Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

QUOTE(dzuliana @ 2011 11 05, 15:43)
Mes nusipirke dormeo ta is maximos, tai patenkinti, o ten kaip speju ne uzvalkaliukas o tokia pagalvyte... Nes kazkaip keista pagalve gaunas jei uzvalkaliuka nuimti smile.gif

Na, jis yra skalbiamas, todel su uztrauktuku. Viduj pagalvyte toks paralonas. Bet daugiau ant virsaus manau nebereikia uzvalkalu.
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 11 05, 16:58)
Na, jis yra skalbiamas, todel su uztrauktuku. Viduj pagalvyte toks paralonas. Bet daugiau ant virsaus manau nebereikia uzvalkalu.

As uzdejau...tegul tas grazus lieka... Beto daznokai skalpti reikia, mat merginai labai reikia su pagalvyte palakstyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzuliana @ 2011 11 05, 19:25)
As uzdejau...tegul tas grazus lieka... Beto daznokai skalpti reikia, mat merginai labai reikia su pagalvyte palakstyt smile.gif

As tai gailiuosi kad sia nusipirkom. Yra dormeo brangesne kur is 3 sluoksniu, turbut mums tokios reikejo. Vyresniam vaikuciui gal ir sita gerai, bet mums atrodo aukstoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 11 05, 21:25)
As tai gailiuosi kad sia nusipirkom. Yra dormeo brangesne kur is 3 sluoksniu, turbut mums tokios reikejo. Vyresniam vaikuciui gal ir sita gerai, bet mums atrodo aukstoka verysad.gif

Na maniskei matyt tiko, miega apsikabinus smile.gif
Atsakyti
O kokio amziaus jusu mergyte?
A, atsiprasau, matau smile.gif Panasaus amziaus maniskis menesiuku vyresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 05 lapkričio 2011 - 21:17
QUOTE(butybe @ 2011 11 05, 23:15)
O kokio amziaus jusu mergyte?
A, atsiprasau, matau smile.gif Panasaus amziaus maniskis menesiuku vyresnis.

Na kiekvienam vaikuciui skirtingai smile.gif Mano vyras pvz irgi ant dormeo miega, o as jos pakest negaliu...man patinka pukines pagalves smile.gif
Atsakyti
ant vaikiskos gana plonyte ji, bet is eko uzpildo viduje tai man patinka, kad neprakaituoja vaikas, nes kiek pasiklausau mamu, tai skundziasi, kad galvytes slampa ant tu paprastu pagalviu (ko gero su sintetiniu uzpildu g.gif ) galvojam irgi apie dormeo, nes jau kaip ir aukstesnes reiketu ax.gif petuku plotis dideja vaikuciui augant, tai normalu, kad ir pagalvyte jau aukstesne turetu buti, kitaip vaikui spranda paskausta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzuliana @ 2011 11 05, 23:25)
Na kiekvienam vaikuciui skirtingai smile.gif Mano vyras pvz irgi ant dormeo miega, o as jos pakest negaliu...man patinka pukines pagalves smile.gif

Na, siaip manau vistiek yra kazkokie standartai, nes nuo to priklauso vaiko stuburiuko sveikata. O siais laikais pilna gamintoju, norinciu prastumti prekes, pilna nuomoniu. Vieni sako kad is vis nereik pagalves, kiti kad reik. Ir t.t. Siaip patys miegam ant dormeo, manau kad ju gaminiai kokybiski. Bet ant sitos maksimines man pritruko info del vaiko amziaus. Ji aukstoka. Siaip nuo svorio ji susispaudzia, bet ar uztenka mano vaikui to svorio, kad ji pakankamai susiplotu, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 11 06, 13:14)
Na, siaip manau vistiek yra kazkokie standartai, nes nuo to priklauso vaiko stuburiuko sveikata. O siais laikais pilna gamintoju, norinciu prastumti prekes, pilna nuomoniu. Vieni sako kad is vis nereik pagalves, kiti kad reik. Ir t.t. Siaip patys miegam ant dormeo, manau kad ju gaminiai kokybiski. Bet ant sitos maksimines man pritruko info del vaiko amziaus. Ji aukstoka. Siaip nuo svorio ji susispaudzia, bet ar uztenka mano vaikui to svorio, kad ji pakankamai susiplotu, nezinau.

Gal vertetu pasikonsultuoti su seimos daktaru...manau jis taisingai patartu. Seip jei vaikas nenaudoja nei vienos pagalvytes, arba kazkurios butent nemegsta tai ir nevertetu guldyt. Maniske labai megsta ant pilvo miegot apsikabinus pagalve... Del to ir dedu. Jei jai nepatiktu nedeciau, arba sugrazinciau sena smile.gif
Atsakyti
vat ir man idomu kaip su tom pagalvem. Miega maziukas dar be pagalves, nayra ale pagalve tikros vilnos su apvalkalu. taciau pradejom leisti i darzeli, o ten pagalves gan normalios, net sakyciau didokos, tai nezinau kaip bus. Ar gal pradet jau pratinti prie pagalves? Jis kai miega tai makaluojasi po visa lovyte, tai ta pagalve kaip ir nebutu reikalinga.
Atsakyti
Pas mus buvo tokia visai maziuke.. Nupirko pries pora dienu tokia didesnes, tai vaikas dvi naktis be miego - vartosi, verkia... Atemiau pagalve - vaikas vel miega normaliai.. Per anksti dar... Padejau i spinta kol daaugsim... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alba* @ 2011 11 06, 11:56)
ant vaikiskos gana plonyte ji, bet is eko uzpildo viduje tai man patinka, kad neprakaituoja vaikas, nes kiek pasiklausau mamu, tai skundziasi, kad galvytes slampa ant tu paprastu pagalviu (ko gero su sintetiniu uzpildu  g.gif  ) galvojam irgi apie dormeo, nes jau kaip ir aukstesnes reiketu  ax.gif  petuku plotis dideja vaikuciui augant, tai normalu, kad ir pagalvyte jau aukstesne turetu buti, kitaip vaikui spranda paskausta  smile.gif

maniskei ir ant pukines prakaituoja (kai uzmiega ant tecio pagalves) savo lovytei miega be pagalves, kai sluoga tai idedam i lovyte dydele pagalve. dabar pradejau galvoti ir jai pagalve nupirkti, nes ziuriu, kad patinka jai kuo minkstesne...ar tuos Dormeo minkstos yra, patarkit kas ja nauduojasi.
Atsakyti