Įkraunama...
Įkraunama...

Aprangos kodai

o aplinka -- oficiali ar kamerine? ax.gif
nes mano viena drauge megsta daryt kokteiliu vakarelius. tai reiskia -- be bernu, geriam ne vien alu ar snapsa, o prisirenkam kokteiliu receptu ir eksperimentuojam bei fantazuojam blush2.gif tai aisku negi rengsies kaip nors oficialiai
bet jeigu darbe -- tada teks naudotis patarimais auksciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 27 vasario 2007 - 17:03
aplinka :restoranas, ir gana auksto lygio. Supratau reiks ieskotis sukeneles...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 04, 13:50)
Nu tikrai gerai žinau ką rengtis kai kokteilinė apranga turi būt

Tai gal patartum? Ar būtina suknelė? O gal galima kokį kostiumėlį užsidėt? Ar butinai prie to kostiumėlio sijonas? o gal galima ir su kelnėm? doh.gif Neturiu žalio supratimo apie tai.......... O kitą savaitę reik eit ir tik pasakė, kad koteilių vakarėliui tinkanti apranga, netinka, apnuoginti pečiai ir darbinis kostiumėlis netinka.......... O kas tinka? Aš neturiu suknelės apie kurią rašė čia temoje......... unsure.gif
Gal kokių foto kas turit? ar nuorodąkur pažiūrėt galima?
Atsakyti
Tai negi taip nieks nieko ir nežino? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 04 06, 20:42)
Tai negi taip nieks nieko ir nežino? user posted image

taip,gali ir kelnes
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 04 06, 16:14)
Tai gal patartum? Ar būtina suknelė? O gal galima kokį kostiumėlį užsidėt? Ar butinai prie to kostiumėlio sijonas? o gal galima ir su kelnėm?  doh.gif  Neturiu žalio supratimo apie tai.......... O kitą savaitę reik eit ir tik pasakė, kad koteilių vakarėliui tinkanti apranga, netinka, apnuoginti pečiai ir darbinis kostiumėlis netinka.......... O kas tinka? Aš neturiu suknelės apie kurią rašė čia temoje......... unsure.gif
Gal kokių foto kas turit? ar nuorodąkur pažiūrėt galima?

Kokteilinio vakarėlio metu dažniausiai dėvima kasdienė apranga arba kokteilinė suknelė - ji yra pusilgė arba trumpa ir ne tokia atvira. Dėvima per kokteilių
tipo pobūvius ar priėmimus, kurie vyksta dalyviams bendraujant stačiomis ir
rengiami 17-19 val.

aiškiau trp? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusioms, tikrai viskas tapo aiškiau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, mergytes!!!! O as paklausiu kitaip. As zinau ka koks kodas reiskia, bet man svarbu - ar butina jo GRIEZTAI laikytis?
Pirkom kvietimus i labdaros vakara (grynai labdaros tikslais), o aprangos kodas "Black tie". Bet mano MB to smokingo neturi nors tu ka doh.gif As vakarine suknele tai isigysiu, bet gal nieko baisaus, kad vyras bus tiesiog su juodu klasikiniu kostiumu. Kazkaip pastebejau, kad kiek vyksta renginiu, tai nelabai kas grieztai paiso kodo. Ka jus manot? Gal is tiesu viskas liberaleja g.gif AR jau labai nepagarbiai atrodytume: as- su vakarine suknele, MB - su klasikiniu kostiumu?
Kazkodel nemanau, kad vieninteliai tokie butume g.gif
Dekoju uz busimus atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 09:22)
Labas, mergytes!!!! O as paklausiu kitaip. As zinau ka koks kodas reiskia, bet man svarbu - ar butina jo GRIEZTAI laikytis?
Pirkom kvietimus i labdaros vakara (grynai labdaros tikslais), o aprangos kodas "Black tie". Bet mano MB to smokingo neturi nors tu ka doh.gif  As vakarine suknele tai isigysiu, bet gal nieko baisaus, kad vyras bus tiesiog su juodu klasikiniu kostiumu. Kazkaip pastebejau, kad kiek vyksta renginiu, tai nelabai kas grieztai paiso kodo. Ka jus manot? Gal is tiesu viskas liberaleja g.gif AR jau labai nepagarbiai atrodytume: as- su vakarine suknele, MB - su klasikiniu kostiumu?
Kazkodel nemanau, kad vieninteliai tokie butume g.gif
Dekoju uz busimus atsakymus 4u.gif

sakyciau, kad jei labdaros vakaras ir toks aprangos kodas, tai gana prabangus vakaras numatytas, taigi aprangos kodo reiketu laikytis, kad nepatektumet i nepatogia padeti (esu ne karta daug juokeliu girdejusi apie tuos, kurie ateidavo ne su smokingu o su juodu kostiumu doh.gif ), siaip smokinga su priedais nera problemu issinuomoti proginiu drabuziu salonuose mirksiukas.gif jei galite vakarine suknele isigyti sia proga, tai ir vyra papuoskit tegu ir isnuomotu smokingu, paciai bus grazu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti

O jeigu pasiskambinus organizatoriams, buvo pasakyta "juodas kostiumas ir kaklaraištis", tai kaip rengtis moterims? blush2.gif Šventė vyks rotušėje. Kol kas mažai suprantu tokiuose dalykuose. unsure.gif patarkite, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2007 11 05, 17:48)
O jeigu pasiskambinus organizatoriams, buvo pasakyta "juodas kostiumas ir kaklaraištis", tai kaip rengtis moterims?  blush2.gif Šventė vyks rotušėje. Kol kas mažai suprantu tokiuose dalykuose.  unsure.gif patarkite, prašau  4u.gif

tada moteriai vakarine suknele iki keliu. Jeigu tarkim vyrams butu reikalaujama smokingo tada moteris turetu buti ilga vakarine suknele. Taciau tavo atveju tinka suknele iki keliu.
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2007 11 05, 18:48)
O jeigu pasiskambinus organizatoriams, buvo pasakyta "juodas kostiumas ir kaklaraištis", tai kaip rengtis moterims?  blush2.gif Šventė vyks rotušėje. Kol kas mažai suprantu tokiuose dalykuose.  unsure.gif patarkite, prašau  4u.gif

Moteris turi rengtis: suknele, ne trumpesne nei 10cm virs keliu, bet geriau iki keliu ar ilgesne. Jei trumpesne - butinai uzdara iskirpte. butinos petkelnes, uzdaromis noselemis bateliai. Vakarine arba maza rankine. Gali buti puosnesnis sukneles ir svarko kostiumelis. vyraujantis stilius - elegantiskas, klasikinis.
Atsakyti