Ir dar: KOKIOS ATPIGUSIOS DAUGKARTINĖS SAUSKELNĖS!!!
aš prisipirkau popolini sauskelnių (bambukinių ir ekologiškos medvilnės). tai vargas
tos medvilninės sukietėjo visai, pasidėjus buvau, tik bambukines naudojau. bet ir šitos mano vaikui ilgainiui trinti pradėjo.
jos ten mano su juostelėm buvo, ne su raukinukais, tai matyt dėl to.
o su raukinukais net nepagalvojau, kad galėtų išgelbėti
dūra
nu bet jau manau greitai ant puodo darysim, tai nebeverta pirkti.
QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 13, 15:53)
cia kur ir kokios?
QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 13, 14:53)
aš prisipirkau popolini sauskelnių (bambukinių ir ekologiškos medvilnės). tai vargas
tos medvilninės sukietėjo visai, pasidėjus buvau, tik bambukines naudojau. bet ir šitos mano vaikui ilgainiui trinti pradėjo.
jos ten mano su juostelėm buvo, ne su raukinukais, tai matyt dėl to.
o su raukinukais net nepagalvojau, kad galėtų išgelbėti
dūra
nu bet jau manau greitai ant puodo darysim, tai nebeverta pirkti.
Man Popolini labai labai patinka, o ypač bambukinės, dabar tik tokias pirkčiau. Kur čia taip atpigusios?
QUOTE(vaidyte @ 2011 03 13, 13:21)
Radau ir pupkis.lt - bet net nžn...tų raukinukų krūvos, užsegimai šonuose...nesu bandžiusi su tokiais užsegimais.
Meduolia, o kiek pas Jus tokios sauskelnės kainuotų? Žiūrėjau Jūsų psl. bet neradau bambuk.veliūro sausk
Meduolia, o kiek pas Jus tokios sauskelnės kainuotų? Žiūrėjau Jūsų psl. bet neradau bambuk.veliūro sausk
apžiūrėjau ir aš pupkis.lt bambuko veliuro sauskelnes. tai va kaip mastau, jei klystu, pataisykit prasau
* jos yra skirtingu dydziu. (fluffyfly yra vienas dydis visam vystyklystes laikotarpiui), nors vaidytei tai jau turbut nebeaktualu
* kaip as supratau, (nes tai nera parasyta), kad ten yra tik 2 sluoksniu kisenine sauskelne. fluffyfly yra 3 pilni sauskelnes sluoksniai: 2 isoriniai veliuro, viduje bambuko fliso.
* Pupkio sauskelnes be iklotuku. fluffyfly yra du trisluoksniai iklotukai, vienas didelis(48x11,5cm.) ir kitas mazas(26x9,5cm). Dedant abu iklotukus, gaunasi net 9 bambuko sluoksniai.
va gavosi visai kaip reklama
ir dar veliuro sauskelniu esu kazkada esu maciusi www.mazyliui.com
QUOTE(Felisė @ 2011 03 13, 19:51)
apžiūrėjau ir aš pupkis.lt bambuko veliuro sauskelnes. tai va kaip mastau, jei klystu, pataisykit prasau
* jos yra skirtingu dydziu. (fluffyfly yra vienas dydis visam vystyklystes laikotarpiui), nors vaidytei tai jau turbut nebeaktualu
* kaip as supratau, (nes tai nera parasyta), kad ten yra tik 2 sluoksniu kisenine sauskelne. fluffyfly yra 3 pilni sauskelnes sluoksniai: 2 isoriniai veliuro, viduje bambuko fliso.
* Pupkio sauskelnes be iklotuku. fluffyfly yra du trisluoksniai iklotukai, vienas didelis(48x11,5cm.) ir kitas mazas(26x9,5cm). Dedant abu iklotukus, gaunasi net 9 bambuko sluoksniai.
Gerai gerai, reikia,kad paprotintų kažkas
QUOTE(Felisė @ 2011 03 13, 19:51)
aš jau ne vieną syk esu tai pastebėjus, bet nutyliu, kad nesigautu kaip ...
QUOTE(JulieTa @ 2011 03 13, 17:49)
QUOTE(kregzde @ 2011 03 13, 18:40)
Man Popolini labai labai patinka, o ypač bambukinės, dabar tik tokias pirkčiau. Kur čia taip atpigusios?
Lilita,
mano patirtis buvo lygiai tokia pati
nu jau kitam vaikui tai bus išvis viskas vos ne už dyką
brangios tos popolini, bet fainuolės, mes turim dvejas tai man jos patinka ir šiaip tos visos importinės man patinka, bet ir kaina
dėl to atsiranda mamų kurios sukasi pigiau
bet irgi iš kirvio gi nepasiūsi, tai tas tai anas...
dar prie dvisluoksnės bambukinės kainos primesk įklotėlius ir kainas ir gausis ne taip jau mažai
mano patirtis buvo lygiai tokia pati
nu jau kitam vaikui tai bus išvis viskas vos ne už dyką
brangios tos popolini, bet fainuolės, mes turim dvejas tai man jos patinka ir šiaip tos visos importinės man patinka, bet ir kaina
dar prie dvisluoksnės bambukinės kainos primesk įklotėlius ir kainas ir gausis ne taip jau mažai
QUOTE(meduolia @ 2011 03 13, 23:47)
bet irgi iš kirvio gi nepasiūsi, tai tas tai anas...
tiesiog ziauriai brangu ir dabar
o tos sakomos importines, aisku fainos, bet nezinau net... sutikciau, jei man padovanotu, kitaip nelabai...
Mes turime kikilio + bambukinių įklotų prisipirkau, tada popolini, tada aprišamų + prefoldus į juos dedu vietoj įkloto. Turėčiau vien popolini, bet žiauriai brangu. Bet su vyru visada susegiojame pirmiausiai gamyklines, tada tik rankų darbo
Jei mokėčiau siųti, tai siųčiau pati, bet nemoku. Žinoma, kad brangu, todėl ir miksuoji kaip čia pigiau ir patogiau būtų. Bet mes ir vienkartines nakčiai ir į lauką panaudojame
QUOTE(kregzde @ 2011 03 14, 09:28)
Jei mokėčiau siųti, tai siųčiau pati, bet nemoku. Žinoma, kad brangu, todėl ir miksuoji kaip čia pigiau ir patogiau būtų.
siaip tikrai nera sunku, yra visokiu iskarpu, pavyzdziu kruvos. reik tik masinos ir noro
QUOTE(JulieTa @ 2011 03 14, 08:51)
siaip tikrai nera sunku, yra visokiu iskarpu, pavyzdziu kruvos. reik tik masinos ir noro
manau drasos dar gerai butu pasiimt pries darant
ir bandyt, bandyt 
Na dabar jau turiu sauskelnių, o ir šyla orai, planuojame plikinėti bei gaudyti sysių ant puodo