Gal vazonas brokuotas, o gal gipsa per tirstai uzmaisiau, bandysiu su plausu uzmaskuot broka, nes vazonas 15litu kainavo
, nekyla ranka mest, zodziu ne kokia pradzia

QUOTE(ausruzel @ 2011 02 17, 16:55)
Gal vazonas brokuotas, o gal gipsa per tirstai uzmaisiau, bandysiu su plausu uzmaskuot broka, nes vazonas 15litu kainavo
, nekyla ranka mest, zodziu ne kokia pradzia

Nenusiteik taip pesimistiškai, juk pirmas blynas

Aš dažniausiai cementuoju plastmasiniame vazone, o jau sucementuotą įdedu į normalų, gražų. Aišku, jie vienodo dydžio būna, kad net nesimato to lastikinio.
QUOTE(loreta72 @ 2011 02 16, 19:38)
Norėjau paklausti kiek daugmaž reikia kavos pupelių nedidukui medeliui, turbūt brangokai gaunas, nes juk pupelės nėra pigios?
Pirkau 227 gr. Kavos pokeli , sunaudojau maziau kaip puse, kazkur apie 100gr . gal ir tiek nesigavo . Oaze 10 cm.
Revera, zaliaake, labai grazus jusu laivai

Kažkurioj saldainių medelių temoj kalbėjos apie trūkstančius vazonėlius, jie kartais trūksta, jei pats vazonas būna ne keramikinis, o iš gipso. bet tada galima trūkio vietą dekoruot priklijuojant lapelius, plaušą, ar saldainius. Reik žiūrėt pagal kompoziciją kas tiktų.
QUOTE(**sea** @ 2011 02 17, 18:04)
Pirkau 227 gr. Kavos pokeli , sunaudojau maziau kaip puse, kazkur apie 100gr . gal ir tiek nesigavo . Oaze 10 cm.
Dėkui už ats, tai nėra taip baisu kaip galvojau
oho kokiu idomybiu ineset
paskutinis geriausias
is kokiu saldainiu daryta? 
Papildyta:
grazus
cia gal pats laivas pirktas ar ne?
nes visokiu detaliu tikrai daug..

Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2011 02 17, 20:34)
grazus

Raska777, labai zavus darbai