Penktadienio vakarą mano tėvelis iškeliavo pas Viešpatį. Mirė ant mano rankų, kai bandžiau patogiau paguldyti. Pamenu, jis pasakodavo, kaip jo mamytė mirė jam ant rankų (tuomet jis buvo dar jaunuolis). Sekmadienį palaidojom, gražią pavasario dieną. Kaip gyveno niekam nesukeldamas nepatogumų, taip ir mirė, niekam nesutrukdydamas planų, leisdamas ramiai su juo atsisveikinti. Vaikaičiams studentams nuo antradienio prasideda egzaminų maratonas, būtų sunku atvažiuoti į laidotuves, juo labiau ilgiau pabūti, o dabar kaip tik mano sūnūs tą vakarą grįžo namo, meldėsi prie mirštančio, padėjo aprengti ir nunešti į šarvojimo salę, pabuvo kartu...
Una Li, bijodavau, kad greit taip parašysi
Užjaučiu
Dar sunkų susitaikymo laiką reiks išgyvent. Laikykis, mes mintimis ir maldmis prisidėsim

Una Li, užuojauta tau didžiulė ir amžiną atilsį tavo Tėveliui... Tėvelis turėjo išeiti labai laimingas... iš mylinčių rankų Aukščiausiam į glėbį. Mano mamytė irgi išėjo nesukeldama jokių nepatogumų... Dabar dėkoju Dievui, kad palengvino jos išėjimą ir nereikejo tų slaugos ligoninių....
Mano tėvukas išėjo irgi gegužę... tik tas buvo pries 30 metų...
Mano tėvukas išėjo irgi gegužę... tik tas buvo pries 30 metų...
Una Li, priimk nuoširdžiausią užuojautą ...
Laimingi Tavo artimieji, gaubiami Tavo meilės...
Ir mano Tėtis gegužę iškeliavo
Laimingi Tavo artimieji, gaubiami Tavo meilės...
Ir mano Tėtis gegužę iškeliavo

Una Li uzuojauta didele..
Una Li, užjaučiu
Dėkoju visoms už užuojautą, o labiausiai už patarimus, pagalbą rūpesčiuose.
Gražus laikas, pas mus tik dabar alyvos pražydo...
QUOTE(Alan @ 2011 05 23, 13:07)
Gražus laikas, pas mus tik dabar alyvos pražydo...
QUOTE(Una Li @ 2011 05 23, 11:06)
Penktadienio vakarą mano tėvelis iškeliavo pas Viešpatį.
Una Li,uzuojauta tau,

QUOTE(Una Li @ 2011 05 23, 10:06)
Penktadienio vakarą mano tėvelis iškeliavo pas Viešpatį. Mirė ant mano rankų
Palaimintas jis, palaiminta dukra...

Gražus laikas išeit.....
Una Li, uzuojauta tau, Dangaus tavo Teveliui. Kaip liudna.
QUOTE(lika28 @ 2011 05 27, 21:22)
Turiu tą Bartelio lentelę su balais, pagal kurią nustatoma priklauso ar ne slauga, jei kam įdomu galiu pasidalinti, galėsit pačios pasiskaičiuot ar jau ligonis "visiškai priklausomas".
Lentelę galima rasti čia: http://www.loravita....io_indeksas.pdf