Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

Kaip laikotės, mielosios ? 4u.gif Keliu temelę į viršų
Atsakyti
Matyt, vasarą geresnės nuotaikos, nereik psichologinės pagalbos
vacation1.gif tourist5.gif vacation4.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 20 birželio 2011 - 14:06
Kartais pradedu galvoti, kad kai gydytojai neranda nevaisingumo priežasčių, kaltina dėl to psichologines problemas. O gal tos psichologinės problemos kyla būtent dėl to, kad ilgai negali susilaukti vaikų. Mano gydytoja sako, kad jeigu fizinių nepastojimo priežasčių neranda, dar nereiškia, kad jų nėra. Mane nervina, kai giminės ir pažįstami sako: nusiramink, atsipalaiduok, neužsiciklink. Bet pažiūrėjus į planuojančių ir sėkmingai pastojančių mergaičių SM skyrelį, matau tą patį užsiciklinimą ir laukimą, bereikalingą NT testų gadinimą, nėštumo požymių ieškojimą ir t.t. Čia maždaug, kai ligoniui negali nustatyti ligos, sako, kad jam su galva negerai. O gal žmogui, kuris ilgai kenčia nenustatytą ligą, ir jos ilgai nenustato, stogas ir pradeda čiuožt.

P.S. Tiesiog aš šiandien pikta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 21 birželio 2011 - 16:01
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 17:00)
Kartais pradedu galvoti, kad kai gydytojai neranda nevaisingumo priežasčių, kaltina dėl to psichologines problemas. O gal tos psichologinės problemos kyla būtent dėl to, kad ilgai negali susilaukti vaikų. Mano gydytoja sako, kad jeigu fizinių nepastojimo priežasčių neranda, dar nereiškia, kad jų nėra. Mane nervina, kai giminės ir pažįstami sako: nusiramink, atsipalaiduok, neužsiciklink. Bet pažiūrėjus į planuojančių ir sėkmingai pastojančių mergaičių SM skyrelį, matau tą patį užsiciklinimą ir laukimą, bereikalingą NT testų gadinimą, nėštumo požymių ieškojimą ir t.t. Čia maždaug, kai ligoniui negali nustatyti ligos, sako, kad jam su galva negerai. O gal žmogui, kuris ilgai kenčia nenustatytą ligą, ir jos ilgai nenustato, stogas ir pradeda čiuožt.

Žinai, aš irgi pikta aggressive.gif
Dar kartais sako, kad karma ar kas, kai neranda kodėl nepasiseka mega_shok.gif
Atsakyti
Man viena draugė sakė - va, ta šeima įsivaikino, paskui jiems pasisekė patiems... dievulis apdovanojo už gerą darbą. Aš paklausiau - o už kokius gerus darbus apdovanojo tuos alkoholikus, kurie veisiasi nesustabdomai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 21, 17:40)
Man viena draugė sakė - va, ta šeima įsivaikino, paskui jiems pasisekė patiems... dievulis apdovanojo už gerą darbą. Aš paklausiau - o už kokius gerus darbus apdovanojo tuos alkoholikus, kurie veisiasi nesustabdomai?  g.gif

Va man irgi labai dažnai toks klausimas iškyla, o tada dar labiau liūdna dėl neteisybes. Aš tada galvoju apie tuos dalykus, kuriuos aš turiu, o kiti galbūt ne.
O man taip kaip tavo draugė pasakė viena gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 21 birželio 2011 - 17:12
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 21, 17:40)
Man viena draugė sakė - va, ta šeima įsivaikino, paskui jiems pasisekė patiems... dievulis apdovanojo už gerą darbą. Aš paklausiau - o už kokius gerus darbus apdovanojo tuos alkoholikus, kurie veisiasi nesustabdomai?  g.gif

Mes su vyru svarstėme galimybę įsivaikinti, bet nusprendėme, jog nenorime vaiko iš vaikų namų kaip paguodos prizo. Noras turėti vaikų yra egoistinis. Geriausia vaikintis tada, kai tiesiog nori tam vaikui padėti atsistoti ant kojų gyvenime ir pasidalinti su juo savo meile, o ne tam, kad tas vaikas įprasmintų tavo gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 06 21, 17:32)
Žinai, aš irgi pikta aggressive.gif
Dar kartais sako, kad karma ar kas, kai neranda kodėl nepasiseka mega_shok.gif

Kokia karma? ką aš tokio blogo padariau gyvenime, kad užsitarnaučiau tokią karmą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 21 birželio 2011 - 19:34
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 20:33)
Kokia karma? ką aš tokio blogo padariau gyvenime, kad užsitarnaučiau tokią karmą?

Neržinau mastau.gif Va ir bandau sugalvoti - gal į ką nors ne taip pažiūrėjau, gal ne taip pasakiau, gal nepasakiau ko tikėjosi, o gal dar ko nemylėjau kas norėjo lens.gif Na man su radybom kažkaip sunkiai sekasi, teks tirkiausiai mesti šitą reikalą irnesakyk.gif
Atsakyti
Mielos moterys 4u.gif pasiskaičiau jūsų temą,ir siūlau paskaityti estės akušerės ginekologės knygą "Mokymasis išlikti gyvam" Luule Viilma. Ten rasite ne vieną atsakymą į jūsų problemą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violencija: 24 birželio 2011 - 17:54
QUOTE(egk @ 2011 06 21, 23:14)
Neržinau mastau.gif Va ir bandau sugalvoti - gal į ką nors ne taip pažiūrėjau, gal ne taip pasakiau, gal nepasakiau ko tikėjosi, o gal dar ko nemylėjau kas norėjo lens.gif Na man su radybom kažkaip sunkiai sekasi, teks tirkiausiai mesti šitą reikalą irnesakyk.gif

Labas 4u.gif

As irgi,kai paluztu ir verkiu-klausiu uz ka man taip? verysad.gif
Niekas taves aplinkui nesupranta, tik tos merginos,kurios susiduria su ta problema gali suprasti..

Vis kartoja,kam tau tie vaikai (kurios turi), dziaukis gyvenimu, keliauk...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 21, 23:14)

Kodėl būtinai tu turi kažkam padaryti negero? Gal tau kas nors padarė ar pasakė negerai,o tas ir įstrigo į pasąmonę? Na,jei vaikas augdamas ne kartą girdėjo,kaip jo motina nuolat sakydavo kaip jai sunku buvo gimdyti auginti vaikus,tas vaikas nuolat laikė save kaltu dėl to...ir tas vaikas suauga..užsinori savų vaikų,o juk kaltė išlikus iš vaikystės,kuri galbūt ir blokuoja atėjimą kito vaiko...
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 06 21, 18:00)

Pazistamas jausmas,lengva kitiems kalbeti unsure.gif
Atsakyti