Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 5

Praeitais metais "musiskiai" baltijos anglimi naudojos - skundu kazkaip negirdejau ir kaina mazesne buvo nei hufos
bet i Vilnius baltijoos anglis "nesidraske" produkcijos vezti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 06 10, 08:41)
Praeitais metais "musiskiai" baltijos anglimi naudojos - skundu kazkaip negirdejau ir kaina mazesne buvo nei hufos
bet i Vilnius baltijoos anglis "nesidraske" produkcijos vezti smile.gif

Gal... ziurejau baltijosanglies siuloma angli. Tai ka pamaciau nepradziugino - daug smelio. Aisku, kaina labai viliojanti. Pavasari bandziau maisyti smeli su anglimi - stringa sraigtas. Tokia anglis turi buti labai sausa, padavimas didesnis nei iprastai. Pagal mano paskaiciavimus gaunasi pigiau, kai perki atskirai smeli (300 lt/t) ir angli (560 lt/t) ir maisai santykiu 1:1. Kas nori rizikuoti???

Geriau paprotinkite mane del medzio granuliu. Kur ten prie Anyksciu? Vilniuje girdejau po 500 lt/t.
Jau galvoju, kad pirkti koki pelletizer'i is Kinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykas: 10 birželio 2011 - 08:14
QUOTE(mykas @ 2011 06 10, 09:11)
Gal...  ziurejau baltijosanglies siuloma angli. Tai ka pamaciau nepradziugino - daug smelio. Aisku, kaina labai viliojanti. Pavasari bandziau maisyti smeli su anglimi - stringa sraigtas.  Tokia anglis turi buti labai sausa, padavimas didesnis nei iprastai.  Pagal mano paskaiciavimus gaunasi pigiau, kai perki atskirai smeli (300 lt/t) ir angli (560 lt/t) ir maisai santykiu 1:1. Kas nori rizikuoti???

Geriau paprotinkite mane del medzio granuliu. Kur ten prie Anyksciu? Vilniuje girdejau po 500 lt/t. 
Jau galvoju, kad pirkti koki pelletizer'i is Kinu.

protinu del peletizerio - pjuvenas teks pirkti, jei paciam tarkuoti - reikes dziovintis, nasumas nurodytas pas juos "gyvulinems granulems" (kur daugiau kg/h), ir "granulems kurui", (kur maziau kg/h)
Nepakibkit ant galimybes granuliuoti nupjauta zole, lapus, ar kazka is serijos "sugrebto", nes zole - ne siaudai, o nuo lapu - na nezinau bet speju nei kaitros bet slako tures buti.... (mano nuomone, nenoriu ipirsti)
Aisku saukstai po pietu, bet geriausias variantas (aisku su zenkliai didesne investicija), katilai kur drozles, pjuvenas, atraizas ir kitoki kura (isskyrus angli) galima auto budu kurenti (spec pamaisymai ir t.t.).
Pats meginsiu "pritarkuotu" saku kurentis su granulem pamaisant (nes vienos pritarkuotos dega, bet "pakimba" ties padavimo sraigtu ir neikrenta). Dabar dziuna lauke maisuose.

Dar vienas paprotinimas - kur degiklis, po juo turetu but lekstute (manau Jusu modelyje irgi), kuria atsukus ir nuemus pabirs "smelio", kas lygu siam sezonui normalesnis degimas

Del granuliu neprotinsiu - pastaruoju metu nelabai domejausi, o ir kaip ziema parode nenuspejama kokybe buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 10 birželio 2011 - 09:13
aciu. o arciau kauno granuliu /medzio ar saulegrazu/? jeigu nesunku ishkart tel numeri kas zinot 4u.gif
tai mes bandem ir po 380 bet jau she doh.gif smirda ir dulka doh.gif
po 420 ir pas mus arti yra. bet jau kvapelis doh.gif o vl buvom pirke pirma karta po 650 vasara tai kokybe pasaka ir kvepia medziu o ne nesamonem kurenant. bet va mums uz atvezima dar moketi reikia.. tai kaina kosmine gaunasi.. daar neatsimenu bet rusishku akcentu vyras bendraudavo del ju aleksandras ar kazkas tokio.
va teisingai laikytus dar saulegrazu lukshtus gauti. nes gavos dregnus kaip isivaizduoju tai lipo piramide ir kniso prota visa laika ..
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2011 06 10, 12:56)
aciu. o arciau kauno granuliu /medzio ar saulegrazu/? jeigu nesunku ishkart tel numeri kas zinot  4u.gif
tai mes bandem ir po 380 bet jau she  doh.gif  smirda ir dulka  doh.gif
po 420 ir pas mus arti yra. bet jau kvapelis  doh.gif  o vl buvom pirke pirma karta po 650 vasara tai kokybe pasaka ir kvepia medziu o ne nesamonem kurenant. bet va mums uz atvezima dar moketi reikia.. tai kaina kosmine gaunasi.. daar neatsimenu bet rusishku akcentu vyras bendraudavo del ju aleksandras ar kazkas tokio.
va teisingai laikytus dar saulegrazu lukshtus gauti. nes gavos dregnus kaip isivaizduoju tai lipo piramide ir kniso prota visa laika ..

Pabandykite pasiskambinti šitam: http://www.skelbiu.l...t-10335624.html .Pavasarį buvau paėmęs iš jo keletą maišų, vaizdas ir kvapas neblogas biggrin.gif . Tik kad šildymo sezonas pasibaigė tesuspėjus sukūrenti 1 maišą.
Šiandien nupirkau 2,9 t anglies granulių. Smėlio atskirai nepirksiu, tikiuos ir taip degs mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 06 10, 15:12)
Pabandykite pasiskambinti šitam:  http://www.skelbiu.l...t-10335624.html .Pavasarį buvau paėmęs iš jo keletą maišų, vaizdas ir kvapas neblogas  biggrin.gif . Tik kad šildymo sezonas pasibaigė tesuspėjus sukūrenti 1 maišą.
  Šiandien nupirkau 2,9 t anglies granulių. Smėlio atskirai nepirksiu, tikiuos ir taip degs  mirksiukas.gif  .

Jei galit, įdėkite foto su anglies vaizdu iš arti. Ką aš mačiau baltijosangly - smelis ir anglis 1:1 ...
Atsakyti
QUOTE(mykas @ 2011 06 10, 14:57)
Jei galit, įdėkite foto su anglies vaizdu iš arti. Ką aš mačiau baltijosangly - smelis ir anglis 1:1  ...

Prašau, atrišau pirmą pasitaikiusį maišą:

Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 06 10, 18:42)
Prašau, atrišau pirmą pasitaikiusį maišą:

Liuks. Cia tokia Mauruciuose?
Atsakyti
QUOTE(mykas @ 2011 06 10, 18:02)
Liuks. Cia tokia Mauruciuose?

Taip, Mauručiuose. Palaidos kaina 450Lt/t, jei supilstyta į jų maišus dar +45Lt/t (jei patys tingit piltis) .
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 06 10, 09:11)
Taip, Mauručiuose. Palaidos kaina 450Lt/t, jei supilstyta į jų maišus dar +45Lt/t (jei patys tingit piltis) .

Silainiai, gal gali parasyti adresa ar telef. nr. medzio granuliu Anyksciuose, kazin i Siaulius ar veztu? o tie Mauruciai kur yra g.gif gal irgi gali tiksliai parasyti.
Mes zadam isirengineti granulini sildyma, 200m2 apsildomo ploto tiek mazdaug reiketu nusipirkti medzio granuliu ir anglies granuliu. namas gerai apsildytas.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 06 10, 18:43)
Silainiai, gal gali parasyti adresa ar telef. nr.  medzio granuliu Anyksciuose, kazin i Siaulius ar veztu? o tie Mauruciai kur yra g.gif gal irgi gali tiksliai parasyti.
Mes zadam isirengineti granulini sildyma, 200m2 apsildomo ploto tiek mazdaug reiketu nusipirkti medzio granuliu ir anglies granuliu. namas gerai apsildytas.

Oho, koks sujudimas... blush2.gif Gerai, skelbiu oficialiai skelbimo nuorodą: http://www.skelbiu.l...s-11026312.html .
Dėl transporto man sakė rūpintis pačiam...
Mauručiai yra už Kauno 15km link Marijampolės.
Šiaip aš ieškodamas medžio granulių daug gamintojų radau Šiaulių apylinkėse- Kelmė, Kuršėnai ir t.t. Nepatingėkit paieškoti ir jūs patys.
Dėl sąnaudų - bijau kažką spėlioti (nesu ekstrasensas) , todėl atsakau standartiškai - orentuokitės 1 tona medžio granulių arba 0,5 tonos anglies granulių mėnesiui... Tik paskui nekaltinkit, kad per mažai pasakiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
o su anglies granulėm galima kūrenti kiekvieną granulinį katilą?
Atsakyti