Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose - 6 tema

QUOTE(Aga @ 2011 02 07, 22:37)
Klausykit, biškiuką ne į temą ax.gif o kur dingo zyliukas??

sveiki,pranesiu zyliukui apie jusu paieskas,o siaip musu miela zyliuka galite rasti naujuose namuciuose www.provansoseses.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 07, 13:52)
labai gerus pavyzdzius Rytinei Kavai idejai (berods jai  g.gif ). Puikiai matosi, kaip atrodo, kai arkos sonuose tarp tos apdailos ir sienos yra tarpiukas ir jo nera. Man be tarpiuko nesiziuri  schmoll.gif  atrodo sugrusta ten viskas, sustumta  g.gif Skonio reikalas aisku.

sakiau is karto, kad arkos staktos apvadai, prileisti prie pat kampo, atrodo nekaip (dar labiau pabrezia vietos trukuma/koridoriaus siauruma). Turiu keleta foto, kur panasi arka visai neireminta, paprasciausiai aptinkuota ir tik apacioje apvesta grindjuostemis. Atrodo ir saikingai, ir skoningai. Juo labiau, kad pas Rytine Kava visur kitur paprastos durys, tai ta arka galima palikti tiesiog kaip sienos elementa, nebutina pabrezti kaip praejimo anga, ireminant duru apvadais.

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 07, 14:32)
Mums ta pati problema, dideleje patalpoje labai jau siauri atrodo, dabar galvoju, kad 15-20cm reiktu svetainei bent, bet kur gauti?
Siunciu merginoms grindjuosciu pavyzdzius (siandien labai saulute sviete, tai gal nuotraukos keistos, atspalviai rausvesni...), tai tie , kur desineje 9cm, tie, kur platesni 10cm... Noretusi dar platesniu, bet atspalvis visai nei vienas netinka, o kadangi jie plastikiniai, tai baltai nedazomi...

o mano siulytas mediniu grindjuosciu variantas jums netiko g.gif ?

QUOTE(indruciukas @ 2011 02 07, 15:19)
na kadangi pas mus ka tik baigesi tas etapas, tai galiu pasakyti, kad negalioja jokia spalvu pasirinkimo taisykle- tiesiog pasiseka arba ne  doh.gif  o dar kai susideda grindys, ta spalva dar pasikeicia, jau nekalbant, kad skirtingai atrodo diena ir vakare, ir prie skirtingo dirbtinio apsvietimo  doh.gif  doh.gif  arba tikrai reikia buti labai gerai "aki atkalusiu" profesionalu... man sunkiausiai sekesi su "kakavine" spalva- nu ji labai didele "chamelione"  doh.gif  doh.gif
taip,kad kantrybes ir sekmes visoms besirenkant spalvas  4u.gif  4u.gif

teisybe teisybe teisybe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
man dar vis nesibaigia tas etapas smile.gif , ir kuo ilgiau renkuosi spalvas (dar vonios ir dusai nedazyti), tuo labiau man visur norisi baltos sienu spalvos doh.gif . Dabar ne tik galva reikia sukti, kaip ta spalva atrodys, bet dar ir paskui reikes galvoti, ka prie jos derinti, o prie baltos tinka viskas 100 pro.
Atsakyti
Laba laba mielosios mirksiukas.gif
drauge pasake kad pasigedot manes smile.gif
ir matau apie mano veikla jau informavo. sulaukus tiek jusu pagyrimu , graziu zodziu ryzausi kazka pati pradeti daryti. Tikiuosi viskas seksis gerai smile.gif
jau ilgai nebeskaiciau kuom cia gyvenat, turbut kaip visad Provansu. Einu paziurinesiu, gal kas jau namucisu naujus isirenget mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2011 02 07, 16:19)
Cia virtuvinio bus vieta
user posted image

vaidas is toliau:

user posted image


*KAJA* o pasakykit kas ant langu, man nerealiai patinka tie languciai. Turim paprastus langus labai noriu pasidaryt langucius tik mastau kaip. jusu turbut jau paketai langu sulanguoti ania?
Atsakyti
Pasakysku groziu parduotuve USA

http://www.potteryba.../?pkey=cdaybeds

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
o mano siulytas mediniu grindjuosciu variantas jums netiko g.gif ?





Taip, tikrai, dabar derinam su meistrais, kad padarytu medines grindjuostes, tik va dar neapsisprendziam koks aukstis turetu buti 10-12-14 cm? GAl kas turit? patarkit... ax.gif
Ir ziurinejam kokio rasto reiktu.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2011 02 07, 15:52)
Del plyteliu - namas kaime, sodyba. Bus ale kaimisko provanso variantas, daug baltos spalvos, pintu gaminiu, lino. Spalvos visos naturalios labai, zemiskos. bandau imesti keleta foto. TaAi vat suku galva del plyteliu isdestymo... g.gif


Tavo ideta tuscios virtuves erdves nuotrauka tarsi pati diktuoja, kokios spalvos graziai ziuretusi - silta gelsvai/rusva mediniu balkiu spalva ir prikritusios gelsvos medzio drozles atrodo labai siltai ir jaukiai, todel as rinkciausi tokio atspalvio grindu plyteles: sviesiai rusvas, gelsvai rusvas, pilksvai rusvas.
Idedu foto, kur i tavo nuotrauka ikeliau plyteles ir derancius baldus/elementus.
Net tavo nuotraukoje esantis salotinis maiselis parodo, kaip graziai toje patalpoje ziuresis zalios/salotines geles vazoneliuose ar vazose.
user posted image

Pats plyteliu rastas gali buti visai elementarus-"tiesus tinklelis", "rombais" istrizai dedama reciau, o dazniausias manau yra netolygus dejimas, kadangi grindys dedamos is akmens travertino nevienodu gabalu. Foto:
user posted image
Jei norisi idomesniu grindu, galima rinktis sachmatus, bet is artimo atspalvios plyteliu (tamsesnes/sviesesnes rusvos, tamsesnes/sviesesnes rausvos ir t.t. Foto:
user posted image

Zodziu, tavo atveju as siulyciau rinktis stai toki spalvini varianta (tavo idetoje virtuves foto man per daug viskas raudonai/oranziska, per daug "plytiska" schmoll.gif ):
user posted image

Tikiuosi balkius paliksi naturalios medzio spalvos wub.gif (ji labai silta ir grazi), o tarpus tarp ju galima nudazyti baltai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 08 vasario 2011 - 14:01
QUOTE(Iriska @ 2011 02 08, 13:34)


Jau akis pražiūrėjau šitoj nuorodoj benaršydama... blink.gif
Labai reikia aksesuarų į vonią ir radau man patinkančius už tikrai padorią kainą wub.gif

Iškilo klausimėlių, gal pagelbėsit:
1. Kiek cm būtų 18''?
2. Kažkada rašėt, kas tarpininkauja parsisiunčiant prekes. Gal galit primint?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 02 08, 15:07)
Jau akis pražiūrėjau šitoj nuorodoj benaršydama...  blink.gif
Labai reikia aksesuarų į vonią ir radau man patinkančius už tikrai padorią kainą  wub.gif

Iškilo klausimėlių, gal pagelbėsit:
1. Kiek cm būtų 18''?
2. Kažkada rašėt, kas tarpininkauja parsisiunčiant prekes. Gal galit primint?

Ačiū


vienas inch ('') yra 2.54cm
tarpininkauja tarpinikes kurios yra cia : http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
Ačiū.
Kad čia yra tarpininkių žinau, bet norėjau, kad parašytumėt su kuo bendravot konkrečiai perkant (nic'ą). Kad nereikėtų ilgai ieškot blush2.gif Tiesiog iš savo patirties, nes aš nieko dar nesu siuntusis iš užsienio, tai šiek tiek neramu.
Atsakyti
MB irgi pagaliau suformavo arka. rolleyes.gif Net jaukiau paliko, negu buvo tik siaip staciakampe skyle sienoj.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2011 02 07, 15:19)
Sulietuvisntas provansas smile.gif
user posted image


Labai grazu! bigsmile.gif
Ir langai labai grazus. Pagal jusu virtuves vizija, as klociau grubias akmenines plyteles, gal netgi primenancias lauko grindini.
http://www.martinmoo...rracotta/b5.jpg

arba taip, kaip cia, bet nesugebejau ikelt paveikslelio nuorodos, tai idedu linka:
http://www.provence-.../14-lanson.html
Atsakyti
nebloga UK parduotuve su rankenom, kabliukais ir t.t

http://www.willowand..... Door Knobs >
Atsakyti