Laba
as su klausimuku, homeopates musu nera, o taip reiketu

mano klausimukas netradicinis bus

tai va, turiu jau gimdyt, virs termino 5 dieneles - na aisku norma, ko cia maziukui skubet kai taip salta lauke, bet jau ir nerimas ima, nors tonusiukus jau pora kart matavo vaiko, viskas gerai, bet kad niekaip nevyksta niekas, tai jau varo neviltin mane

du vaikus pagimdziau, ir nei su vienu neteko laukt

tai del to tikriausiai ir nerimauju, vien tas laukimas zudo, plius labai bijau, kad ir kokiu skatinamuju neprireiktu - nenoriu vaistu

homeopate man buvo paskyrusi Cimicifuga 30, pradet gert po 3 zirniukus kas antra diena, likus savaitei iki termino, kai prasides viskas, tai pastoviai juos burnoj laikyt. na praeita gimdyma taip ir dariau, tik nesu tikra ar butent siuos zirniukus geriau, ir ar teko gert juos pries prasidedant gimdymui

neprisimenu, bet kad tik pajautus jog veikla prasidejo, pradejau zirnius gert - nezinau ar padejo ar ne, bet pagimdziau labai greit ir skausmas tikrai mazesnis buvo, nes laukiau namuose tu baisiuju skausmu, neskubedama, o kai jau juvaziavau, tai jau su 9 cm atsidarymo

tai galvoju, gal tikrai zirniai padejo, tai va, dabar noreciau tokiu zirniuku, kurie pagreitintu ta visa veikla

gal daugiau suprantancios gali pagelbet, nes verciausi apie Cimicifuga per google verteja, tai kaip suprantu sie zirniukai daugiau menstruaciju, gimdymo skausmus palengvina sumazina, ankstyvam persileidimui stabdyti

tao ar nesustabdo kazin ir man visos veiklos

na kol kas atsidarymo jokio pas mane nera, bent jau diena, viskas suminksteje susilygine, tai galvoju, gal ir tinka puikiai tie zirniai, tik gal padaznint tokiu atveju reiktu

ne kas antra diena, o kas diena, nes nemanau, kad gydytoja butu skyrusi, zinodama, jog stabdo veikla jie

busiu dekinga uz atsakymus, bet kokius, su paprasta gydytoja nepasikonsultuosi tokiu klausimu, kuris liecia zirniukus, tai belieka tik cia. Nu bet sakau, ir visad prireikia homeopates butent tada kai jos nera