QUOTE(Pireja @ 2011 02 02, 15:49)
Taip, tai plikas egoizmas. Bet juk tai nereiskia, kad
as tikiuosi, jog jis tures daug vaiku, bus supratingas, ir tuos vaikus man kiekviena savaitgali atves, kad as galeciau juos visaip kaip lepinti.
Del senatves - gal ir tiesa, matysim

Su tevais ir su seneliais turejau visiskai skirtingas patirtis (t.y. is tevu puses yra daugiau "reikalavimu", o seneliu meile buvo labiau besalygine).
nea, bet tai panasu i "as jausiuosi ir busiu kazkam reikalinga"
as cia nepriekaistauju - as tokia pati
o del seneliu - aha, jie anukus labai myli ir tikisi, kad ju
vaikai juos graziai nukarsins apsuptus anuku meiles
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2011 02 02, 15:52)
Nesuprantu as tokiu zmoniu,bet gal buna ir tikrai nesutvertu motinystei

Juk zmones skirtingi..
zinai, mano vyras irgi ilga laika labai nenorejo vaiku. is pradziu teisinosi, kad tam nesubrendes, nepasiruoses. daug mes apie tai kalbejom. paskui paaiskejo, kad jo paties vaikyste nebuvo rozem klota - tetis ilgus metus mokesi kazkur uz lietuvos ribu, mama ji pagimde budama 18, jai nelabai tas vaikas tuo metu rupejo - norejosi dienomis/naktimis duotis su draugais, linksmai gyvent. vaikas buvo nutrenkiamas tai vieniems, tai kitiems seneliams ar isvis vienas namie paliekamas. vyras man sakydavo - kokia as vaikyste savo vaikams galiu duoti, pats jos normalios nemates? va ir atsirado didele baime turet vaiku.. naturalus noras yra didelis (matau, kaip jis dabar laukia vaikeliu), bet kazkuriuo momentu ji aplinkiniai faktoriai turbut pritilde..