Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (6)

Gydytojai apsidraudžia dažniausiai. Taip ir su greitąja gal buvo jums... Mano mamą kai nuvežėm į reanimaciją pasakė tiesiai šviesiai - stebuklų nebūna... Tačiau jie išgydė tą pneumoniją, tik kad iškėlus iš reanimacijos netinkama priežiūra buvo ir neišslaugė mamos. Gal ir jums čia dar ne taip blogai. O tėtį aš parsivežčiau... bet jokiais būdais negasdinadmi blogomis naujienomis... Kai aš išsitempiau vyro sesę pas mamą aplankyt, kai paguldė į skyrių (labai norėjau kad ji įvertintų būklę, nes pati reanimacijoj dirba) ir kai mama mus kitą dieną paliko.... Jinai iki šiandien dėkoja, kad įkalbėjau ją važiuoti, nes tai buvo paskutinis sykis, kai mamukas dar buvo su mumis...
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 03 16, 12:05)

Ko gero apsidraudžia drinks_cheers.gif
Žmogui tiek visko reikia iškęst, atrodo nėr kada pasidžiaugt gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 16, 11:57)
Dar dabar man širdis dreba, net pykina  cool.gif  Nuo nervų nieko negėriau, turbūt reiks  g.gif

Tau tiesiog reikėtų pamiegot valandžiukę kitą, juk pervargus esi, tada nė raminančių nereikės 4u.gif .
QUOTE(Paix @ 2011 03 16, 12:05)
Mano mamą kai nuvežėm į reanimaciją pasakė tiesiai šviesiai - stebuklų nebūna... Tačiau jie išgydė tą pneumoniją, tik kad iškėlus iš reanimacijos netinkama priežiūra buvo ir neišslaugė mamos.
Jinai iki šiandien dėkoja, kad įkalbėjau ją važiuoti, nes tai buvo paskutinis sykis, kai mamukas dar buvo su mumis...

Saulyte, ta priežiūra nieko negali, kai organizmas nebeatsistato, nebeveikia. Tikrai padarėt viską ir daugiau negu galėjot padaryti.
Labai suprantu tavo sesę - didelė dovana dar prieš mirtį pamatyti, aplankyti artimą žmogų...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 16, 13:07)
Tau tiesiog reikėtų pamiegot valandžiukę kitą, juk pervargus esi, tada nė raminančių nereikės 4u.gif .

Jau išsiprašė sesės iš darbų, atvažiuos, tai gal naktį pamiegosiu, jei nieko nenutiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 16, 14:48)
Jau išsiprašė sesės iš darbų, atvažiuos, tai gal naktį pamiegosiu, jei nieko nenutiks  drinks_cheers.gif

Isivaizduoju, kaip liudna, sunku. Bet gal dar issikapstys. Laikykis.
Pries kokius 6 metus, kai mama dar vaiksciojo, kazkodel visa para nejo i tualeta, o nuvesta negalejo padaryti. Nuveziau i Santariskiu priimamaji. Gydytoja sako, vyrams buna, kad "uzsirakina" slapinimasis, o moterims nebuna. Paprasiau nukateterizuoti. Nenorejo manes klausyti, bet siaip ne taip isprasiau. Nukateterizavo. Daug isbego. Daugiau nebeuzstrigo. Taip ir liko misle, kodel jai tada nepavyko padaryti.
O tavo mamytei, kazin, nepadetu?
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2011 03 16, 15:07)

O tavo mamytei, kazin, nepadetu?

Dvi ampules suleidau ir vieną tab, Trifo išgėrė, tai po poros val. pasišlapino g.gif
Vis žiūrėdavau - miegojo, miegojo, ateinu - sėdi ant tualeto doh.gif Pati jau kaži kada neatsisėsdavo g.gif
Atsakyti

Awita, stiprybės console.gif

Pas mus viskas po senovei, venų nebesipjauna kol kas. Tik buvo į mane įkibus-nutraukė grandinėlę, suplėšė maikę. Buvau šoke. Paskui sako atsiprašau, nes nežinau kas man užejo. Aš dar aš. O jei taip vaikas kuris pasipainiotų. Didžioji jau ir taip bijo būt namie, kai nėra manęs arba vyro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 03 16, 16:45)
Pas mus viskas po senovei, venų nebesipjauna kol kas. Tik buvo į mane įkibus-nutraukė grandinėlę, suplėšė maikę. Buvau šoke. Paskui sako atsiprašau, nes nežinau kas man užejo. Aš dar aš. O jei taip vaikas kuris pasipainiotų. Didžioji jau ir taip bijo būt namie, kai nėra manęs arba vyro  verysad.gif

Ar taikot kokius vaistelius? Atrodo, kad pas jus ne taip jau paprasta. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2011 03 16, 15:32)
Dvi ampules suleidau ir vieną tab, Trifo išgėrė, tai po poros val. pasišlapino  g.gif
Vis žiūrėdavau - miegojo, miegojo, ateinu - sėdi ant tualeto  doh.gif  Pati jau kaži kada neatsisėsdavo g.gif

Na, dar gal kaip nors...

Awitėle, stiprybės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2011 03 16, 17:43)
Ar taikot kokius vaistelius? Atrodo, kad pas jus ne taip jau paprasta.  g.gif

Truxal 50, Tiapridalis leidžiami.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 03 16, 16:45)
Didžioji jau ir taip bijo būt namie, kai nėra manęs arba vyro  verysad.gif

Ojegus, kokių tik ligų nebūna console.gif
Atsakyti
Šiandien pas mus tas pats, nieko gero - baisūs skausmai, skauda kojas, bet sako jau pati nebesuprantu kur skauda - visur cool.gif Ir badžiau, ir girdžiau vaistus - nepadeda. Šiandien jau bandysim tramadolį, kaži ar padės? Šlapinasi tarsi mažom čierkutėm, kokis tris kartus per naktį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 17, 11:45)
Šiandien jau bandysim tramadolį, kaži ar padės?

Kažkiek tikrai padės. Ar ji ligoninėj? Medikai nieko nebesako? Ar miegojai šiąnakt?
Atsakyti