mes nusipirkom kelione savaites pradzioj, o kita diena prasidejo veiksmas, nu kazkokia nesamone....sedi ir nezinai, pasimete esam, nu bet jeigu negrazins pinigeliu ir niekas kelioniu neatsauks, tai teks skristi....nu bet atostogos tai bus geros, sedesim ir bijosim nosi iskisti is viesbucio....gerai, kad nors viesbucio terotorija didele (bus kur pasivaikscioti
) ir siek tiek toliau nuo Hurgados...

Ar niekas nesiteiravote Teztoure ar gražintų pinigus?
QUOTE(princese333 @ 2011 01 29, 15:22)
Ar niekas nesiteiravote Teztoure ar gražintų pinigus?
skambinau i megatura, kur pirkome kelione kovo 1.
pasake taip, jei kelioniu organizatoriai atsauks skrydzius ir nevykdys kelioniu, tuomet bus grazinti 100% pinigai, jei savo noru atsisakysite tai sutartyje yra nurodyti procentai kiek pinigu grazinis ( priklauso nuo dienu likusiu iki keliones)
tai vat
tikiuosi kad viskas ten aprims... kelioniu labai ir nepralanavom, gaila kad tik vakarais nepavyks pasivaikscioti po miesta

na bet tikiuosi kad susitvarkys jie per menesi

isiaudrine zmones ten, dzin jiems turistas ar ne
Liudna, kai skaitai, kad kazka uzpuole. Po tokiu zinuciu dar baisiau darosi, nes ir viesbuty atrodo, kad gali jaustis nelabai saugiai
Nezinau kas darosi, bet man ziauriai baisu

Idomu kaip vakaru europa, ar neatsaukia skrydziu, nes jiems sveikas kailis tai tikrai brangiau uz pinigus.
QUOTE(Udrius @ 2011 01 29, 16:49)
Įvesta komendanto valanda nuo 18 val iki 7 val iki vasario 3 d.
oro uosto tvarkarastyje jau puikuojasi mano rytdienos skrydis i Sarm el Seicha 
O is Hurgados matau jau saugiai nusileido ant LT zemeles

QUOTE(pievu medus @ 2011 01 29, 17:12)

skrisit ??
QUOTE(pievu medus @ 2011 01 29, 17:12)

Gal nereikėtų džiaugtis

http://www.lrytas.lt...7...Ŕalies.htm
Parašiau sms pažystamui į Šarmą, nėra jokio atsakymo visą dieną

nu bet negasdinkime zmoniu, taigi visas didziausias samisis yra Kaire. taip , ekskursiju i kaira, piramides, aleksandrija ir kt didesnius miestus tikrai reikia nukelti. zinoma apsisotojus kairo viesbutyje begciau is ten lauk. nu bet kurortuose tikrai nei tanku nei protestu tokiu nera, o jeigu ir prasidetu, tai tikriausiai prasidetu kazkur miesto centre, o ne prie viesbuciu. (bent jau musu viesbutis atokiau nuo centro).