Kaip laikotės, mielosios ?
Keliu temelę į viršų

Matyt, vasarą geresnės nuotaikos, nereik psichologinės pagalbos

Kartais pradedu galvoti, kad kai gydytojai neranda nevaisingumo priežasčių, kaltina dėl to psichologines problemas. O gal tos psichologinės problemos kyla būtent dėl to, kad ilgai negali susilaukti vaikų. Mano gydytoja sako, kad jeigu fizinių nepastojimo priežasčių neranda, dar nereiškia, kad jų nėra. Mane nervina, kai giminės ir pažįstami sako: nusiramink, atsipalaiduok, neužsiciklink. Bet pažiūrėjus į planuojančių ir sėkmingai pastojančių mergaičių SM skyrelį, matau tą patį užsiciklinimą ir laukimą, bereikalingą NT testų gadinimą, nėštumo požymių ieškojimą ir t.t. Čia maždaug, kai ligoniui negali nustatyti ligos, sako, kad jam su galva negerai. O gal žmogui, kuris ilgai kenčia nenustatytą ligą, ir jos ilgai nenustato, stogas ir pradeda čiuožt.
P.S. Tiesiog aš šiandien pikta
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 17:00)
Kartais pradedu galvoti, kad kai gydytojai neranda nevaisingumo priežasčių, kaltina dėl to psichologines problemas. O gal tos psichologinės problemos kyla būtent dėl to, kad ilgai negali susilaukti vaikų. Mano gydytoja sako, kad jeigu fizinių nepastojimo priežasčių neranda, dar nereiškia, kad jų nėra. Mane nervina, kai giminės ir pažįstami sako: nusiramink, atsipalaiduok, neužsiciklink. Bet pažiūrėjus į planuojančių ir sėkmingai pastojančių mergaičių SM skyrelį, matau tą patį užsiciklinimą ir laukimą, bereikalingą NT testų gadinimą, nėštumo požymių ieškojimą ir t.t. Čia maždaug, kai ligoniui negali nustatyti ligos, sako, kad jam su galva negerai. O gal žmogui, kuris ilgai kenčia nenustatytą ligą, ir jos ilgai nenustato, stogas ir pradeda čiuožt.
Žinai, aš irgi pikta

Dar kartais sako, kad karma ar kas, kai neranda kodėl nepasiseka

Man viena draugė sakė - va, ta šeima įsivaikino, paskui jiems pasisekė patiems... dievulis apdovanojo už gerą darbą. Aš paklausiau - o už kokius gerus darbus apdovanojo tuos alkoholikus, kurie veisiasi nesustabdomai?

QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 21, 17:40)
Man viena draugė sakė - va, ta šeima įsivaikino, paskui jiems pasisekė patiems... dievulis apdovanojo už gerą darbą. Aš paklausiau - o už kokius gerus darbus apdovanojo tuos alkoholikus, kurie veisiasi nesustabdomai? 

Va man irgi labai dažnai toks klausimas iškyla, o tada dar labiau liūdna dėl neteisybes. Aš tada galvoju apie tuos dalykus, kuriuos aš turiu, o kiti galbūt ne.
O man taip kaip tavo draugė pasakė viena gydytoja

QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 21, 17:40)

Mes su vyru svarstėme galimybę įsivaikinti, bet nusprendėme, jog nenorime vaiko iš vaikų namų kaip paguodos prizo. Noras turėti vaikų yra egoistinis. Geriausia vaikintis tada, kai tiesiog nori tam vaikui padėti atsistoti ant kojų gyvenime ir pasidalinti su juo savo meile, o ne tam, kad tas vaikas įprasmintų tavo gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 06 21, 17:32)
Žinai, aš irgi pikta

Kokia karma? ką aš tokio blogo padariau gyvenime, kad užsitarnaučiau tokią karmą?
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 20:33)
Kokia karma? ką aš tokio blogo padariau gyvenime, kad užsitarnaučiau tokią karmą?
Neržinau

QUOTE(egk @ 2011 06 21, 23:14)
Neržinau
Va ir bandau sugalvoti - gal į ką nors ne taip pažiūrėjau, gal ne taip pasakiau, gal nepasakiau ko tikėjosi, o gal dar ko nemylėjau kas norėjo
Na man su radybom kažkaip sunkiai sekasi, teks tirkiausiai mesti šitą reikalą 

Labas

As irgi,kai paluztu ir verkiu-klausiu uz ka man taip?

Niekas taves aplinkui nesupranta, tik tos merginos,kurios susiduria su ta problema gali suprasti..
Vis kartoja,kam tau tie vaikai (kurios turi), dziaukis gyvenimu, keliauk...
QUOTE(egk @ 2011 06 21, 23:14)
Neržinau
Va ir bandau sugalvoti - gal į ką nors ne taip pažiūrėjau, gal ne taip pasakiau, gal nepasakiau ko tikėjosi, o gal dar ko nemylėjau kas norėjo
Na man su radybom kažkaip sunkiai sekasi, teks tirkiausiai mesti šitą reikalą 

Kodėl būtinai tu turi kažkam padaryti negero? Gal tau kas nors padarė ar pasakė negerai,o tas ir įstrigo į pasąmonę? Na,jei vaikas augdamas ne kartą girdėjo,kaip jo motina nuolat sakydavo kaip jai sunku buvo gimdyti auginti vaikus,tas vaikas nuolat laikė save kaltu dėl to...ir tas vaikas suauga..užsinori savų vaikų,o juk kaltė išlikus iš vaikystės,kuri galbūt ir blokuoja atėjimą kito vaiko...
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 18:00)
Pazistamas jausmas,lengva kitiems kalbeti