Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

Pagaliau darbai šiai dienai baigti assa.gif Gal net knygą kokią spėsiu paskaityt, kol miegas mane užlauš biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 10, 15:02)
Nu kur jau, sumažinau visas foto, nieko netampo, bent jau man  tongue.gif
Pas mane ištampytas 36 puslapis tongue.gif nes tarpų nepadėjai tarp tų savo, kad ir mažų foto tongue.gif todėl jos susimetė į vieną ilgąąąąą liniją tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 vasario 2011 - 17:27
SS su Dorifore kaip visada box.gif biggrin.gif
kokie darbeliai grazus, auksaranke bigsmile.gif

as grizau su Prieblanda (aciu Only 4u.gif Ir uz malonu bendravima 4u.gif biggrin.gif ), manau, skaitysiu ja lygiagreciai su Magu, bo kitaip labai jau nudni vakarai nusimatytu vien ji bekankinant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 vasario 2011 - 18:34
Pas mane tiek darbui,kad net nežinau nuo ko pradėt,o vis prie kompo sėdžiu. doh.gif
eliss,mačiau skelbimuose,kad Silvia rerum už 23 lt pardavei,o man už 30 siūlei,už tiek būčiau pirkus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 10, 19:31)
Silvia rerum už 23 lt pardavei,o man už 30 siūlei,už tiek būčiau pirkus.  verysad.gif

as pamaniau, kad 23 Lt plius siuntimo islaidos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 10, 10:39)

*Šį kūrinį galima skaityti įvairiais būdais, aš pati jį skaičiau paprasčiausiu - kaip romaną, nuo pradžios iki galo.
Skaityti šią knygą išties verta, tik reikia atsiminti prieš imant ją į  rankas, kad čia tikrai ne pramoginė literatūra, visgi tai sunkioji artilerija. Daug informacijos, faktų ir pramanų, sunku atsirinkti, kur tiesa, kur autoriaus išmonės vaisius.
**Dabar labai rūpi palyginimui perskaityti ir kitas šio autoriaus knygas

* Aš irgi šitaip skaičiau. drinks_cheers.gif Dabar galvoju, koks skaitymas būtų buvęs, jei būčiau skaičiusi pagal nuorodas: įdomesnis, painesnis ar dar koks -esnis. g.gif biggrin.gif

** Va, man irgi rūpi. Mąstau, kad greit tą rūpestį bandysiu ištaisyt. hihihi.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 10, 14:46)
Kadangi tylu ramu temoje, tai parodysiu naujus darbelius savo. Dabar  pabandžiau daryt ne iš odos, o iš popieriaus. Visos knygos kietais viršeliais, galima pavartyt ir įrašyt ką nori  biggrin.gif

Ooooo! bigsmile.gif Šauniai padirbėta.

Aš pabaigiau Murakamio "Mylimąją Sputnik". Nerašysiu platesnio komentaro, neturiu ką pasakyt apart to, kad patiko. hihihi.gif Murakamiškai mistiškas romanas, greit skaitomas, bet tai nereiškia, kad taip pat greit pamirštamas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 10, 16:19)
Nenusivilsi, nerealus filmas. wub.gif

Tikrai geras. Vakar kaip tik su drauge kalbėjau, jos kambariokė sakė nebaigė žiūrėt, neištvėrė įtampos smile.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 02 10, 17:29)
dry.gif pavydžiu (baltai laugh.gif ). Nes pas mus dar nerodo  doh.gif o aš taip laukiu jo.

O kur gyveni? smile.gif
Dabar kitas mano norimas - Biutiful. Bet lauksiu Jomajo matyt smile.gif

QUOTE(Biancca @ 2011 02 10, 19:35)
Aš pabaigiau Murakamio "Mylimąją Sputnik". Nerašysiu platesnio komentaro, neturiu ką pasakyt apart to, kad patiko. hihihi.gif Murakamiškai mistiškas romanas, greit skaitomas, bet tai nereiškia, kad taip pat greit pamirštamas! bigsmile.gif

Geri prisiminimai apie šį smile.gif
Ir baisiai gaila, kad „Kronikos“ liko prie graužtukų.. Nutariau, kad taip ilgai kankinu aš ją, neverta.. Geriau kada susikaupsiu ir imsiu nu pradžių skaityt, kai laikas ateis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 vasario 2011 - 18:50
QUOTE(Masako @ 2011 02 10, 19:35)
as pamaniau, kad 23 Lt plius siuntimo islaidos? ax.gif

Juk nesvers knyga virš 500g. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 10 vasario 2011 - 19:00
QUOTE(adžani @ 2011 02 10, 18:31)
eliss,mačiau skelbimuose,kad Silvia rerum už 23 lt pardavei,o man už 30 siūlei,už tiek būčiau pirkus.  verysad.gif

na taip,su siuntimu 30 vakar,šiandien už 23 lt su siuntimu.Ar būtum pirkus 2 lt mažiau smile.gif
Atsakyti
Fati, Pajauta, pastraipą iš "Chazarų žodyno" su vyriškos versijos skirtumais aš jums atšviečiau. Per mytą atnešiu.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 10, 21:53)
na taip,su siuntimu 30 vakar,šiandien už 23 lt su siuntimu.Ar būtum pirkus 2 lt mažiau smile.gif

Už 23 būčiau,bet ką padarysi,knyga jau parduota. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 10, 08:39)
Milorad Pavič  “Chazarų žodynas”

Šaunuolė 4u.gif Paskaičiau atsiliepimą ir pagalvojau, kada gi aš pati prie jos prieisiu. Na matyt dar ne visai greitai. Kol kas doroju skolintas knygas, norisi kuo daugiau iki meeto perskaityti, kad grąžinti. doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 10, 21:04)
Fati, Pajauta, pastraipą iš "Chazarų žodyno" su vyriškos versijos skirtumais aš jums atšviečiau. Per mytą atnešiu.

Labai tau ačiū aciuks.gif

O aš šiandiena pasipildžiau dar neskaitytom Umberto Eco knygom, tai:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 10, 22:40)

Šitos viršelis gražus smile.gif Ir pavadinimas intriguojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 vasario 2011 - 22:47