Kokios grazios atostogos

Saunuoliai teveliai, tokie istvermingi-visur su vaikuciais
Ir foto labai grazios, o ypac man patiko debesu jura...taaaip romantiska

Ir foto labai grazios, o ypac man patiko debesu jura...taaaip romantiska

Butu idomu suzinoti koks mazojo berniuko amzius ir kokiu maistu ji maitinot kai sitiek keliavot
Maniskiui 1,3m.,bet jis tik 6 dantukus turi, neisivaizduoju kaip tektu maitint ji kai malu viska su blenderiu

Maniskiui 1,3m.,bet jis tik 6 dantukus turi, neisivaizduoju kaip tektu maitint ji kai malu viska su blenderiu

Tema aprimo, visi pasinešė į Kosą
Jeigu autorė nesupyks, įkelsiu ir aš savo nuotraukėlių iš truputį žiemiškesnės Tenerifės - 2011-03-11-2011-03-23

Papildyta:
Los Gigantes

Pliažas Plaja Paraiso

Iš apartamentų vaizdas į kiemo pusę

Link piramidžių

Papildyta:

Prie Guimar piramidžių

Tuščias pliažas

Papildyta:
sostinė

El Medano

El Medano žuvies restoranėlis

Jeigu autorė nesupyks, įkelsiu ir aš savo nuotraukėlių iš truputį žiemiškesnės Tenerifės - 2011-03-11-2011-03-23

Papildyta:
Los Gigantes

Pliažas Plaja Paraiso

Iš apartamentų vaizdas į kiemo pusę

Link piramidžių

Papildyta:

Prie Guimar piramidžių

Tuščias pliažas

Papildyta:
sostinė

El Medano

Į Maską

Tikrai, kad visos del Kos salos pamisusios dabar

Los Americas

Į Teidę

Į Teidę

Garačiko

drakono medis

Prie drugelių parko

Ir taip visur

Loro parkas

QUOTE(Miramax @ 2011 04 29, 14:04)
Prie Guimar piramidžių
---------------------------------

Miramax, labai gražios foto

Norėjau paklausti, ar į Guimar Piramides verta eiti, ar jos natūraliai įspūdingai atrodo, nes iš foto, neatrodo kažkas labai jau tokio ypatingo?
Ir dar klausimėlį turiu, kiek kainuoja pvz tokia porcija žuvies restoranėlyje? Aš tik su pusryčiai hotel turiu, todėl labai domina kainos

Man tai piramidės visai patiko, na jeigu lygint su Egipto, tai ne tas...bet vistiek, įdomu, niekas nenusivylė. O be to, ten gražu pasivaikščiot, dar ir filmą pažiūrėjom.
O tokia porcija žuvies/jūros gėrybių asorti kainavo 30 eurų, bet čia restoranėly ant vandenyno kranto. Bet 3 žmonėms užtenka, nors ir buvom išalkę.
O tokia porcija žuvies/jūros gėrybių asorti kainavo 30 eurų, bet čia restoranėly ant vandenyno kranto. Bet 3 žmonėms užtenka, nors ir buvom išalkę.