Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose - 6 tema

QUOTE(vida777 @ 2011 02 16, 12:41)
O jei tu ta karnizo dali (virs lango) pakeltum iki lubu ir prie jo (ar uz jo) tvirtintum uzuolaidas  g.gif .
Arba visiems virtuveje esantiems langams darytum panasius karnizus.

Kai klausei, kaip atrodytu, jei zaliuzes butu tik ant vieno lango is triju, tai mano nuomone, atrodytu gerai, tik reiketu spalvas suderinti.

Teisybe pasakius visai susibalamutinau su tais virtuves langais, karnyzais ...

O tai kokios zaliuzes tiktu? As galvoju baltas prie lango daryt, nes po langu ir kriaukle balta, stalvirsis sviesus...

Labai aciu uz nuomone, einu toliau galvos sukti doh.gif
Del salos tuoj papaisysiu, nes bus aiskiau...

Atsakyti
be to antroj foto idomiai tamsus stalvirsis, man net gi graziau nei sviesus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 02 16, 12:41)
Nerudijancio plieno spalva nebutu blogai, tik reiketu pasirinkti labiau klasikine forma. Dar pagalvokite apie maisytuva - kokios jis bus spalvos ir tada, manau, nesunkiai apsispresite.

Tai kad jau turime maisytuva, todel ir svaigstu del tos spalvos biggrin.gif
Toks:
(tik cia blizgantis, o musu trinto metalo, neblizgantis)
http://ep.yimg.com/c..._2144_698456776

QUOTE(valpurgija @ 2011 02 16, 12:59)
sitie du variantai kur link galvoju ...turiu omenyj grindu plyteliu, sienos plyteliu ir baldu spalva  bigsmile.gif  4u.gif

Man baldu spalva raudona ar i raudonuma, tai teisybe pasakius, atsibodo, bet kad stala turim toki ir daug smulkmenu...
Ten kur ruda su tom plytelem tai man labai kazkaip ax.gif
Mes plyteles pirkom is bankrutuojancios parduotuves pigiai tai ir neteko mandravot labai, ieskot ko noriu 100% ir moket nezmoniskus pinigus cool.gif
Atsakyti
sakot baldai i raudonuma...man pasirode i ruduma ax.gif as galvoju kokios mazdaug riesuto spalvos...reik eit paieskoti kur nors baldu spalvu paletes rudu g.gif
kur pirkot krana, grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 15, 21:28)
Bandziau fotografuoti virtuvinio spalva

kažkodel galvojau, kad jūsų virtuvinis ne rudas bigsmile.gif nežinau kodel

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 15, 22:32)
Zinau, kad labiau tiktu tos vario, bet........ na dar turiu laiko ax.gif

taip mano galva jums tiktų sendintos rankenėlės labiau nei šiuolaikinės

QUOTE(kvietkas @ 2011 02 15, 23:01)
musu rankeneles bus tokios, sendinto zalvario
user posted image

gražios šios rankenėlės, Gritijos puslapyje taip pat žiūrėjau į jas ilgai, paskui nuėjau gyvai pačiupinėt ir gyvai gražios, bet išsirinkau kitokias, didesnes vat tokias lyg šias ar labai jau panašiosjų ten kelių dydžių buvo: nedidelės, vidutinės ir didžiausio, tai kažkaip didžiausios man smagiausios buvo nutvert, reikėjo 16, bet turėjo tik 14, tai laukiu kol paskambins kitų dvejų ateit pasiimt,
user posted image

o jei negaus nu tai pagalvojau, kad į spinteles su stiklais dėsiu vat tokias jei ką manau turėtų derėt
user posted image

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 15, 23:18)
Rytis 860411881, www.gerilaiptai.lt  (uzsirasius, kad Elitarai rekomendavo ax.gif )

kai ieškojau sau meistrų virtuviniam, tai apie šį meistrą daug gerų atsiliepimų SM buvau radus, bet į kitus miestus jis nevažiuoja matuotis bent jau į Vilnių jis pas mane nevažiavo, o aš kažkaip savo matavimais....... na kai vienas matuoja "profas", o kitas daro tokio derinio pabūgau, ieškojau vietinių meistrų dar buvo sužavėja šie www.riesva.lt bet jie atkrito nes kažkaip....

QUOTE(vida777 @ 2011 02 16, 13:41)
melyna su geltona labai nuotaikingai ir visai nesaltai atrodo. Grindys gelsvai terakotines  wub.gif  .
Niekada nemegau melynos spalvos, o paskutiniu metu tarsi uzburta - akys vis labiau krypsta i melynuma  rolleyes.gif .

su ta mėlyna vakar labai įdomiai gavosi, parašiau čia apie savo mėlynas godas ir meistras paskambino, sako važiuoju beicų pirkt, tai kaip su toms spalvom darom..... na tai bus mėlynos apatinės spintelės
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 16, 12:42)
CACA, jei jusu virtuvinis kampinis, kaip stalvirsi sujunginejot kampe? Vienoj ar dviejose vietose? Nes jei apacioj dureles kampu, jungimas vienoj vietoj, o jei dureles kaip pirmoj foto su nevykusiom rankenelem, tai sujungima reik daryt dviejose vietose...

Virtuvinis U formos, turim net 2 kampus (spinteles apacioje staciu kampu), sujungimas vienas vienam kampe, kitas kitame.Dar ir kriaukle kampe turim (man taip patogu ir ivado vietos keisti negalejom), tai tie sujungimai daryti senoviskai, su aliuminio juostele(virtuviu temoje buvau ispeikta, bet man tai smulkmena, nekliuva).Jei nebutu kriaukles, stalvirsi drasiai butume junge su silikonu, tada sujungimas praktiskai nematomas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 02 16, 13:21)
sakot baldai i raudonuma...man pasirode i ruduma  ax.gif as galvoju kokios mazdaug riesuto spalvos...reik eit paieskoti kur nors baldu spalvu paletes rudu  g.gif
kur pirkot krana, grazus  thumbup.gif

Yra ir rudumo ir raudonumo g.gif
Viena pavyzdi nuostabu turiu, ko noreciau, bet niekaip nesugebu ikraut i photobucketa, mano intikas letas verysad.gif , viena foto idejau, o kitos niekaip, bet veliau vel bandysiu smile.gif , gal tau patiks, nes mes tu spavu nedarysim, MB uzsispyres del tos ale raudonos, nes daug ka turim prie jos......... Ir dar visos vidines durys bus i raudonuma is kedro lyg ir beje visos arkintos lotuliukas.gif .
Tuoj mes nusiarkinsim ir nusikoloninsim doh.gif , kur pazvelgsi visur arkos ir kolonos blink.gif doh.gif

Bet dar vat idedu isplanavima:
Jei daryt salos 2 kolonas tai jos nuo valgomojo stalo matysis, o is svetaines matytusi vienoj pusej kolona saloja, o kitoj jau nebe g.gif
O melyna linija, kad salos krastas nueina i kolonos pradzia)

user posted image

Ir dar ta pati foto, kad lengviau isivaizduot blush2.gif :
(uz arku virtuve)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 02 16, 14:38)
stalvirsi drasiai butume junge su silikonu, tada sujungimas praktiskai nematomas. ax.gif

pas mane silikonas tarp stalvirsio ir sienos plokstes, tai atsilupineja, man nepatinka, bet nieko geresnio nesugalvojom tuo momentu. o ta juostele atrodo tvarkingai ir rupesciu nekelia. as jos jau irgi nepastebiu.
Atsakyti
o vat čia įmesiu virtuvių gali ir kartotis šis bei tas rolleyes.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 02 16, 13:21)
kur pirkot krana, grazus  thumbup.gif

Ui, pamirsau del krano atrasyt.
Pirkom Amerikoj, "FRANKE express orient"

QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 16, 13:29)
bet išsirinkau kitokias, didesnes vat tokias lyg šias ar labai jau panašiosjų ten kelių dydžių buvo: nedidelės, vidutinės ir didžiausio, tai kažkaip didžiausios man smagiausios buvo nutvert, reikėjo 16, bet turėjo tik 14, tai laukiu kol paskambins kitų dvejų ateit pasiimt,
user posted image

o jei negaus nu tai pagalvojau, kad į spinteles su stiklais dėsiu vat tokias jei ką manau turėtų derėt
user posted image

Vat jei tokios butu man reikiamos spalvos ax.gif
O tos apvalios, tavo atveju, tinka smile.gif .
As daug kur pastebejau, kad stalciams deda pailgas, o durelems bumbuliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 16 vasario 2011 - 12:58
QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 16, 12:29)
user posted image

pas mane tokios bus virsutinese atveriamose spintelese ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 16, 12:54)
As daug kur pastebejau, kad stalciams deda pailgas, o durelems bumbuliukus.

mes butent taip ir darysim
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 02 16, 11:29)
bet į kitus miestus jis nevažiuoja matuotis bent jau į Vilnių jis pas mane nevažiavo, o aš kažkaip savo matavimais.......

...pries 2m tikrai vaziavo g.gif ..ir net uz Lt ribu.Gal dabar aplink Kauna darbu turi daug,neapsimoka vazinetis.
Atsakyti