Sveikutės
Ojei, Jurgyyyta, užuojauta įstojus į mūsų gretas

Kuo dideliausios tau kantrybės ir kuo geresnio pasveikimo tavo tėčiui.
Aš žiemą nupirkau slaugos lovą mamą už 400lt, aišku toli gražu ne tokią, kokios norėjau... sena sunki metalinė, be įsikibimo rankai, be normalių funkcijų, bet tada kito pasirinkimo neturėjau ir visai pripratom mes su ja, čiužinys elektrinis nuo pragulų daro svarbiausią darbą... O čia nesenai sulaukiau iš soc. skyriaus pasiūlymo išsirašyt visai naujos slaugos lovos, bet mokėt reikia apie 170lt... ir žinokit atsisakiau, nes nėjo parduot tos senos metalinės, o ir būt reikėję 3 vyrus samdyt, kad ją išnešt kažkur, plius samdyt transportą, kad naująją parvežt (nes soc. skyrius atgabenimu nesirūpina), tai kai paskaičiavau viską, kiek man ta naujoji su viskuo būt atsiėjus - ir atsisakiau... Tuo labiau mama pamažu, bet sistemingai ir akivaizdžiai silpsta, vis mažiau pati ką bedaro, tiek, kad pasėdi kol kas vežimėly, tai užteks mums ir tos lovos.. O kas naujai ieško ar laukia eilėse - tai klauskit pas save soc. skyriuose, nes girdėjau, kad daug kas atsisako jų, dėl tos simbolinės priemokos... Jei man rudenį būtų pasiūlę tokį variantą - būčiau buvus laimingiausias žmogus.
Kas dėl tual.kėdės, tai mes ją gavom kol dar gulėjom reabilitacijoj. DĖMESIO naujiems slaugytojams - kol dar jūsų ligoniukai guli reabilitacijoj, jų gyd gali išrašyt prašymo formas tual.kėdei ir vežimėliui gauti tiesiai iš sandėlio, tada nėra eilių... O jau išrašius žmogų namo yra eilės gaunant tuos pačius daiktus per soc. skyrių. Tai mum tiesiog nuskilo, kad gyd žmogiška pasitaikė ir pati pareklamavo šį įstatymą/variantą...
Bet dalykas tame, kad mes nenaudojam tos kėdės, nes ant didelio mama pasiprašo ir su vežimėliu nuvežu ją į tikrą tualetą, man gi ar ant tikro klozeto, ar ant tos kėdės taip pačiai kelti ją reikia... Tai galėčiau kam nors tą kėdę (nelegaliai) paskolint, kol mamai ji priklausys, galėtų kas nors naudotis, kam tikrai reikia, bet gautų atiduot man grąžint i sandėlį, kai mamuks išeis... Nežinau, ar kam čia tinka tokia idėja. Mes Klaipėdoj, jei ką
Bet kuriuo momentu galiu tapti geresnė, bet kurį momentą pasirinkti?..