QUOTE(jearmaine @ 2011 08 16, 17:51)
Patarkit, kokiu firmu laikrodziai butu kokybiski, solidus, bet ne milijona kainuotu? As visiskai nesigaudau laikrodziu dziunglese - kas eina tarp visokiu paprasciausiu ir rolexu? Daug snekama apie Michael Kors, kaip jie?
Is geru yra Maurice Lacroix, Seiko laikrodziai. Vyrui esu nupirkus Invicta firmos laikrodi - tikrai kokybiskas, grazus ir kaina padori. Seiko mane pacia vilioja savo bebatareikiais laikrodziais, t.y. veikia nuo sviesos - radau grazu modeliuka, bet gyvai nemacius nerizikuoju kolkas...
Man patinka Bulova laikrodukai, na ir dar n graziu, bet kai reikia matuotis, rinktis ir sprest, tai kazkaip nelimpa man jie....

Baisiai prisireike pries kelis menesius man laikrodzio vel, tai jau buvau Bulova viena nusiziurejus, gyvai issimatavus, apsiziurejus, bet brolis perkalbejo, kad ne patys geriausi... Nors man firma siaip gal nera labai svarbi, nes laikrodukas nera didelis mano draugas. Turbut vidurinej besimokydama buvau pradejus nesiot laikrodzius ir tikrai kasdien nesiojau, buvo patogu, iprasta ir tt, o paskui nustojau ir viskas. Nu atrodo koki besimatuociau, toks visai niekur nedera, nesiziuri ant rankos, negrazus ir tt, nors ant kitu ziurint tas patsm odelis atrodo prie visko tinka.
Tiesa, pagrindiniai reikalavimui laikrodziui is mano puses (neskaitant grozio) yra aiskios valandos, t.y. kad butu bent pagaliukai, nes kai viskas tuscia ir tik 2 rodykles, tai man daugiau papuosalas be kitos paskirties.