Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(Ausra1976 @ 2011 02 22, 18:37)

ko apie save Leila nieko nepapasakoji g.gif

Nu...Pas mane viskas gerai. Va su draugem i klubus nueinu, paskutini karta sestadieni buvau, nu labai fainai labai biggrin.gif Jauciuosi gryzus i gyvenima, atnaujinau senas draugystes su draugem (bendravom gilioj jaunystej), tai labai fainai ir demesio susilaukiu - is vyru, (zvilgcioja, pakalbina) reiskias nesu "nusivylusi namu seimininke) biggrin.gif nu kaip sakant ant bangos dabar 4u.gif Gyvenu dabar kaip sakant, o ne egzistuoju. Ir apskritai - ideju visokiu, net versla savo turiu 4u.gif Stai ka reiskia jaustis moterim - patrauklia moterim 4u.gif O kas svarbiausia intymus santykiai su vyru nuostabus blush2.gif

QUOTE(Neri29 @ 2011 02 22, 21:08)
Zinot, merginos .... ziuriu i musu visu nuotraukas ir galvoju.
Kokios mes vis delto esame pasiaukojancios...

isimylime, gimdome vaikus. Aukojame  savo grazias figuras,  tada jas taisome, vel aukojames, kenciame skausmus ir nepatogus....

Zinote, manau vien tik del to kad tiek daug kenciame biggrin.gif , turime buti isdydzios ir eiti aukstai iskeltomis galvomis biggrin.gif

thumbup.gif As apie ta pati galvoju...Ir dziaugiuosi, kad salia manes supratingas vyras.
Muse, manau Neri norejo pasakyt ne tai, kad vaikus mes del aukos gimdem, o tai kad zinojom kaip atrodysim ir vistiem motinystes inkstintas nugalejo. Ir kad neapkerpejom sededamos, o vistiek stegiames buti grazios ir patrauklios 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

Leila nu ka cia bepasakysi bigsmile.gif ziauriai gerai ,kad viskas dabar tik i gera ,o apie tave ir vyra kai paskaiciau nusisypsojau,labai suprantu kas ir del ko mirksiukas.gif clap.gif

muse gal gali parasyt kiek kainavo OP g.gif jai gali cia jai ne tai i fotki ar man i a.z 4u.gif
Atsakyti
vakar dariau atsilenkimus pusiau ant lovos, tai padariau 100 kartu lotuliukas.gif .. anksciau po 20 pradedavo skaudet presa, o dabar nieko biggrin.gif
Atsakyti
Idani, tik nepersistenk.

Ausra, man kainavo 5500, cia biski su nuolaida, nes gydytojas per pazistamus,. bent taip jis man sake.
Atsakyti
Dar toks klausimelis-kada jus jau ilindot i priesoperacinius rubus? As jau nekalbu apie kokius tai mazesnius, bet as neilendu i tuos savo didelius, kur pries OP nesiojau. Kelnes gal per 10 cm nesusigega. Nieko nesuprantu, cia toks istinimas??? Nes kg tai jau 2 nukrito. Turiu tik vienus dzinsus, kuriuos irgi sunkoka susegt, o i darba kita sav, o dar kita sav i komadiruote, kur su dzinsais negaliu. Gi nepirksiu 44 dydzio vien del sutinimo.

Cia normalu taip? Hm.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 02 24, 09:33)
Idani, tik nepersistenk.

Ausra, man kainavo 5500, cia biski su nuolaida, nes gydytojas per pazistamus,. bent taip jis man sake.

Tikrai su nuolaida, nes db panasiai pas B kainuoja, nes nuo sausio 1.d. padidejo mokesciai uz sias op.

QUOTE(Muse @ 2011 02 24, 10:22)
Dar toks klausimelis-kada jus jau ilindot i priesoperacinius rubus? As jau nekalbu apie kokius tai mazesnius, bet as neilendu i tuos savo didelius, kur pries OP nesiojau. Kelnes gal per 10 cm nesusigega. Nieko nesuprantu, cia toks istinimas??? Nes kg tai jau 2 nukrito. Turiu tik vienus dzinsus, kuriuos irgi sunkoka susegt, o i darba kita sav, o dar kita sav i komadiruote, kur su dzinsais negaliu. Gi nepirksiu 44 dydzio vien del sutinimo.

Cia normalu taip? Hm.

i dienorasti parasiau.
Atsakyti
Aciu, Leila.

Na, man sake, kad 1000 lt nuolaida ale.

Teja, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 02 24, 11:45)
Aciu, Leila.

Na, man sake, kad 1000 lt nuolaida ale.

Teja, kaip tu laikaisi?

Sveikos merginos, aciu, neblogai smile.gif Gulejom infecinej su dukryte, pasigavo salmonelioze, dabar jau tuoj menesis, kai vis atsinaujina vemimas ir viduriavimas, nuo dukros uzsikrete ir sunus, ir vyras. Zodziu, kazkoks uzburtas ratas be pabaigos. Na bet siuo metu jau lyg viskas tvarkosi..
Pilvas atrodo neblogai, bamba sumazejo, pagrazejo, priekaistu jai jau nebeturiu, vaikstau i limfodrenazini masaza, kad greiciau patinimas praeitu. Rytoj bus jau 6 sav po op, tikiuosi, jau bus galima nusiimti korseta. Randa pradejau tepti dermatixu, siaip jis gan plonas, tik ties kauliukais (nezinau kaip tos vietos vadinasi) biski paplatejo, nes ten labiau tempiasi turbut. Laukiu nesulaukiu kada bus galima sportuoti, labai noriu ta presa paryskinti mirksiukas.gif

Sveikinu, muse, pasigrazinus 4u.gif Siandien tik pirmakart uzejau i sia nauja temuke ax.gif
Atsakyti
Teja, jau 6 savaites ir vistiek patinimas yra? Cia dle ko jis taip laikosi? Skysciai uzsilaiko, ar kas....
Atsakyti
as ir buvau ilgai suntinus ir i nieka neilindau biggrin.gif .. nusipirkau tokia suknele - tunika ir nesiojau vis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 02 24, 12:14)
Teja, jau 6 savaites ir vistiek patinimas yra? Cia dle ko jis taip laikosi? Skysciai uzsilaiko, ar kas....

Aga, apatine pilvo dalis pasiputusi, nezinau kodel taip yra, sako normalu, buna, kad iki puses metu tik issivaikscioja, o tas masazas biski pravarineja limfa, bet po dvieju kartu dar kol kas nieko nesimato
Atsakyti
Tai ka, norit pasakyt, kad as neilisiu i pavasarinius rubus?? Nu tada sakes, geriau buc ne nesidarius... sad.gif
Atsakyti