QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 09:22)
Labas, mergytes!!!! O as paklausiu kitaip. As zinau ka koks kodas reiskia, bet man svarbu - ar butina jo GRIEZTAI laikytis?
Pirkom kvietimus i labdaros vakara (grynai labdaros tikslais), o aprangos kodas "Black tie". Bet mano MB to smokingo neturi nors tu ka

As vakarine suknele tai isigysiu, bet gal nieko baisaus, kad vyras bus tiesiog su juodu klasikiniu kostiumu. Kazkaip pastebejau, kad kiek vyksta renginiu, tai nelabai kas grieztai paiso kodo. Ka jus manot? Gal is tiesu viskas liberaleja

AR jau labai nepagarbiai atrodytume: as- su vakarine suknele, MB - su klasikiniu kostiumu?
Kazkodel nemanau, kad vieninteliai tokie butume
Dekoju uz busimus atsakymus
sakyciau, kad jei labdaros vakaras ir toks aprangos kodas, tai gana prabangus vakaras numatytas, taigi aprangos kodo reiketu laikytis, kad nepatektumet i nepatogia padeti (esu ne karta daug juokeliu girdejusi apie tuos, kurie ateidavo ne su smokingu o su juodu kostiumu

), siaip smokinga su priedais nera problemu issinuomoti proginiu drabuziu salonuose

jei galite vakarine suknele isigyti sia proga, tai ir vyra papuoskit tegu ir isnuomotu smokingu, paciai bus grazu