QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 07, 11:25)
Labai džiaugiuosi, kad patiko šis paprastas ekonomiškas kūno pilingas

Stovėti pagamintas jis drąsiai gali 2-3mėn (na, nuo aliejaus priklauso gedimas, nes šiaip sugęsti ten nėra kam). O daryčiausi į kokį 100-150ml indelį, per kartą sunaudojama bent 50ml... Proporcijos kiekvienai savos - aš negaliu daug druskos/cukraus pilt - man braižo kūną, o vat mama tai pašveičia gerooookai. Aliejus puikiai pamaitina odą ir ji būna švelni švelni

Dar jei ko nors kvepiančio įlašini, tai ko benorėt....
Tiesa, ieškojau aš kažkada skyrelio - gaminamės pačios namuose, nebūtinai iš eko produktų, bet kadangi nėr ir nelabai reik šias temas dubliuot, labai prašyčiau čia neužsipulti tų, kurios ne visada perka tik eko produkciją. Ir, pykit, nepykit, labai jau AN ir KN protegavimas jaučiamas, kas būtų lyg ir negalima pagal taisykles, o gal mes nežinom, kas apmoka šią temą...
Ką reiškia protegavimas? Tai kam klaust, kur "perkat kokybiškus aliejus" ir panašiai? Aš apie trejus metus naudoju aliejus, išbandžiau nuo Naujosios Barmunės, AromaBaltic iki Kvapų Namų, Aromanatural, Sveikų produktų, Biokosmetikos akdemijos ir panašiai, siunčiuosi is Aroma Zone, turiu produktų iš Aromantic, Newdirection, Akoma ir t.t. Jau tikrai pakankamai sekasi atskirti kokybiškus aliejus (ko anksčiau negalėjau suprasti, kaip tai įmanoma), dabar nebeliko poreikio (beveik:) eksperimentuoti, perku, ten kur man labiausiai priimtina kokybė ar kaina, ir dabar Lietuvoj perku praktiškai tik iš Kvapų Namų ir Aroma Natural, retkarčiais iš Sveikų Produktų (labiau maistui), ir pažįstamiems ten patariu, jei paklausia, kur kokybiškų aliejų ir prekių kosmetikai isigyt, bet jie neapkaltino dar protegavimu

.