Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(smegenys @ 2011 02 14, 13:46)
Na vat nusipirkom statyboms garaza, tik dar nesumastem, kaip reikes ji parsivezt i sklypa, kaip panos vezetes, krana koki samdet?

Beje turiu du suniukus, pekinesa maisyta su pinceriu, o kita mopsa. Nekastravau nei vieno, nors kai pavasari ir rudeni kales rujoje tenka savo kavalierius su pavadeliu vedziot. Bet seip nei duru nedrasko, nekaukia, neinkscia. Name vyras nori vilkinuko arba azijos aviganio, protingi jie labai ir sargus. Voljere gales gyventi ir po kiema palaidas lakstyti, tvora jam auksta uztversim. biggrin.gif
Kale jei laikyciau, tai irgi nekastruociau, juk jei savo sunis priziuri ir nepaleidi be prieziuros, tai ir problemu neturi.

Be krano nera variantu g.gif

Jei nesiruosiat suvedinet tai kodel nenorit kastruot gyvunu? Man cia kazkaip ju zalojimas, gi gamta kviecia juos ir jie kankinasi jei neleidi....., tai kur cia gerumas?
Dabar musu katytei morcius ir ziopla eina is proto, gaila gyvuno, pati nesupranta kas jai darosi doh.gif . Nekankinsim jos, ryt MB pas kaimyna - veterinoriu ves.
Na, cia mano toks supratimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2011 02 14, 12:49)
negu dabar irengineti vieta tai dziovyklei  ax.gif

Tai nieko ten nereiks irenginet, tik triuba aukstyn isvest.
Tik issiziojau, kad butu paprasciau kotokia dziovykle jei butume zinoje, kad tokios yra. Bet kad jau turim ka turim, tai nekeisim bo nepigi yra doh.gif
Atsakyti
gal zidiniam akcija kur uzmatet? Kur ju didesnis pasirinkimas? 4u.gif
Atsakyti
Papildžiau albumuką - vaikų kambarių nuotraukas su baldais sudėjau ax.gif . Aišku, dar trūksta jaukumo atributų: šviestuvų, užuolaidų lovatiesių... Bet vaikai labai labai patenkinti rezultatu. Didžiąją šio savaitgalio dalį žaislus iš dėžių traukėme, tai irgi prisiminimų-atradimų šventė buvo. Mažųjų kambaryje aš pradžioje tik vieną sienos dalį lipdukais papuošiau, bet kai pamatėme mažosios reakciją supratome, kad lipdukus reikia klijuoti visus. Jau savaitė prabėgo, o ji niekaip neatsidžiaugia, kelis kartus per dieną visas sienas apčiupinėja, praktiškai visus kambario "gyventojus" įvardinti išmoko. Vienintelė problema - keletas lipdukų nuo mažų pirštelių jau nukentėjo. Bet šiaip idėja kambarį dekoruoti lipdukais pasiteisino su kaupu. Na, dičkių fototapeto "įrišimas" į kambarį dar laukia savo eilės, nes šalia jo suplanuotas laivo elementus imituojantis sporto kampelis. Tik tam reikia MB įkvėpimo sulaukti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 02 14, 17:18)
Papildžiau albumuką - vaikų kambarių nuotraukas su baldais sudėjau ax.gif . Aišku, dar trūksta jaukumo atributų: šviestuvų, užuolaidų lovatiesių... Bet vaikai labai labai patenkinti rezultatu. Didžiąją šio savaitgalio dalį žaislus iš dėžių traukėme, tai irgi prisiminimų-atradimų šventė buvo. Mažųjų kambaryje aš pradžioje tik vieną sienos dalį lipdukais papuošiau, bet kai pamatėme mažosios reakciją supratome, kad lipdukus reikia klijuoti visus. Jau savaitė prabėgo, o ji niekaip neatsidžiaugia, kelis kartus per dieną visas sienas apčiupinėja, praktiškai visus kambario "gyventojus" įvardinti išmoko. Vienintelė problema - keletas lipdukų nuo mažų pirštelių jau nukentėjo. Bet šiaip idėja kambarį dekoruoti lipdukais pasiteisino su kaupu. Na, dičkių fototapeto "įrišimas" į kambarį dar laukia savo eilės, nes šalia jo suplanuotas laivo elementus imituojantis sporto kampelis. Tik tam reikia MB įkvėpimo sulaukti. biggrin.gif

Labai grazu wub.gif

ir labai grazi priespaskutine nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Baltike, kaip smagu tokį turtą turėti. Ir kambarėliai labai gražūs, šviesūs, linksmi, malonios spalvos smile.gif
Atsakyti
oi baltike faina pas jus kaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 14, 15:52)
Be krano nera variantu  g.gif

Jei nesiruosiat suvedinet tai kodel nenorit kastruot gyvunu? Man cia kazkaip ju zalojimas, gi gamta kviecia juos ir jie kankinasi jei neleidi....., tai kur cia gerumas?
Dabar musu katytei morcius ir ziopla eina is proto, gaila gyvuno, pati nesupranta kas jai darosi  doh.gif . Nekankinsim jos, ryt MB pas kaimyna - veterinoriu ves.
Na, cia mano toks supratimas  biggrin.gif
Papildyta:

Tai nieko ten nereiks irenginet, tik triuba aukstyn isvest.
Tik issiziojau, kad butu paprasciau kotokia dziovykle jei butume zinoje, kad tokios yra. Bet kad jau turim ka turim, tai nekeisim bo nepigi yra  doh.gif

Na as manau, kad jei gamta tiek zmogui, tiek gyvunui dave kuno vidinius organus, tai jie yra reikalingi. Juk gamina harmonus, reguliuoja mediagu apykaita ir ju pasiskirstyma organizme, reguliuoja kalcio kieki, d vitamino, b vitamino ir kitu mineraliniu medziagu isisavinima. O zmogus lengva ranka -kastruojam gyvuli, na bet ko stebetis, kiek apie gydytojus pasiklausau, tai ir zmones i operacijas siuncia lengva ranka, operuokites organus, o kad gydyt bandyt, nes nesistengia. g.gif
Na kastravimas tikrai didesnis zalojimas, nei suo su pavadeliu savaite pavaiksto. biggrin.gif

Konvejeris gi, o nepamastet, kad nei plastikos chirurgai, nei seip medikai be butiniausios reikalo nesidaro nei operaciju, nei salina vidaus organus, zolelemis gydosi, sveika maista vartoja. Neisizeiskit, bet siaip, pamastymui cia. Yra tabletes, paduokit katytei ir baigsis. Iskastruoti gyvunai pradeda storeti, nes sutrinka medziagu apykaita, pasidaro tingus, dazniausiai cukralige atsiranda, kiti pradeda slapintis namuose. Is jusu katytes nei ji, nei jis bus, kaip sakant ono. g.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2011 02 14, 21:00)
Na as manau, kad jei gamta tiek zmogui, tiek gyvunui dave kuno vidinius organus, tai jie yra reikalingi. Juk gamina harmonus, reguliuoja mediagu apykaita ir ju pasiskirstyma organizme, reguliuoja kalcio kieki, d vitamino, b vitamino ir kitu mineraliniu medziagu isisavinima. O zmogus lengva ranka -kastruojam gyvuli, na bet ko stebetis, kiek apie gydytojus pasiklausau, tai ir zmones i operacijas siuncia lengva ranka, operuokites organus, o kad gydyt bandyt, nes nesistengia.  g.gif
Na kastravimas tikrai didesnis zalojimas, nei suo su pavadeliu savaite pavaiksto. biggrin.gif
Konvejeris gi, o nepamastet, kad nei plastikos chirurgai, nei seip medikai be butiniausios reikalo nesidaro nei operaciju, nei salina vidaus organus, zolelemis gydosi, sveika maista vartoja.  Neisizeiskit, bet siaip, pamastymui cia. Yra tabletes, paduokit katytei ir baigsis. Iskastruoti gyvunai pradeda storeti, nes sutrinka medziagu apykaita, pasidaro tingus, dazniausiai cukralige atsiranda, kiti pradeda slapintis namuose. Is jusu katytes nei ji, nei jis bus, kaip sakant ono. g.gif

Patikekit kiek mes svarstem, kiek variantu ieskojom...Bet galutinis variantas buvo-sterilizuoti. Giminaite yra vet. gydytoja, tai ji tikrai nepatare tu tableciu, nes paskui sako atveza po tu tableciu naudojimo gyvunelius su didziausiais gumbais ar kazkas panasaus.
Mes patys esam dirbantys zmones, vaikai lieka vaikais...Duris palieka atviras, varteliu neuzdaro-tai suniui laisve. Turim veislini suniuka, kuri isigijom ne dauginimui, o norejom mielo seimos draugo... PAsitarsim su savo vet gydytoju, duosim papildomai vitaminu...Nezinau nei vieno atvejo, kad jau labai pablogetu sveikata po tokios "operacijos"
O svarbiausia esu pries "belekokios veisles" gyvunu dauginima...

Papildyta:
Baltike labai grazus baldai, vaiku kambariai thumbup.gif
Atsakyti
baltike, super kambariukai, o pats graziausias kambario aksesuaras - dezeje.. wub.gif
Atsakyti
Baltike, tu multimilijonierė wub.gif Labai gražu pas jus ir jauku. Iš karto skubu paklaust, ten kur rašomasis stalas prie lango pastatytas, kurios pusės langas, t.y. šiaurinis, pietinis g.gif Nes aš suku galvą, kur vaikų kambariuose rašomuosius stalus statyt - prie lango, ar prie sienos...

smegenys, aš dar visai neseniai buvau prieš gyvūnų kastravimą, bet kai mano katinėlis grįžo namo iš po morčiaus be akies, su kruvina skyle, tai supratau, kad klydau. Dabar auginam vienaakį smile.gif ir labai mylim, bet geriau taip nebūtų buvę...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 14, 21:30)
Baltike, tu multimilijonierė  wub.gif  Labai gražu pas jus ir jauku. Iš karto skubu paklaust, ten kur rašomasis stalas prie lango pastatytas, kurios pusės langas, t.y. šiaurinis, pietinis  g.gif Nes aš suku galvą, kur vaikų kambariuose rašomuosius stalus statyt - prie lango, ar prie sienos...

Langas šiaurinis. Šiaip planavome vieną stalą prie lango, kitą po stoglangiu. Bet kadangi vaikams išsirinkus fototapetą pritrūkome vietos spintelėms, tai prie lango atsidūrė abu stalai. Mano akimis dienos šviesa prie rašomojo stalo būtina. Darbo kambarys su pietiniu langu, bet savo rašomąjį (ne kompiuterinį) stalą vistiek planuoju įkurdinti tik prie lango.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 02 14, 22:39)
Darbo kambarys su pietiniu langu, bet savo rašomąjį (ne kompiuterinį) stalą vistiek planuoju įkurdinti tik prie lango.

Aš atsimenu vaikystėj mano stalas stovėjo prie vakarinio lango ir vėliau aš jį persistūmiau prie sienos, nes tiek žliopindavo saulė į akis, kad nebuvo įmanoma pamokų paruošt g.gif

Mūsų vienas vaikų kambarys turi langą į šiaurę, tai ten bus stalas prie lango. O kitas yra su pietiniu kambariu, tai ten nežinau, kaip geriau būtų...
Atsakyti