Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XII

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 02 vasario 2011 - 18:15
Ačiū už namukus. Auksas tu mūsų pats tikriausias.
Atsakyti
Aciu labai, nu jau priklausomas pasidariau nuo jusu drinks_cheers.gif

Merginos, del mano paskutines interpretacijos gal jos cia nekelt? noreciau jusu verdikto del jos...ar visgi cia ikelt ar palikt senuose namuciuose?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 02 02, 18:17)
Ačiū už namukus. Auksas tu mūsų pats tikriausias.

Auksas ir SM'e žiba ax.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Aukseli 4u.gif

TARO XI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 02 vasario 2011 - 19:12
Ačiū brangioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 02 02, 18:39)
Ačiū, Aukseli  4u.gif

TARO XI



QUOTE(odette @ 2011 02 02, 19:11)
Ačiū brangioji 4u.gif

Prašom,
o už atitinkamą mokestį aš dar ir tvarką galiu prižiūrėt ax.gif ax.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 02 vasario 2011 - 19:45
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 02 02, 19:45)
Prašom,
o už atitinkamą mokestį aš dar ir tvarką galiu prižiūrėt ax.gif  ax.gif


nu jau gerai gerai, gal kaip nors atsiskaitysim su tavim 4u.gif

sakau, gal dar reiktų pasakyti toms kurios bijo rašyti bigsmile.gif jei jau bijo gal tegu nerašo ax.gif kam be reikalo temą teršti su visokiais pasisakymais aš bijau ir t.t. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odette: 02 vasario 2011 - 20:25
QUOTE(Taure @ 2011 02 02, 16:48)
Ar cia tokiu budu atsijojami silpnieji, kurie kazka bando, stengiasi ir jiems nesiseka? Ar cia tiesiog toks gyvenimo budas?

Chiromante nesupyk. Bet po tokiu pasisakymu as pati bijau cia rasyti  swoon.gif  ir jau kuris laikas tik skaitau bei nagrineju jusu visu deliones   ax.gif


Taure...ka as tau galiu pasakyti....net nezinau.....kiek pamenu, cia bande ir stipresni ir silpnesni - kurios nenuleido ranku - visos puikios tarologes...sakau tai atsakingai.....Tau nepatinka mano pasibaisejimas piktu uosviu ir rudaakiu jaunikiu lygiu? Kitaip nebus, nes as zinau baisia tokiu nusikalstamu "priburimu" zala....Bet tai tik mano pozicija - tau niekas netrukdo daryti taip kaip nori tu pati......Istoriskai taip jau susikloste, kad sitoje temoje kazkaip rinkosi, tos kurios intuityviai norejo daugiau nei piktu uosviu lygio ...na taip ir gavosi....O del mano pagyrimu Burbuliai - ji pati gali pasakyti, jei nori, zinoma - priesistore....Tiesiog mes su ja dirbom visai kitais klausimais, bet procese pasimate jos duotybes sioje srityje...ir man labai dziugu, kad ji tikrai eina septinmyliais zingsniais...pradejo nuo visisko nulio....O tu kaip nori - prie ko cia mano komentarai?
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 02 02, 19:45)
Prašom,
o už atitinkamą mokestį aš dar ir tvarką galiu prižiūrėt ax.gif  ax.gif


bigsmile.gif cia turbut apie mane rolleyes.gif net nebandyk schmoll.gif as tvarkingai ir graziai - kristoliniu sietynu saleje.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 02 vasario 2011 - 21:46
Dovanokit kad patersiu temute pakartojimais... 4u.gif

Merginos, bukit geros, pasakykit kad as cia nusigrybavau i sona (labai nroeciau kad taip butu, bet kazkaip man atrodo kad cia nieko gero):

JOS SANTYKIAI SU DRAUGU, JU PERSPEKTYVA

Zynys (apv.) - Kardų 3 (apv.) -Taurių 10 (apv.)

Jus suvedė praktiniai, gal net materialiniai dalykai, galbūt net naudos siekis, t.y. daugiau viskas kas nesusiję su dvasiniu pasauliu. Neadekvatus situacijos vertinimas, kito asmens sudievinimas ir pastovus teisinimas supriešino jus su jusu aplinka. Reiktu geriau pazinti tai kas vyksta prieš skubant vertinti ar „klijuoti“ vaidmenis. Perdetas kito teisinimas ar draugiškumas ir gerumas, nepasitikėjimas savimi, nesugebėjimas priimti svarbius sprendimur ir pasidavimas naujos aplinkositakai iskreipe pačius santykius nuo pradziu. Santykiuose slepiasi praktine nauda, materializmas, pažeista morale ar prieštaravimas standartinėm vertybėm bei tradicijom. Siekis viską materializuoti, panaudoti. Aklumas, neigimas to kas kitiems akivaizdu kovoja su vidine intuicija, vedancia i sazines graužatį, vidine kova tarp savo iprastu vertybių ir santykiu diktuojamu vertybių. Baime buti atstumtam. Pamesta orientacija tarp to kas gerai ir kas blogai, arba negalie isirinti kas geriau ar kas blogiau. Neaiskus santykiu posukiai del galimo išskaičiavimo, praktines ar realios naudos (materialines, manipuliavimo ar kt.)
Galbut deka neaiskiu jegu isvengta nelaimes ar pavojaus, dabartiniu momentu pribrendes isilaisvinimo jausmas. Siai dienai yra jegu isleisti is saves skausma ir pradeti sveikimo procesa. Dabartiniu momentu yra galimybe sumazinti skausma ir uzgyditi senas zaizdas. Galbut dabar pats laikas po ivykusiu konfliktu pagaliau suvokti realia situacija ir kazkam prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus vietoj to kad kaltinti kitus. Supa draugiskas aplinkos palaikymas, nors vidinis skausams islieka pakankamai aitrus.Greta galimybes isilaisvinti nuo panciu, seka kitas kelias – realiu santykiu situacijos, kuri rutuliojasi ne pacia geriausia linkme, neigimas. Koncentracija i susijusi skausma gali konvertuotis i kitas problemas - atsiribojima nuo savo aplinkos zmoniu ir sveikatos pablogejima. Del savu problemu kitu kaltinimas, atsisakymas pripazinti savo vaidmeni ar atsakomybe susiklosciusioje situacijoje. Pairinkus pastaraja santykiu krypti, o ne isilaisvinima, perspeja, kad nekeiciant poziurio viskas veda i naujas problemas. Situacija gali tapti nevaldoma. Visko neigimo ir situacijos adekvataus vertinimo nebuvimo procesa ir jusu iliuzijas nutrauks realybe. Problemos namuose, santykiuose. Seimyniniu vertybiu atstumimas, situacijos vedimas i kosmara, apsimetimas, pyktis. Gedos jausmas del kitu gailescio jums. Pergyvenimai. Kova. Draugu praradimai. Prievarta. Svajoniu subyrejimas i sipulius, santykiu isirimas.
Atsakyti
QUOTE(Burbulia24 @ 2011 02 02, 21:38)
bet kazkaip man atrodo kad cia nieko gero):

JOS SANTYKIAI SU DRAUGU, JU PERSPEKTYVA

Zynys (apv.) - Kardų 3 (apv.) -Taurių 10 (apv.)


Perspektyvos ne tik kad jokios, bet dar ir su kruva skaudziu reikalu....
Atsakyti
Padeliojau artimam zmogui...

KAS TRUGDO JAM GAUTI DARBA:

Skeptru 8 - tauriu 5(apv)-tauriu 6

Nieko nedarymas ir nemastymas ta kryptimo is principo trukdo darbo paiekskai smile.gif Taciau siuo metu vyksta perversmas mintyse, susivokimas kad reiki tureti krypti ir judeti ta linkme, nusistatyti prioritetus. Pasikeites poziuris ir atejes suvokimas veikti jau duoda geras emocijas ir pirmus ivertinimus. Nusimato gera zinia, apdovanojimas del poziurio apsikeitimo ir primu zingsniu ta linkme. Galima praeities ivykiu ar senu pazystamu teigiama intervencija i darbo paieskos procesa. Perspektyva labai teigiama jei tik nebus pastoviai griztama i praeiti ir uzsiciklinama ties praeities pasiekimais ar ivykiais, vertinimais. Tik ziurejimas i ateiti gali suteikti impulsa ir pradeti nauja gyvenimo etapa uzdarant pastaraja stagnacija.


Ar teisingai as supratau ?
Atsakyti