QUOTE(šneider @ 2011 03 29, 10:26)
Kai kas daro tuos burbulus iš puloplasto, kai kas iš oazių, kur floristikoj puokštes daro. Esu skaičius, kad kai kas su dantų krapštukais susmaigsto. Bet aš taip nesu darius, tai nežinau ar pasitvirtina.
Su dantu krapstukais tvirtinau as, seniai seniai tai buvo, kai medziu temos dar nebuvo

ir paskaityti kas kaip daro nebuvo kur

Imanoma su jais smaigstyti i oaze ar putoplasta labai lengvai lenda, saldainiai kiek silpniau laikosi, bet jei namie vietoj vazeles su saldainiais laikyti toki medeli tai tikrai liuks

bet jei dovanai nesti norit tai tada jau rekomenduoju kliju pagalba tvirtinti
NimfeO, tik kritikos deka galima neuzmigti ant lauru ir siekti iki begalybes tobulumo. As irgi esu gavus skaudziu kirciu, bet tada susimastai, kad tikrai galima geriau, graziau, juolab kai darbelius jau traktuoji kaip uzsakymus

Buna, kad rankos svyra, o po to noras irodyt sau kad gali geriau

Tavo darbai grazus ir tau tai rase daug mergaiciu, jie silti, nuosirdus, spalvingi. Tik kritikuodamos nenorejom taves menkinti, tiesiog jei tai vadini uzsakymais, kuomet tu apsiimi kitam padaryti medeli tai jis turi buti pats paciausias. as gal bucau retinus saldainius ir i kiekviena tarpa kisus gelyciu, pagrazinimu, gal buciau dapirkus tinkanciu saldainiu ir ikompanavus juos i ta trukstama plota, gal buciau pridejus geliu daugybe ir nutupdzius drugelius, tik kad neatrodytu kaip neuzbaigta

Tai mano tokia nuomone, as tau tai sakau kaip padrasinima, gal kita karta tau tai pades, nemenkinu tavo darbo ir kurybos ir tikiuosi tai nepriimsi kaip izeidimo