QUOTE(ilonux @ 2011 02 08, 02:04)
Sveika, tai junkis prie mūsų

Kur statot?
Šiaip dauguma Klaipėdos rajono gatvių turi pavadinimus ir adresus. Užeikit į www.kada.lt, adresų registro dalyje yra paieška adresų, įveskit kaimo pavadinimą ir išmes žemėlapį su gatvių pavadinimais ir namų ar tuščių sklypų numeriais...
Nu taigi čia tradicija tokia. Daug kas taip daro. Pas mus kvartale pilna pavyzdžių. Svarbu, kad neišeitų už ribų tokia veikla, na jei medžius laužytų tai man nebepatiktų. Kita vertus, mes kai tvarkėm sklypą irgi dalį daiktų buvom pas kaimyną tuščiam sklype padėję, bet teko greit susirinkt, nes kaimynas labai piktas buvo

Nors nieko nestato ir statyt nesiruošia, bet atvažiuoja patikrint, ar jo sklypo kas nemindo. Tai sakau šią vasarą aš jam periodiškai skambinsiu, kad žolę savo sklype nusipjautų, o tai man lenda piktžolės į sklypą per tvorą
Na jei zmones atsilausia. tai galima ir leist gi laikinai daiktus susidet. Bet ei prisistato, visokiu nereikalingu daiktu prisiveza, tai jau tikrai nenoreciau, kad darytu savartyna ant mano sklypo. O kas del zoles, tai, kai nusipirkom ir zole iskart nusipjovem, ir dar MB ir kaimyno zole nupjove nuo musu sklypo ribos per 2 metrus, kad erkiu ir seklu maziau pas mus i sklypa vejas atnestu, nes zole iki juosmens ir musu ir kaimyno sklype buvo. Tai sakiau, jau sia vasara skambinsiu ir as, tegul zole savo sienauja kaimynas.

Nes nama pasistate, o zoles atvaziuot nusipjaut nesugeba, negyvena, bet vistiek priziuret gi gali tvarka.
Na ir dar pasakysiu, kad kai tvarkemes sklypa, tai jau s.... sunu buvo, veda kaimynai savo sunis sikint ant kitu sklypu (tusciu) ir tipo nieko cia tokio baisaus. Kai pamatem su MB, kai kaimyne ant musu sklypo savo vilkini suni sikina ir MB liepe jai surink, tai ziurejo akis issproginus, kodel ji cia rinkt turi. Pasakiau, kad savo sunis ileisiu pas ja i kiema sikt, ar labai patiks, tai nustebus ziurejo. As atseit tvoros neturiu, tai ant mano sklypo sikint galima ir s... nerink, o jau pas ja yra tvora, tai negalima. Paaiskinau, kad cia mano nuosavybe ir ji tersia mano nuosavybe. Tik keista, ar zmones tikrai nesusimasto ka daro, ar net mastyt nesugeba?
Papildyta:
QUOTE(dier @ 2011 02 08, 15:08)
merginos kai pridavinejot nama ar reikejo pateikti pasleptu darbu akta? (pvz zidinio)
manes reiklauja akto, o mano zidinistas to nedaro...
o tai kokiu dar praso pasleptu darbu aktu, na ir mums reikes, tai bent kad kazkiek zinot, ko reikalaut is darbu vadovo?