Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(Etumar @ 2011 05 16, 15:41)
neklausiau dar gydytojo. Kai buvau siulu issitraukti, dar striju neturejau. Ziuresim ka sakys, kai nuvaziuosiu kita karta.

kazin, ka sake del striju ax.gif

QUOTE(**Leila** @ 2011 05 17, 12:09)
Tai visoms bamba isiuta... Bet gal tikrai neverta degintis?

o is ko ta bamba padaryta blink.gif

QUOTE(dija @ 2011 06 01, 17:32)
sveikos, as jau po gimdymo :0 pilvo baisumelis toks, kad atrodo, kaip buciau dar 9 menesi nescia, net daktare sako, iskart dirza dek smile.gif bet jau buvau su tuo susitaikius, tai dabar reikia numesti svori pradziai ir tada ziureti per metus kiek galima daugiau zalos pataisyti, o poto operuosim smile.gif

as po 30 kgtiek su pirmu tiek su antru priaugau... 4 men po gimdymo grizdavau i savo pradinius svorius..db besveriu 57 - pilvas vistiek baisus, o papu kaip neber tai nlb yra ka ir taisyt biggrin.gif

QUOTE(murkavt9 @ 2011 06 02, 13:37)
Labadiena, kaip matau naujoku nenorit priimineti sunku ir i klausimus atsakyti, jau toki jusu elgesi ir ankstesnese temose pastebejau. Pilvo plastikos temoje atostogas ir gimdimus aptarinejat, zinoma tai puiku bet ar nebutu paprasciau telefonais pasiskambinti juk kaip supratau per kelias temas senos dalyves puikiai susibiciuliavusios. Atsiprasau bet gal as nesupratau temos pavadinimo g.gif

nu kas cia db? as irgi naujoke, bet nemaciau, kad cia moterys negraziai bendrautu schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergickos sunglasses2.gif
daug naujienu matau turit-sveikinimai su leliuku,sveikinimai isvykstant atostogu!!!

ziurau kad temuke musu vis virsuje ir virsuje-galvoju uzsuksiu pasilabint smile.gif
as laikausi neblogai,siuliu ir bambos grozis pasakiskas,korseta jau meciau salin(6savaites man po op)-teisybe pasakius keistokai jauciuos-pagaunu save ant minties kad noriu atgal ji kartais uzsidet unsure.gif
siaip viskas sugijo graziai,dar tik aplink pjuvius kietoka ir pasipute,bet tas laikina manau..

sian buvau pliaze-net ant pilvo gulejau!! rolleyes.gif
lig vienoj vietoj man panasu kad riebaliukas vel renkasi..nu gal atrodo tik.. unsure.gif

vaikstau graksciai jau kaip gerve k,bet tose vietose kur riebalus nusiurbe-skausmas dar nezmoniskas..kazi-cia man vienai gal taip?

murkavt9- ne tau vienai taip pasirode kad nedraugiskos cia mergickos..as pirma laika soke buvau nuo kai kuriu fraziu ir pastebejimu..tiesiog jau sioje temoje taip yra-pagarba yra bendaujancioms ir skaiciusioms visas temukes..jei ta darysi-mergickos tave priims lotuliukas.gif

atsakymas i tavo klausimus-siuliu nenuima-jos absorbuojasi..nuima tik bambos siules jei ji formuota per nauja-tai daro po 10dienu po op.-visiskai neskausminga procedura-nieko nejausi nes ten nejautru ilga laika...
jei ruosiesi atlekt is uzsienio operuotis-as paimciau ilgesni laika-pvz3-4savaites..2savaites tikrai buna sunku..-nors tai greit uzsimirsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 06 02, 20:34)
Labas vakaras mergickos  sunglasses2.gif
daug naujienu matau turit-sveikinimai su leliuku,sveikinimai isvykstant atostogu!!!

ziurau kad temuke musu vis virsuje ir virsuje-galvoju uzsuksiu pasilabint  smile.gif
as laikausi neblogai,siuliu ir bambos grozis pasakiskas,korseta jau meciau salin(6savaites man po op)-teisybe pasakius keistokai jauciuos-pagaunu save ant minties kad noriu atgal ji kartais uzsidet  unsure.gif
siaip viskas sugijo graziai,dar tik aplink pjuvius kietoka ir pasipute,bet tas laikina manau..

sian buvau pliaze-net ant pilvo gulejau!!  rolleyes.gif
lig vienoj vietoj man panasu kad riebaliukas vel renkasi..nu gal atrodo tik.. unsure.gif

vaikstau graksciai jau kaip gerve k,bet tose vietose kur riebalus nusiurbe-skausmas dar nezmoniskas..kazi-cia man vienai gal taip?

murkavt9- ne tau vienai taip pasirode kad nedraugiskos cia mergickos..as pirma laika soke buvau nuo kai kuriu fraziu ir pastebejimu..tiesiog jau sioje temoje taip yra-pagarba yra bendaujancioms ir skaiciusioms visas temukes..jei ta darysi-mergickos tave priims lotuliukas.gif

atsakymas i tavo klausimus-siuliu nenuima-jos absorbuojasi..nuima tik bambos siules jei ji formuota per nauja-tai daro po 10dienu po op.-visiskai neskausminga procedura-nieko nejausi nes ten nejautru ilga laika...
jei ruosiesi atlekt is uzsienio operuotis-as paimciau ilgesni laika-pvz3-4savaites..2savaites tikrai buna sunku..-nors tai greit uzsimirsta drinks_cheers.gif

Labutis. As is septyniu temu perskaiciau penkias ir supratau kad vienos absorbuojasi o is bambutes reikia traukti, tik norejau suzinoti po kiek laiko dazniausiai traukia siules ir uzsideti sav virsaus, nors vyrai mano dideli ir savarankiski, bet jie gi vyrai lotuliukas.gif Aciu tau didelis uz issamu atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=kometa1971,2011 06 02, 16:06]
labukas,seip as ir naujoke esu 2plastines operacijas pasidarius,pilvo ir krutines,jai kas domina klausk,parasysiu ax.gif
Papildyta:

Aciu uz geronoriskuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 06 02, 18:38)
tai as ir norejau suzinoti.Birzelio gale darau krutines mazinimo operacija ir pagalvojau, gal tuo paciu ir pilvo plastika padarytu, nes po gimdymo visai kunas paliko nesimpatiskas doh.gif ,galvoju gal vienu kartu iseitu viska padaryti biggrin.gif

labas,as ir norejau taip daryt,bet gyd.nedare,sako neistvers sirdis skausmo,mazinau krutis po 1m3m pasidariau pilvo operacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 03, 11:36)
labas,as ir norejau taip daryt,bet gyd.nedare,sako neistvers sirdis skausmo,mazinau krutis po 1m3m pasidariau pilvo operacija ax.gif

o pas ka dareisi operacija?ir kiek laiko laike ligonineje? jei gali truputi pasidalink, nes nelabai turiu kur dukrytes palikti, o opercija jau numatyta, tai ir galvojau kad butu gerai iskart abi, bet abejojau del sirdies.Kaip jauteisi po krutines mazinimo operacijos?Jei nesunku parasyk.
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 06 03, 15:00)
o pas ka dareisi operacija?ir kiek laiko laike ligonineje? jei gali truputi pasidalink, nes nelabai turiu kur dukrytes palikti, o opercija jau numatyta, tai ir galvojau kad butu gerai iskart abi, bet abejojau del sirdies.Kaip jauteisi po krutines mazinimo operacijos?Jei nesunku parasyk.

o kur tu susitarus esi kad darytum ta operacija?as ligoninei 3d gulejau su pilvo operacija,bet jai ta nori daryt tai turi but pasirizus daugiau negimdyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 04, 11:34)
o kur tu susitarus esi kad darytum ta operacija?as ligoninei 3d gulejau su pilvo operacija,bet jai ta nori daryt tai turi but pasirizus daugiau negimdyti schmoll.gif

Kodel? blink.gif Gimdyt galima, bet patartina ne anksciau kaip 2m., to niekas daryti nedraudzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 02, 18:06)
labukas,seip as ir naujoke esu 2plastines operacijas pasidarius,pilvo ir krutines,jai kas domina klausk,parasysiu ax.gif
Papildyta:

labas,nemanau kad tau darys is kart 2 operacijas,nezinau man gyd nepatare taip daryt,nes skausmas ira nemazas blink.gif

Labutis o kiek kainavo pilvo plastine operacija?
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 04, 11:34)

as darysiuosi pas Bagdona menesio gale ir galvoju ar ilgai laikys, nes nelabai kur turiu dukryte ilgam palikti, tai ir galvojau viska pasidaryti kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2011 06 04, 20:52)
Labutis o kiek kainavo pilvo plastine operacija?

kaina nustato gyd.nuo pilvo bukles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2011 06 04, 12:33)
Kodel? blink.gif Gimdyt galima, bet patartina ne anksciau kaip 2m., to niekas daryti nedraudzia 4u.gif

nu taip,bet vel pilvas istanpytas bus,nu aisku tavo reikalas,as issigimdziau kiek norejau ju tureti,o db viska susitvarkiau,krutine,pilva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 06 05, 17:29)
nu taip,bet vel pilvas istanpytas bus,nu aisku tavo reikalas,as issigimdziau kiek norejau ju tureti,o db viska susitvarkiau,krutine,pilva  ax.gif

As, kiek zinau, gimdyti tikrai galima, bet po gimdymo gi vel bus tas pats doh.gif Tokia jau musu odyte unsure.gif Tad cia labiau taupumo sumetimais ir aisku sveikatos, juk vis tiek operacija, kaip bebutu, na sako sugimdzius visus norimus vaikucius reikia daryt, nes reiks kartot...
Atsakyti