotuvės  assa.gif

gal pasidalintum ta žuvinga vieta ploja.gif
esu sykį turgui prie konteinerių užmačius thumbup.gif ,Mb sustojo,nulėkiau kiek į rankas tilpo prisiėmiau,bet iš paskos iš kitų mašinų bobelkos lipti pradėjo ir nebeliko doh.gif

aš čia jūsų temą tyliai skaitau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti