QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 15, 21:28)
Bandziau fotografuoti virtuvinio spalva
kažkodel galvojau, kad jūsų virtuvinis ne rudas

nežinau kodel
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 15, 22:32)
Zinau, kad labiau tiktu tos vario, bet........ na dar turiu laiko
taip mano galva jums tiktų sendintos rankenėlės labiau nei šiuolaikinės
QUOTE(kvietkas @ 2011 02 15, 23:01)
musu rankeneles bus tokios, sendinto zalvario
gražios šios rankenėlės, Gritijos puslapyje taip pat žiūrėjau į jas ilgai, paskui nuėjau gyvai pačiupinėt ir gyvai gražios, bet išsirinkau kitokias, didesnes vat tokias lyg šias ar labai jau panašiosjų ten kelių dydžių buvo: nedidelės, vidutinės ir didžiausio, tai kažkaip didžiausios man smagiausios buvo nutvert, reikėjo 16, bet turėjo tik 14, tai laukiu kol paskambins kitų dvejų ateit pasiimt,
o jei negaus nu tai pagalvojau, kad į spinteles su stiklais dėsiu vat tokias jei ką manau turėtų derėt
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 15, 23:18)
Rytis 860411881, www.gerilaiptai.lt (uzsirasius, kad Elitarai rekomendavo

)
kai ieškojau sau meistrų virtuviniam, tai apie šį meistrą daug gerų atsiliepimų SM buvau radus, bet į kitus miestus jis nevažiuoja matuotis bent jau į Vilnių jis pas mane nevažiavo, o aš kažkaip savo matavimais....... na kai vienas matuoja "profas", o kitas daro tokio derinio pabūgau, ieškojau vietinių meistrų dar buvo sužavėja šie www.riesva.lt bet jie atkrito nes kažkaip....
QUOTE(vida777 @ 2011 02 16, 13:41)
melyna su geltona labai nuotaikingai ir visai nesaltai atrodo. Grindys gelsvai terakotines

.
Niekada nemegau melynos spalvos, o paskutiniu metu tarsi uzburta - akys vis labiau krypsta i melynuma

.
su ta mėlyna vakar labai įdomiai gavosi, parašiau čia apie savo mėlynas godas ir meistras paskambino, sako važiuoju beicų pirkt, tai kaip su toms spalvom darom..... na tai bus mėlynos apatinės spintelės