Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

UCH unsure.gif
Pažiūrėjau nuotraukas... Tikrai yra labai gerų rezultatų, bet keletas tai mane liūdintų... Nebent ten dar nesimato tikrojo vaizdo unsure.gif
Atsakyti
tai, kaip suprantu jei nori foto paziuret, reikia baisaus pilvo fotkes nusiust? pas mane tai visa oda nudribus, nutysus doh.gif susikamau i dzinsus ir bijau, kad einant odos neiskristu doh.gif mano svajone jau 10 metu - grazus pilvas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 27 balandžio 2011 - 14:52
QUOTE(Ruduoke @ 2011 04 27, 15:52)
tai, kaip suprantu jei nori foto paziuret, reikia baisaus pilvo fotkes nusiust? pas mane tai visa oda nudribus, nutysus doh.gif susikamau i dzinsus ir bijau, kad einant odos neiskristu doh.gif mano svajone jau 10 metu - grazus pilvas...

tikrai taip smile.gif
as tai specialiai jungiuosi i tokia tema pries metus iki OP, kad akys apsiprastu. biski tokia pavepus esu, mane vimdo nuo randu vaizdo. tai prisiziurejau cia tookiu vaizdu, kad dabar viska reikia suvirskinti smile.gif
Atsakyti
mergaites, o kaip prieiti prie to albumo, kad paziuret jusu pokycius?
Atsakyti
Ir man smalsu.. blush2.gif
Atsakyti
kas liecia albuma,nugi reikia bendraut cia ,rodyt save, tada pamatysit ir mus 4u.gif

jai tik su darbais pasiseks rudeni ir as startuot zadu su OP smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sengana @ 2011 04 27, 19:04)
mergaites, o kaip prieiti prie to albumo, kad paziuret jusu pokycius?

o jums irgi reikia pokyciu ar tik smalsu g.gif

QUOTE(teta) @ 2011 04 27, 20:20)
Ir man smalsu.. blush2.gif

tik del smalsumo g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o jūs pasipasakojat draugams ir artimiesiems apie op? Aš kažkaip galvoju, kad visai norėčiau kad niekas nežinotų tik aš ir MB, bet kaip tas pooperacinis laikotarpis? Vargu ar dėl savijautos išeitų nuo visų nuslėpti... g.gif
Ir dar klausimas, geriau rudenį ar pavasarį ją darytis?? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ausra, smagi zinia del OP rudeni!

As tai pasakiau, kas klause. Ir darbe pasakiau, nes dvi savaites tik atostogu turejau, o dar po to dvi is namu dirbau, po pusdieni ir pan.
Atsakyti
sveikos, as tai neturiu ko slepti. betkuriai gali atsitikti, kad leliukai isdrasko pilva. nu nepasiseke man, nedarau is to paslapties. nenoriu anksciau susenti ir nuleisti ranku. vaikai mazi, reiskias reikia jiems grazios mamos, o ne senutes nudribusiu pilvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 04 27, 18:57)
as tai specialiai jungiuosi i tokia tema pries metus iki OP, kad akys apsiprastu. biski tokia pavepus esu, mane vimdo nuo randu vaizdo. tai prisiziurejau cia tookiu vaizdu, kad dabar viska reikia suvirskinti smile.gif

as nebijau tu randu, tik bijau nekokybiskumo...pas mane viskas strijuota, pradedant krutine, baigiant kojom, uzpakliu, aisku ir visas pilvas doh.gif mb jau nusibodo per tiek metu manes klausytis...kadangi vaikui neplanuoju, o operaija anksciau ar veliau darysiuos...db renku info, noreciau siauliuose...nes galimybes vazinetis nlb bus, nes vaikai, o B darbas pamaininis...
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2011 04 28, 09:00)
sveikos, as tai neturiu ko slepti. betkuriai gali atsitikti, kad leliukai isdrasko pilva. nu nepasiseke man, nedarau is to paslapties. nenoriu anksciau susenti ir nuleisti ranku. vaikai mazi, reiskias reikia jiems grazios mamos, o ne senutes nudribusiu pilvu smile.gif

va va ...as noriu but ne tik mama, bet ir moteris smile.gif man netinka daugelio moteru kalbos, kad va turiu vaikus, vyra, tai strijos, odos nutyse dzin... man ne, man noris save matyt grazia, nesudribusia ir pan... as kad ir sportuoju intensyviai, tos odos nukare niekur nedingsta ir nedings...
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 04 26, 08:45)
Sveikos mergyckos smile.gif
na man ryt jau OP..kinkos dreba ..-sian puse nakties varciausi,o jei ir pamiegojau kazkiek-tai sapnai tik ligoninej su gydytoju..  biggrin.gif

na ziuresim -ryt 9 guldo,10-OP, o kita diena ryte-namo..
uoj-nezinau kaip cia bus..

as jau namie..
vyras sako -duok rankinuka panesiu-sakau negaliu -ten dovanu nesu lotuliukas.gif
t.y. drenas tas-jam sokas buvo kai pamate
pilvas savo plokscia pamaciau-nenusakomas jausmas wub.gif -nesvarby kad randuotas-siules lygios ir grazios..

skauda aisku-aisiu prigulsiu-pazadu pasipasakort kas ir kaip
labai patiko Radzevicius,labai taktiskas ir linksmuolis
operavo su zaliu chalatu ir roziu kepuryte wub.gif -
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 04 28, 11:50)
as jau namie..
vyras sako -duok rankinuka panesiu-sakau negaliu -ten dovanu nesu  lotuliukas.gif
t.y. drenas tas-jam sokas buvo kai pamate
pilvas savo plokscia pamaciau-nenusakomas jausmas  wub.gif -nesvarby kad randuotas-siules lygios ir grazios..

skauda aisku-aisiu prigulsiu-pazadu pasipasakort kas ir kaip
labai patiko Radzevicius,labai taktiskas ir linksmuolis
operavo su zaliu chalatu ir roziu kepuryte wub.gif -

Vaje, kaip idomu pamatyti Radzeviciaus darba 4u.gif Nes apie ji tik blogu atsiliepimu esu girdejusi. kada foto laukti?
Atsakyti