Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (6)

QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 06 18, 14:06)
nes mes gyvenam bendrabuty ir be patogumu.

O varge, ir taip dar būna unsure.gif . Na, gal kas pasiūlys tau geresnį variantą. Žinau, kad socialiniam eilės, mano mamai pasiūlė tą kėdę gal praėjus pusei metų po mirties verysad.gif , o Raudonajam Kryžiuje gavom iš karto, tik griozdiška ir sena jinai buvo, bet geriau negu nieko. Jie, matyt, gauna labdaras iš užsienio ir už simbolinę auką draugijai nuomoja.

Jeigu ilgam, gal ne taip brangu iš čia, su atlošu pigiausia 159 Lt, be atlošo 112 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Una Li: 18 birželio 2011 - 13:27
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 06 18, 13:15)
laba diena  4u.gif sakykit gal kas zino kur pigiau nusipirkt kede- toleta  blush2.gif nes mums didele problema tie pampersai  smile.gif mirksiukas.gif

Mums patogiau buvo biotualetas. Užtekdavo kartą į savaitę išpilt, su kėde reiktų kaskart g.gif Turėjom savos gamybos kėdutę, gal ir jūs pasidarytumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 06 18, 14:42)
Mums patogiau buvo biotualetas. Užtekdavo kartą į savaitę išpilt, su kėde reiktų kaskart  g.gif Turėjom savos gamybos kėdutę, gal ir jūs pasidarytumėt  g.gif

mes ir turim savadarbe tokia bet kolkas mums su ja sunkiau sekas tai noreciau kazkaip patogesnes ir palengvint sau buity ir jam sedejima ant tos kedutes blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2011 06 18, 14:21)
O varge, ir taip dar būna unsure.gif . Na, gal kas pasiūlys tau geresnį variantą. Žinau, kad socialiniam eilės, mano mamai pasiūlė tą kėdę gal praėjus pusei metų po mirties verysad.gif , o Raudonajam Kryžiuje gavom iš karto, tik griozdiška ir sena jinai buvo, bet geriau negu nieko. Jie, matyt, gauna labdaras iš užsienio ir už simbolinę auką draugijai nuomoja.

Jeigu ilgam, gal ne taip brangu iš čia, su atlošu pigiausia 159 Lt, be atlošo 112 Lt.

tai mes turim tuos patogumus bendrus ax.gif ax.gif ax.gif bet kolkas teciui sunku vaikscioti tai mes tos kedutes ieskom kad nereiktu vaikscioti i bendra tualeta ax.gif aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
gun_bandana.gif Laukėm močiutei užsakyto ir jau nupirkto klausos aparato kelis metus , kol buvo pasakyta , kad jis kažkur dingo , pasimetė , dabar , kai jau ji nebevaikšto , laukiam specialios lovos so kabančiu ramsčiu , kad galėtų lengviau atsisėsti . Kažkodėl man atrodo , kad ji taip pat bus kažkur dingusi . Kaip daiktai reikalingi ligoniams , seniems žmonėms nedingsta , jei dar vienam ligonių kasos darbuotojui reikia padėti ir užšaldyti banke mokesčių mokėtojų piningus , nes pritrūko dar vieno namo , dar vienam giminaičiui . Taip , kad ir jūs , moterys , per daug nesitikėkit kompensuojamų daiktų , kurie priklausytų jūsų ligoniams . gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 18 birželio 2011 - 19:00
QUOTE(senmerge @ 2011 06 18, 19:58)
gun_bandana.gif Laukėm močiutei užsakyto ir jau nupirkto klausos aparato kelis metus , kol buvo pasakyta , kad jis kažkur dingo , pasimetė , dabar , kai jau ji nebevaikšto , laukiam specialios lovos so kabančiu ramsčiu , kad galėtų lengviau atsisėsti . Kažkodėl man atrodo , kad ji taip pat bus kažkur dingusi . Kaip daiktai reikalingi ligoniams , seniems žmonėms nedingsta , jei dar vienam ligonių kasos darbuotojui reikia padėti ir užšaldyti banke mokesčių mokėtojų piningus , nes pritrūko dar vieno namo , dar vienam giminaičiui . Taip , kad ir jūs  , moterys , per daug nesitikėkit kompensuojamų daiktų , kurie priklausytų jūsų ligoniams .  gun_bandana.gif

visiska tiesa thumbup.gif nes kol nesusiduri su beda atrodo nueisi ten nueisi kitur ir tau pades 4u.gif bet....... pasirodo visur disponuoja tik popieriai surasyti ko tau reik verysad.gif nes buvau vienoj istaigelej kur per telefona tai saldziai snekejo ateikit mes padesim o kaip atsiduriau pas juos ant slenkscio jie nieko neturi ir nieko bent siuo momentu padet negali reik laukt blink.gif tokia turbut visu ligoniu kasdienybe ir cia tokia tvarka doh.gif tai mes nusprendem dairytis ir nupirkt ka isgalesim palengvint musu tetes slauga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 06 19, 12:29)
visiska tiesa  thumbup.gif  nes kol nesusiduri su beda atrodo nueisi ten nueisi kitur ir tau pades  4u.gif  bet....... pasirodo visur disponuoja tik popieriai surasyti ko tau reik  verysad.gif  nes buvau vienoj istaigelej kur per telefona tai saldziai snekejo ateikit mes padesim o kaip atsiduriau pas juos ant slenkscio jie nieko neturi ir nieko bent siuo momentu padet negali reik laukt  blink.gif tokia turbut visu ligoniu kasdienybe ir cia tokia tvarka  doh.gif tai mes nusprendem dairytis ir nupirkt ka isgalesim palengvint musu tetes slauga  4u.gif

Kitaip ir nebus , ligonių kasos sugeba tik pinigus susirinkti , o padėti nenori .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ojei, Jurgyyyta, užuojauta įstojus į mūsų gretas blink.gif Kuo dideliausios tau kantrybės ir kuo geresnio pasveikimo tavo tėčiui.
Aš žiemą nupirkau slaugos lovą mamą už 400lt, aišku toli gražu ne tokią, kokios norėjau... sena sunki metalinė, be įsikibimo rankai, be normalių funkcijų, bet tada kito pasirinkimo neturėjau ir visai pripratom mes su ja, čiužinys elektrinis nuo pragulų daro svarbiausią darbą... O čia nesenai sulaukiau iš soc. skyriaus pasiūlymo išsirašyt visai naujos slaugos lovos, bet mokėt reikia apie 170lt... ir žinokit atsisakiau, nes nėjo parduot tos senos metalinės, o ir būt reikėję 3 vyrus samdyt, kad ją išnešt kažkur, plius samdyt transportą, kad naująją parvežt (nes soc. skyrius atgabenimu nesirūpina), tai kai paskaičiavau viską, kiek man ta naujoji su viskuo būt atsiėjus - ir atsisakiau... Tuo labiau mama pamažu, bet sistemingai ir akivaizdžiai silpsta, vis mažiau pati ką bedaro, tiek, kad pasėdi kol kas vežimėly, tai užteks mums ir tos lovos.. O kas naujai ieško ar laukia eilėse - tai klauskit pas save soc. skyriuose, nes girdėjau, kad daug kas atsisako jų, dėl tos simbolinės priemokos... Jei man rudenį būtų pasiūlę tokį variantą - būčiau buvus laimingiausias žmogus.
Kas dėl tual.kėdės, tai mes ją gavom kol dar gulėjom reabilitacijoj. DĖMESIO naujiems slaugytojams - kol dar jūsų ligoniukai guli reabilitacijoj, jų gyd gali išrašyt prašymo formas tual.kėdei ir vežimėliui gauti tiesiai iš sandėlio, tada nėra eilių... O jau išrašius žmogų namo yra eilės gaunant tuos pačius daiktus per soc. skyrių. Tai mum tiesiog nuskilo, kad gyd žmogiška pasitaikė ir pati pareklamavo šį įstatymą/variantą...
Bet dalykas tame, kad mes nenaudojam tos kėdės, nes ant didelio mama pasiprašo ir su vežimėliu nuvežu ją į tikrą tualetą, man gi ar ant tikro klozeto, ar ant tos kėdės taip pačiai kelti ją reikia... Tai galėčiau kam nors tą kėdę (nelegaliai) paskolint, kol mamai ji priklausys, galėtų kas nors naudotis, kam tikrai reikia, bet gautų atiduot man grąžint i sandėlį, kai mamuks išeis... Nežinau, ar kam čia tinka tokia idėja. Mes Klaipėdoj, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2011 06 19, 16:11)
Sveikutės  4u.gif
Ojei, Jurgyyyta, užuojauta įstojus į mūsų gretas  blink.gif Kuo dideliausios tau kantrybės ir kuo geresnio pasveikimo tavo tėčiui.
Aš žiemą nupirkau slaugos lovą mamą už 400lt, aišku toli gražu ne tokią, kokios norėjau... sena sunki metalinė, be įsikibimo rankai, be normalių funkcijų, bet tada kito pasirinkimo neturėjau ir visai pripratom mes su ja, čiužinys elektrinis nuo pragulų daro svarbiausią darbą... O čia nesenai sulaukiau iš soc. skyriaus pasiūlymo išsirašyt visai naujos slaugos lovos, bet mokėt reikia apie 170lt... ir žinokit atsisakiau, nes nėjo parduot tos senos metalinės, o ir būt reikėję 3 vyrus samdyt, kad ją išnešt kažkur, plius samdyt transportą, kad naująją parvežt (nes soc. skyrius atgabenimu nesirūpina), tai kai paskaičiavau viską, kiek man ta naujoji su viskuo būt atsiėjus - ir atsisakiau... Tuo labiau mama pamažu, bet sistemingai ir akivaizdžiai silpsta, vis mažiau pati ką bedaro, tiek, kad pasėdi kol kas vežimėly, tai užteks mums ir tos lovos.. O kas naujai ieško ar laukia eilėse - tai klauskit pas save soc. skyriuose, nes girdėjau, kad daug kas atsisako jų, dėl tos simbolinės priemokos... Jei man rudenį būtų pasiūlę tokį variantą - būčiau buvus laimingiausias žmogus.
Kas dėl tual.kėdės, tai mes ją gavom kol dar gulėjom reabilitacijoj. DĖMESIO naujiems slaugytojams - kol dar jūsų ligoniukai guli reabilitacijoj, jų gyd gali išrašyt prašymo formas tual.kėdei ir vežimėliui gauti tiesiai iš sandėlio, tada nėra eilių... O jau išrašius žmogų namo yra eilės gaunant tuos pačius daiktus per soc. skyrių. Tai mum tiesiog nuskilo, kad gyd žmogiška pasitaikė ir pati pareklamavo šį įstatymą/variantą...
Bet dalykas tame, kad mes nenaudojam tos kėdės, nes ant didelio mama pasiprašo ir su vežimėliu nuvežu ją į tikrą tualetą, man gi ar ant tikro klozeto, ar ant tos kėdės taip pačiai kelti ją reikia... Tai galėčiau kam nors tą kėdę (nelegaliai) paskolint, kol mamai ji priklausys, galėtų kas nors naudotis, kam tikrai reikia, bet gautų atiduot man grąžint i sandėlį, kai mamuks išeis... Nežinau, ar kam čia tinka tokia idėja. Mes Klaipėdoj, jei ką  mirksiukas.gif

jau toks tas mano likimas mirksiukas.gif mums ta lova jau beveik ir nereikalinga nes kaip parsivezem mes ji is ligonines tai jis nesedejo tik gulejo tai sakem kad ji reikalinga ax.gif bet namuose jis sparciai taisosi ir jau praktiskai jis neguli lovoj o tik sedi thumbup.gif tai mes pirkom dormeo ciuziny ir patiesem lovoj ir atrodo gavosi super thumbup.gif o mes dar tik pakeliui i reabilitacija nes mums reik stiprei sustipret kad ten patektumem 4u.gif tai si tavo informacija man pravers thumbup.gif o mes tai is Marijampoles tai truputuka per toli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 06 19, 17:40)
o mes dar tik pakeliui i reabilitacija nes mums reik stiprei sustipret kad ten patektumem  4u.gif

Mes vykom į reabilitaciją tiesiai iš insultų skyriaus, pusę kūno paralyžuota buvo... Gi yra specializuotos reabilitacijos, labai svarbu kuo greičiau ten patekti, nes nukreipia teisinga linkme kaip mankštintis ir pan. Taigi nemanau, kad privalu stiprėti savarankiškai iki reabilitacijos, nors gal jūsų atveju jums gyd patarė taip... Kiek skirtingų ligų ir situacijų... ir likimų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2011 06 19, 16:55)
Mes vykom į reabilitaciją tiesiai iš insultų skyriaus, pusę kūno paralyžuota buvo... Gi yra specializuotos reabilitacijos, labai svarbu kuo greičiau ten patekti, nes nukreipia teisinga linkme kaip mankštintis ir pan. Taigi nemanau, kad privalu stiprėti savarankiškai iki reabilitacijos, nors gal jūsų atveju jums gyd patarė taip... Kiek skirtingų ligų ir situacijų... ir likimų. Sėkmės  4u.gif

matai pas mus ne insultas verysad.gif musu diagnose lokalus smegenu suzalojimas ir trauminis subduralinis karaujo issiliejimas verysad.gif verysad.gif verysad.gif mes pragulejom 2 savaites komoj kuri 6-7 balai ir taip netekom daugiau kaip puse savo svorio ,nes reabilitacija mums buvo per sunki kadangi mes nekilom patys ir nevykdem jokiu paliepimu tai mums buvo pasiulyta slaugos skyrius kol jis sustipres ax.gif nes mums dar nuimta dalis kaukoles kur laukia dar viena operacija doh.gif bet tikiuosi viskas bus gerai ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 06 19, 18:41)
matai pas mus ne insultas  verysad.gif musu diagnose lokalus smegenu suzalojimas ir trauminis subduralinis karaujo issiliejimas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif mes pragulejom 2 savaites komoj kuri 6-7 balai ir taip netekom daugiau kaip puse savo svorio ,nes reabilitacija mums buvo per sunki kadangi mes nekilom patys ir nevykdem jokiu paliepimu tai mums buvo pasiulyta slaugos skyrius kol jis sustipres  ax.gif nes mums dar nuimta dalis kaukoles kur laukia dar viena operacija  doh.gif bet tikiuosi viskas bus gerai  ax.gif  4u.gif

Baisu, kiek žmogus turi iškentėti... Tikrai gaila jūsų tėčio verysad.gif Baisu, kad bele kas gali taip žmogų sužaloti, kaip supratau, tikslas buvo apiplėšti? blink.gif Stiprybės, vilties jums ir taip toliau eiti į priekį ir taisytis... Stebuklas, kad jau taip atsistatė, ir toliau taip... 4u.gif
Mano mamai smegenų auglys buvo operuotas 3krt, tai žinau, ką reiškia tokios operacijos, kai atidaroma kaukolė ir pan. Niekam nelinkiu tokių operacijų... verysad.gif
Atsakyti

viska iskesim ir bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybes koklkas turiu ir tikrai dar jos yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti