1. Regeneruojantis šampūnas - tobulas. Toks lengvas, labai švelniai plauna, plaukai po plovimo švelnūs, glotnūs.
2. Cinko - kartojamas n kartų, neapsunkina plaukų, plaukai ilgiau nesusiriebaluoja, nei įprastai.
3. Vanilės dušo gelis - be žodžių

4. Serumas riebiai odai - oda mano visai ne riebi, šildymo sezonu buvo visiškai dehidruota, kakta luposi, nosis pleiskanojo

5. Aliejukas plaukų galiukams - kažkaip nieko įspūdingo ar tokio woow panaudojus pirmas savaites nebuvo, bet kuo ilgiau naudoju, tuo labiau įsitikinu, kad ir šis neabejotinai prisidėjo prie mano plaukų atsigavimo.
6. Simondisijų veido valiklis - idealus mano sausai, linkusiai ragėti odai. Puikiai nuvalo makiažą ir šiaip ryte atgaivina odą.
7. Lūpų balzamas - pirma JMO bandyta priemonė, nors iš smalsumo vis ką nors naujo išbandau, bet vėl ir vėl, nuolankiai grįžtu prie lip calmo

Lyg ir viskas šiam kartui, iš mažiausią įspūdį palikusių priemonių būtų - nakvišų šampūnas ir nerolio detangleris. Šampūnas per daug apsunkindavo plaukus, o nerolio detangleris lyg ir pasausindavo, nors tam kartui ir neblogai paformuodavo drėgnus plaukus