Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose - 6 tema

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 19, 20:42)
Dabar uzsirasiau jau, aciu.
Mes darytume stalvirsi 65cm., nes musu buitine technika gylesne nei standartas, tai ir visos spinteles i prieki pasistums, ta prasme, priekis bus kaip visur. O apie stalvirsio iskisima i prieki daugiau, nepagalvojau, gal tai gera ideja! O galima kazkokia foto, kaip pas jus atrodo tas priekis labiau atsikises?? Labai sudomino  bigsmile.gif

Ne taip mane supratai - nedėjau stalviršio 120 cm pločio, kraštą pjovėm biggrin.gif Nuėjau pamatuot, pas mane plotis - 80 cm. Ir išsikišimas normalus.
Norėjau pasakyt, kad platesnis geriau atrodo už standartinį, o ir vietos daugiau gaminimui. Dauguma pastebi, kad stalviršis platus. 120 cm turbūt nuvalyt neitų pasiekt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 02 19, 20:27)
Ne taip mane supratai - nedėjau stalviršio 120 cm pločio, kraštą pjovėm biggrin.gif Nuėjau pamatuot, pas mane plotis - 80 cm. Ir išsikišimas normalus.
Norėjau pasakyt, kad platesnis geriau atrodo už standartinį, o ir vietos daugiau gaminimui. Dauguma pastebi, kad stalviršis platus. 120 cm turbūt nuvalyt neitų pasiekt  lotuliukas.gif

Tai as ir supratau, kad ne 120 biggrin.gif . Tik klausiau kiek, dabar aisku. O kiek cm. nuo spinteliu atsikises stalvirsis ax.gif ? Gal butu galim foto is arciau, kad isivaizduot, butu labai didelis dekui smile.gif . Kadangi jau teks pirkt ta didesni gabala, jauciu ir mes issikisa darysim didesni, tik nezinau kiek tada iskist g.gif

O va, kokias kedes prigriebem siandien:
user posted image

O cia gal kam lempa patiks i valgomaji (ermitaze), kaina 1500, nuolaida 30% dabar. Ji tokia labai didele, didesne, nei foto atrodo.

user posted image
Atsakyti
Parašyk el. pašto adresą į AŽ, atsiųsiu foto. Neturiu susikūrusi internetinio foto albumo, tai negaliu įkelt nuotraukos į forumą, o ir nelabai noriu[/COLOR[COLOR=yellow]]...
Atsakyti
Gražus šviestuvas didesniai patalpaui thumbup.gif

O kėdžių be atramos nemėgstu, labai nepatogu man sėdėt, pasikeičiau ax.gif
Atsakyti
Tapetai:

Galvoju kol nera pinigu, bet reiketu su spalva apsispresti, tai bent pvz uzsisakysiu ir jau galesiu dazus rinktis... ka manote?

Balti baldai, smelio spalvos plyteles.

1)Sities man graziausi :

user posted image

2) neutralus:

user posted image

3) prie plyteliu
user posted image

4) klasika, silkiniai spalva ligth green:
user posted image

g.gif g.gif g.gif ant sienos dar veidrodzio noriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 19 vasario 2011 - 21:18
Man tai be kalbos, pirmi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 19, 21:17)
Tapetai:

Galvoju kol nera pinigu, bet reiketu su spalva apsispresti, tai bent pvz uzsisakysiu ir jau galesiu dazus rinktis... ka manote?

Balti baldai, smelio spalvos plyteles.

Cia koks kambarys butu?
Pirmi tikrai labai wub.gif
O man paskutiniai visai praverstu, is kur jie ax.gif
Atsakyti
PANOS, cia valgomasis(virtuve), ar ne per daug kaip virtuvei g.gif

VAnesax : tapetai
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 19, 21:17)
4) klasika, silkiniai spalva ligth green:
user posted image

man tai sitie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 19, 21:40)
PANOS, cia valgomasis(virtuve), ar ne per daug kaip virtuvei  g.gif

VAnesax : tapetai

Virtuvei rinkciausi paskutinius smile.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
vien zo, uzsakineju pvz pirmu ir paskutiniu. Ziuresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 19, 21:58)
vien zo, uzsakineju pvz pirmu ir paskutiniu. Ziuresim biggrin.gif

Ooo, butinai pakomentuokit, kai gausite, man tu paskutiniu spalva ner visai aiski, o kai man neskubu, tai palauksiu jusu komentaru biggrin.gif

Kazin is kokios medziagos tas sienu dekoras g.gif
http://www.lauraashl...e/invt/3456252/
Atsakyti