Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

bet man randai grazesni pas M ir K Kaune g.gif nu vien zo vistiek liksiu Kaune,nes man visai ranka pasiekiama klinika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 03 10, 15:14)
bet man randai grazesni pas M ir K Kaune  g.gif nu vien zo vistiek liksiu Kaune,nes man visai ranka pasiekiama klinika  smile.gif

Visi randai grazus pradzioj, paskui kai vyksta procesai, jie pasitempia. Be to daug priklauso nuo poodzio paslankumo.

Muse, Alenda, Solimar imeskit foto kaip dabar atrodot, baisiai smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alenda @ 2011 03 10, 14:45)
Ausra1976 pas gyd. B manau butu per 1000 pigiau 4u.gif
Papildyta:

Va butent kad abu vienoj klinikoj dirba, jie ten du plastikai ir tera, todel keista kad toks kainu skirtumas ane? g.gif  bigsmile.gif

Tai palaukites.. unsure.gif Tai jei tarkim vaziuoju as i Kauna operuotis - tai pas kuri dabar man uzsirasineti - pas K ar pas M? M pigiau? Ar pas abu rasytis ir kiekvienas savo varianta siulys? unsure.gif

Ir dar niekas neparaset apie GERA gorseta, kuri galima nesioti butu seip del to, kad pilvas mazesnis per vasara butu dar iki operacijos? Turiu tokiu pora, kuriuos uzsidedu kartais, bet jie kazkaip su tokiais virbais ir kai pasilankstai per visa diena ir t.t. tai tas visas skuduras tais virbalais subega i viduri arba susilanksto laikui begant tie virbalai ir gaunasi per viduri toks dirzas plonas schmoll.gif
biggrin.gif
Atsakyti
As turiu kelias fotkes kai 19 (?) dienu po OP buvo, bet fotoaparate jos. Gal per iseigines nusifotkinsiu dar, tada imesiu. Sakau, kazkokio ypatingo didelio pokycio nematau, svoris krenta po truputi, i rubus ilendu l;abiau, tai matyt traukiuosi.

As po OP pirkau tik nuo skausmo tabletes, keleta pleistru. Korsetas mano labi geras, tinkamas bus iki pabaigos, iejo i OP kaina smile.gif. Liko tik tepalas (po savaites kokios gal pradesiu naudot) ir po to jau sportas, masazas, bet jau cia neprivaloma gi.

Man kaina nebuvo pats pagrindinis rodiklis, man svarbiau -biolaukai. Ne taip paprasta pas netinkama daktara nuoga krutine ir uzpakaliu lakstyt, kai jis ten aplink randa krapstinejasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2011 03 10, 15:25)
Tai palaukites..  unsure.gif  Tai jei tarkim vaziuoju as i Kauna operuotis - tai pas kuri dabar man uzsirasineti - pas K ar pas M? M pigiau? Ar pas abu rasytis ir kiekvienas savo varianta siulys?  unsure.gif

Ir dar niekas neparaset apie GERA gorseta, kuri galima nesioti butu seip del to, kad pilvas mazesnis per vasara butu dar iki operacijos? Turiu tokiu pora, kuriuos uzsidedu kartais, bet jie kazkaip su tokiais virbais ir kai pasilankstai per visa diena ir t.t. tai tas visas skuduras tais virbalais subega i viduri arba susilanksto laikui begant tie virbalai ir gaunasi per viduri toks dirzas plonas  schmoll.gif
biggrin.gif

Operuokis ir nereiks tau jokio korseto 4u.gif
O del gyd tai pati pasirinski. Abu geri sako panos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 10 kovo 2011 - 14:36
tiek Bagdonas tiek Kaikaris tiek Maslauskas geri specai,kainos Kaune pas K ir pas M nesiskiria schmoll.gif gal dar kur geru specu yra ,bet cia mazai zinoma apie juos unsure.gif

tikriausiai Leila tu teisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2011 03 10, 14:32)

Man kaina  nebuvo pats pagrindinis rodiklis, man svarbiau -biolaukai. Ne taip paprasta pas netinkama daktara nuoga krutine ir uzpakaliu lakstyt, kai jis ten aplink randa krapstinejasi smile.gif

va cia gerai pasakei,tai svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 03 10, 15:45)

tikriausiai Leila tu teisi 4u.gif

Del ko teisi?
Atsakyti
del sio tavo pasisakymo smile.gif

...Visi randai grazus pradzioj, paskui kai vyksta procesai, jie pasitempia. Be to daug priklauso nuo poodzio paslankumo....
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 03 10, 16:11)
del sio tavo pasisakymo  smile.gif

...Visi randai grazus pradzioj, paskui kai vyksta procesai, jie pasitempia. Be to daug priklauso nuo poodzio paslankumo....

aaaa biggrin.gif man taip du chirurgai sake 4u.gif
Atsakyti
nors iki pirmo kablelio tai nesutikciau visiskai...pavizdys to alenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 03 10, 16:28)
nors iki pirmo kablelio tai nesutikciau visiskai...pavizdys to alenda smile.gif

Tu apie "paraukima" sneki? Tai pas vienas jis greit atsistato, cia nuo pilvo dydzio priklauso ir pjuvio ilgio 4u.gif
Atsakyti
o girdejote apie LNK nauja projekta, kuriame kaip tik K ir M atlikines visokias plastines operacijas? na cia turbut nemokamai, bet jau viska ir parodys bigsmile.gif
http://pramogos.delf...s.d?id=42859115
ka manote apie tai? rolleyes.gif
Atsakyti