Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

QUOTE(sphinx @ 2011 02 03, 10:43)

Peter Ackroyd "Paskutinis Oskaro Vaildo testamentas. Platono užrašai".

As irgi noriu tokios knygos,net nezinojau,kad yra tokia,paziurejau leista senai,tai sansu gaut matyt nulis verysad.gif

SS,grazi tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 02 03, 14:30)
Kai kas sako , kad nepatinka "Sidro namu taisykles", negaliu suprast. lotuliukas.gif  Man kiekvienas sakinys buvo  thumbup.gif

vo, bendraminte. bigsmile.gif As lygiai taip pat stebiuos, kaip skaitant galejo but kazkam nuobodu..Zmones labai skirtingi smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 03, 14:48)
Ką tik grįžau iš pašto kiaurai šlapiom kojom doh.gif bet su knyga rolleyes.gif Alessandro Piperno "Su blogiausiais ketinimais". Ačiū Masako 4u.gif

Jei tu ja visa perskaitysi ir tau patiks, pazadu padovanot kokia nors knyga laugh.gif

Tai tau aciu uz Purpurines upes 4u.gif noriu pradet skaityt greiciau jas biggrin.gif

O as labai nusivyliau savo prizminiais botais, pirktais rudeni gun_bandana.gif - viena koja suslapo, ir tai, vadinasi, BOTAI mad.gif

Tibe, velkam bek bigsmile.gif Avataras fantastiskas bigsmile.gif

Kiek daug nauju atsiliepimu apie knygas bigsmile.gif Aciu visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 vasario 2011 - 19:24
QUOTE(Masako @ 2011 02 03, 19:23)
Tibe, velkam bek bigsmile.gif  Avataras fantastiskas bigsmile.gif

bent kažkas pastebėjo happy.gif sokiai.gif
ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 02 03, 19:32)
bent kažkas pastebėjo  happy.gif  sokiai.gif 
ačiū wink.gif

Aš irgi pastebėjau. Žiauriai gražus. wub.gif
Atsakyti
O čia tik dabar užsidėjai? Nes man atrodo, kad jau buvo jis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 02 03, 10:22)
bet į knygų mugę tai eisi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Užtat kad neisiu. smile.gif Gyvenu ne Vilniuj, niekaip neišeis nuvažiuoti (nors labai norėčiau).

QUOTE(sphinx @ 2011 02 03, 11:43)
Peter Ackroyd "Paskutinis Oskaro Vaildo testamentas. Platono užrašai".  Noriu šios knygos į savo biblioteką. wub.gif

O aš turiu. smile.gif Man irgi abu kūriniai patiko. Lietuviškai yra dar viena šio rašytojo knyga- "Daktaro Di namai", taip pat verta dėmesio.

QUOTE(eliss @ 2011 02 03, 16:59)
Iš bibliotekos grįžau su Zurbos "Krisius" ir Iggulden "Tyrų vilkas" apie Čingischaną.Ir dar gavau "Silva rerum" smile.gif Ir laimėtą knygutę.Va kiek daug turiu,net nežinau ką ir daryt smile.gif

Čia dar nedaug. smile.gif

Aš po kelių neskaitymo dienų vėl grįžau prie "Naktinis traukinys į Lisaboną". Vis dar patinka. Ir apie knygas labai gražiai rašo. ax.gif
Atsakyti
Labukas drinks_cheers.gif panos, ar verta demesio knyga Raudonoji Azalija ir Baltasis tigras? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tibe, tu dar neseniai lotynų mokeis, kaip tarti expressio? laugh.gif
Atsakyti
Beja, vakar per kelias val suskaiciau knyga 2012: artejanti pasaulio pabaiga?
user posted image
nzn, kas cia pask metu daros, bet turbut prardau pojuti knygom doh.gif tiek daug tikiuosi, ir tiek mazai gaunu verysad.gif labai norejau sios knygos.. aisku, nesigailiu ja turedama, tikrai pravers mano bibliotekoj, bet tikejaus daugiau idomiu faktu, istoriju.. o ten man per daug visokiu terminu, pavadinimu.. kam to reikia.. puse knygos vien tik tai doh.gif nzn.. gavau ja pigiai, tai tikrai nesigailiu, be uz pilna kaina pirkt nerekomenduoju schmoll.gif is vis, mazai suzinojau ko nezinojau.. deja.. unsure.gif
Ir pradejau knyga Kabulo kregzdes.. tiksliau jau baigineju biggrin.gif ir VEL GI.. tikejaus kazkodel, kad tai bus apie slapta kazkokia moteru organizacija musulmonu kraste doh.gif lotuliukas.gif nzn kodel taip galvojau.. bet visai tai ne apie tai.. nords negaliu sakyt, kad neidomu
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 02 03, 18:54)
O aš turiu.  smile.gif Man irgi abu kūriniai patiko. Lietuviškai yra dar viena šio rašytojo knyga- "Daktaro Di namai", taip pat verta dėmesio.

Gaila, kad neskaičiau nei vienos iš šių knygų, bet turiu jo 'The lambs of London', bet kol kas irgi neskaityta.

QUOTE(amber123 @ 2011 02 03, 18:57)
Labukas  drinks_cheers.gif panos, ar verta demesio knyga Raudonoji Azalija ir Baltasis tigras?  4u.gif  4u.gif

'Baltasis tigras' yra laimėjęs Booker'io premiją, taip kad tikrai verta dėmesio.
Atsakyti
laba

neseniai grįžau tik doh.gif šimtadienis ryt, tai pasiruošimai vyksta lyg vėlumų, dar kai kurios pasiliko doh.gif ryt neužeisiu, tai bent jau šiandien trumpam užėjau.......... nemažai prirašėt. atsiliepimus gal savaitės bėgyje sudėsiu į blogą mirksiukas.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 03, 14:48)
Ką tik grįžau iš pašto kiaurai šlapiom kojom doh.gif

jo..... vientisa bala visur doh.gif grįžus pastebėjau, kad batai nuplyšo blink.gif o tik gal prieš porą savaičių pirkti blink.gif

tai va. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 03, 20:02)
Tibe, tu dar neseniai lotynų mokeis, kaip tarti expressio? laugh.gif

taip ir tarti - ekspresio biggrin.gif Tik pabaigoj reikia ištarti abidvi raides-ir "i" ir "o",bo nėr pas juos minkštumo ženklo biggrin.gif
Atsakyti