Gitulia, aš kai paėmiau tas sauskelnes į rankas, tai pastebėjau, kad jose viskas kas geriausia t.y. bambuko flysas-multinas, bambuko veliūras, išorė brangokas medvilnės trikotažas, kur tas amerikoniškas geras nenusiskalbia ir nesibumbulina, spaudžių trys eilės gal

tai savikainą aš kai paskaičiavau tai

nu aišku ne už tiek kiek ten parsiduoda, bet nemažai o svarbiausia, kad sauskelnė ne iš dviejų sluoksnių bambuko, o iš kokių keturiu ir dar įklote kai čiupinėjau kokie keturi sluoksniai

bet vat, pasiūta tokia faina iškarpa, kad visai neišpučia užpakaliuko nu čiotkai žodžiu prisigyriau
gtn, mano kol žvirblis mažas buvo tai nuo MP tas kakis toks skystas tai aš po kranu po srove palaikydavau ir kibiran, niekuom neploviau, kartais likdavo dėmės, bet poto pastebėjau, kad jos irgi laikui bėgant išnyksta

dabar tai jau žiūriu sunkokai nyksta kai valgo kietą maistą tai tenka pasidarbuot, bet kol mažas lelius tai aš kažkaip nekreipdavau dėmėsio

na aišku mano įklotėliai buvo pigučiai flaneliniai arba medvilniniai tai man kažkaip matyt dėl to ir negaila buvo
o sonet man tas skystas muilas tai nepatiko, greit susinaudoja ir prastokai skalbia

gal gabalinis būtų geriau
poto kai eko buitinių ploviklių skyrelyje buvo išpeikti visi ringuvos ir ne tik muilai dėl esančio dioksino, tai pradėjau naudot ne tik rankom bet ir vystyklų ar sauskelnių praskalbimui Tindi muilą žydram pakely, kur be jokių priemaišų, ypač alergiškiems tinka, nebrangus, gabaliukas gal litas su skatikais kainuoja ir pakankamai gerai išskalbia, o svarbiausia, kad sudėtis yra labai gera, ta prasme nieks prie jo neprikibo kai buvo parašyta jo sudėtis
nu ir išsiplėčiau