Taigi sarėmiai prasidėjo ryte apie 7h. gimdykloje buvau 11.20h ten mane apjunginėjo laidais kurie fiksavo sarėmius ir vaikelio širdies ritma. Atėjes gydytojas prakirpo vandenis ir liepė pastatyti skatinamųjų lašeline. Po šiai dienai sakau ačiu dievui, kad vyras buvo kartu,nes niekas manes nestebėjo ir tik jis suprato kad vaikeliui stoja širdies ritmas. Tada jis pakvietė akušerę o paskui ją subėgo ir visi gydytojai,man uždėjo deguonies kaukę ir visi šaukė ,kad kuo stipriau kvėpuočiau. Atjungė skatinamųjų lašinę , nes kažkokia jos dalis ir paveikė vaikelį, prijungė kitą, na ir tuomet neužilgo prasidėjo gimdymas.
Dukrytei išeiti padėjo gydytojas o akušerė tik karpė kur papuolė (taip sakė gydytojas vėliau apžiurėjes). Pagaliau dukrytė pas mane ant krūtinės, o akušerė vos pradėjusi mane siūti viska metė ir išbėgo į kita gimdykla taip ir likau gulėti su adata ir žirklėmis( ten) po to kai vyras pakėlė šaršalą, buvau susiūta bet gimdą išvalė tik ta moteris, kuri atėjo pervežti į palatą (maždaug po gimdymo praėjus 2,5h), kai ji spustelėjo pilvą, maniau, kad prasidėjo antras gimdymas.
Pagaliau aš su dukryte ir vyru palatoje mergaitė sveika

Gimdžiau Šiaulių gimdymo namuose.