Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2011 02 09, 09:48)

Turiu viena knyga,kuria skaitau antri metai blush2.gif U.Eco "Rozes vardas" nu nesiseka man su ne "popsine" literatura bendraut blush2.gif nuobodu ziauriai unsure.gif

Sita jo knyga man superine thumbup.gif Bet va, Fuko svytuokles niekaip nesugebejau perskaityti blush2.gif doh.gif Buvo du bandymai-abu kartus iveikiau po kokius 10 pslp ir meciau doh.gif Nors siaip as knygas dazniausiai baigiu ax.gif Dar viena mano neiveikta knyga Ali Smith Atsitiktine (lyg taip autore rasosi g.gif )-nu niekaip nesugebejau prisiverst jos perskaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 08, 21:07)
Skaitau „Jamaikos“ smuklė“ - labai patinka, vos prisėdau, 70pls perskaičiau. Įdomu labai, kaip ten kas iš tikrųjų... ax.gif

noreciau ir as ja perskaityt bigsmile.gif Nes Reicel su Rebeka labai patiko.

Perskaiciau Mago is viso 300 psl. Siaip skaitoma ji labai nesunkiai, nu bet kol kas vis tiek nepagaunu kampo, del ko ten visi lydosi rolleyes.gif
Turbut tiesiog ne mano knyga...
Pamenu, kad sio rasytojo Juodmedzio bokstas tai be galo suzavejo ir prilipo.. wub.gif

reikes kiba Maximoj pasizvalgyti, kad jau tokios nuolaidos bigsmile.gif Bet turiu kruva neskaitytu knygu. doh.gif
O dabar dar per SM nukoviau Mazmoziu dieva ir Johan Theorin
Prieblanda bigsmile.gif
Atsakyti
Jauciu Pegasas naujienu tikrai neispardavines ,teks ,matyt,nelaukt ispardavimo rolleyes.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 09, 10:31)
Myliu šitą knygą  wub.gif Nuo jos ir prasidėjo mano meilė šiam autoriui. Kadangi ji man beproto patiko, tai labai sunkiai įsivaizduoju ką reiškia skaityti ją antri metai  blush2.gif Aš pati ilgiausiai knygą skaičiau pusę metų, vien dėl to, kad nenorėjau palikti graužtuko ir tai buvo Dan Brown 'Prarastas simbolis'.

Na va kaip skirtinga mirksiukas.gif as "Prarasta simboli" per diena perskaiciau,o su "Rozes vardas" tai kankinuosi,perskaitau pora lapu ir miegas suima blush2.gif tai taip ir gaunasi 2 metai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 09 vasario 2011 - 09:50
Labas rytas

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 09, 09:31)
Beje, turbūt neminėjau, kovo mėnesį Pegase laukit didelio išpardavimo mirksiukas.gif  Informacija patikima smile.gif

Ačiū, lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
Dorifore, SS, tai aiskeee panaudokit geriau tuos pinigus knygoms doh.gif
NOriu as su jumi susitikt...kada nors vasara, aniaaa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 09, 09:49)
Jauciu Pegasas naujienu tikrai neispardavines ,teks ,matyt,nelaukt ispardavimo rolleyes.gif 

Ne, naujienų tai tikrai neišpardavinės.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 09, 09:51)
Dorifore, SS, tai aiskeee panaudokit geriau tuos pinigus knygoms doh.gif 
NOriu as su jumi susitikt...kada nors vasara, aniaaa? ax.gif

o su manim tai jau ne? bigsmile.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

peržiūrėjau programą, nors tu ką nematau, kada Sofi Oksanen dalija autografus g.gif susiradau šeštadienį mane labiausiai dominančius Robertą Petraukską, Kristiną Sabaliauskaitę ir Sofi Oksanen, gal dar Vytautas V. Landsbergis, gal pas dėstytoją Rastauską užsukčiau...gal ką rekomenduotumėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 09 vasario 2011 - 10:20
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 09, 11:03)
o su manim tai jau ne? bigsmile.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

butinai su tavim clap.gif

tik man kazkaip susidare toks ispudis, kad nelabai megsti susitikimus in reaaaaal blush2.gif

vsio, einu dirbt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 09 vasario 2011 - 10:19
QUOTE(Masako @ 2011 02 09, 10:19)
tik man kazkaip susidare toks ispudis, kad nelabai megsti susitikimus in reaaaaal blush2.gif

mėgstu, bet pakolkas, kol mažius mažas + praktika + žiema, labai man sunkus susiderint, jei nedirbu, tai sergu artba kažkas serga ir panašiai cool.gif

o vasarą tai bus super thumbup.gif
Atsakyti
Aguonyte, su tavo diena 4u.gif Dovanoju tau kibirą gražiausių tulpių ir ..
user posted image

Daaaug knygų, kad turėtum skaityt visus metus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 09, 11:21)
mėgstu, bet pakolkas, kol mažius mažas + praktika + žiema, labai man sunkus susiderint, jei nedirbu, tai sergu artba kažkas serga ir panašiai cool.gif

as taip ir pagalvojau 4u.gif

Vasara tai butinai bigsmile.gif - tikiuosi, pabusim Klp ir ilgiau, taigi turetu pavykti susiderinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 09 vasario 2011 - 10:23
Aguonyte, su tortadieniu !

user posted image

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 09, 10:21)

o vasarą tai bus super thumbup.gif

Vasarą reikia tarpmiestinio myto su palapinėmis smile.gif
Atsakyti