QUOTE(Pireja @ 2011 02 04, 10:23)
Oi, Keberiokst, laikykis. Jau traukiniais tai niekur nevaziuok

Ant lovos, kojas aukstyn kaip sisknosparnis, ir medituok. O tau tas aspirinas privalomas gerti?
Man kai nuo progesterono kraujavo (irgi buvau IUI skyrelyje panika sukelusi, nes kraujavimas buvo prasidejas 6 d. ir tikrai maniau, kad tai mmm), tai ryte kraujuodavo maziau, po pietu daugiau. Ta prasme, buvo kazkoks bangavimas. O kai memes - tai juk varo vienodais kiekiais per para. Kaip tau? Gal karta daugiau, kita - maziau?
Reginiukas, man irgi manau kiauside skaudejo (sone, o kas ten daugiau gali buti

). Pilva, nugara pamaudzia. Tai arba cia labai gerai, arba labai blogai. Papulius jau seniai atleido, siandiena ant popieros irgi radau vos vos vos patepliojimus. Zodziu, jauciuosi visai kaip pries menesienas
Sveikute,na man vakar tai nekas buvo jau isigandus buvau

,nezinojau kas dedas...bet nieko siandien jau viskas ok,jauciu sekmadieni testuka pagadinsiu,nes jau nebegaliu sau nervu gadintis
Keberioks laukiam mergyt taves su tavo gerom naujienom,mano koju ir ranku kumsciai suspausti
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 02 04, 13:15)
Turejau, bet man rodos, kad
nelaukiamuju data skaiciuojama nuo ovuliacijos. Pas mane buvo daug folikulu, vienas savo dydziu buvo pranokes kitus, ir manau, kad jis ir ovuliavo po paskutines echo (kuri ir buvo lygiai pries 2 sav. pries). Pas mane tos O buna su vos vos pakraujavimais ir pamaudinejimais. Visuomet po sio fakto konstatavimo pridedavau 2 sav., ir mmm pasirodydavo numatyta diena.
Sakote, nesakyti vyrui?

Net nezinau, ka daryti... Nes man dabar labai gerai verkiasi, ir nieko nesigalvoja...
Bet vyno si vakara tikrai isgersiu, kaip jau ten bebutu.
Aciu labai uz palaikyma. Jus pacios geriausios ir pacios verciausios buti mamomis
Eik sau! net mane privertei nubliauti posma..Baik tu man,viskas bus gerai jokiu asaru ir tik 1taurele vyno! laikykis