QUOTE(shopingas @ 2011 10 07, 02:15)
Kolkas tokie norai: birch ir orange muilai, rosemary detangler'is, argan oil,pomegranate oil, jojoba & ginseng exfoliating face cleanser, linden blossom face crème cleanser, rose & aloe hydrating toning mist,
calendula hydrating & toning mask, rose foaming face wash, green tea & rose hydrating face serum.
normaliai naudojus tik krema, bet nepasirode ypatingi ar kazkuo issiskiriantys is kitu. Noriu dabar isbandyt 'mandarin maximum moisture' krema ziemai - oda sausa, tai manau puikiai padrekintu.
Šitos kaukės ir aš norėčiau
O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų?

man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų. Nors oda po abiejų lieka švelni, sudrėkinta. Be to, mandarinai, ilgiau naudojant, šviesina pigmentines dėmes ir atgaivina brandžią odą, bet kadangi man nei to, nei to nereikia, tai renkuos kt kremą.
Kalbant apie kitas priemones veidui, mano nr. 1 yra JMO
rožių prausiklis: gerai nuprausia makiažą, negraužia akių (kokia kankynė buvo pvz su laveros ar kt prausikliais

), kvapas toks lengvas rožių

patinka, kad dozuojamas, dabar jau atitaikiau kokio kiekio pakanka nupraust veidą, tai ir naudojasi daug taupiau, nes pirmą buteliuką subaigiau žaibiškai iš to džiaugsmo turbūt
Linden blossom prausiklis pasirodė riebokas. Nors oda sausa, bet man nepatinka pienelių konsistencijos prausikliai, kadangi man po jų išlieka jausmas, kad oda nešvariai nuprausta. Bet čia jau asmeninės antipatijos.
Jojobos šveitiklis - super

iš pradžių buvo keista, kad jo tokios didelės šveičiamos dalelės, palyginti su kt pylingais (pvz kad ir logonos aloe), tokie atrodo gabalai kreme. Tačiau nepastebėjau, kad braižytų odą, kaip tik - gerai nuvalo veidą, šerpetojimus.
Rose and aloe toning mist aš purškiu nakčiai, kai nesinori tepti kremo, bet nelabai jis man - vien dėl to, kad palieka lipnų veidą. sunaudosiu ir antro nebepirksiu.
JMO paakių kremas yra lengvas geliukas, kuris šiek tiek ilgai geriasi. nors jo sudėtis pakankamai turtinga, bet manęs asmeniškai nesužavėjo, gal kad labiau norėtusi lengvo kremuko, o ne gelio.
kol kas tiek prisimenu