Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose - 6 tema

QUOTE(Pretorija @ 2011 02 21, 05:13)
Sveikos merginos,
gal galetumete patarti, kur nusipirkti retro stiliaus smulkia buitine technika, konkreciau domintu tosteris ir virdulys (turetu buti baltos arba kremines spalvos)...Nejaugi tik Delonghi gamina kazka panasaus?

tik nzn ar Lt yra:
http://www.google.co...h...sa=N&tab=fi
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 02 21, 01:11)
musu irgi..as jau pradedu nervintis, ar ne per gremezdiskos unsure.gif bus toks apvadelis ir jau lubos

O pas jus jau stovi virtuvinis?
Pas mus iki lubu liks dar puse metro.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 21, 12:01)
O pas jus jau stovi virtuvinis?
Pas mus iki lubu liks dar puse metro.

ne, tik susiprojektavom, baldininkas jau issimatavo viska, gamint prades kovo pradzioj..
mes bute gyvensim, virtuvej lubos bus 2,6m..
Atsakyti
Eudora,tikrai yra tarpelis per kur iseina garai.

Sveikos
norėjau paklaust jau naudojančių SMEG retro orkaites Ar įmontuojamos orkaitės turi groteles.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 02 21, 14:37)
Eudora,tikrai yra tarpelis per kur iseina garai.

ufff, kaip palengvėjo, reiškia bent jau šitai mano svajonei lemta išsipildyt clap.gif Ačiū labai už info aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 02 21, 13:07)
ne, tik susiprojektavom, baldininkas jau issimatavo viska, gamint prades kovo pradzioj..
mes bute gyvensim, virtuvej lubos bus 2,6m..

Mes siandien galutinai uzsisakem, tai bus geguzes 1-ai dienai.
Rytoj reiks issirinkt stalvirsi iki galo, nes jie buna skirtingo storio, tai reikia jiems ta zinot, kad pradet gamint.
Oi, siandien man svente biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau dažus vaikų kambariui, bet nepataikiau su atspalviu doh.gif
Negalvojau, kad taip sudėtinga išsirinkti iš tokios daugybės palečių... Pirkau 5 mėginius, tik vienas iš jų buvo pakenčiamas, bet vis tiek ne tas
Žodžiu, vietoj kakavos spalvos gavosi persikinė lotuliukas.gif
Ko gero mano užmojis išlaikyti vienos spalvos koloritą name žlunga doh.gif
O kakavos spalvos mačiau vienintelius paletėje, tik jie amerikoniški ir sakė, kad mažiau nei 5 ltr. nemaišo, čia būtent tie dažai, kur Eudora buvo įmetus jų nuorodą dėl sienų spalvinimo programėlės, tik deja, numeracija neatitinka... https://www.sherwin-...com/visualizer/
Dabar truputį gailiuosi, kad nesurizikavau ir nenusipirkau šitų, bet dar daug kamabarių turiu nedaažytų, tai, manau, dar išbandysiu smile.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Kristaline @ 2011 02 22, 10:54)

Labai įdomi programėlė.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 22, 02:46)
Mes siandien galutinai uzsisakem, tai bus geguzes 1-ai dienai.
Rytoj reiks issirinkt stalvirsi iki galo, nes jie buna skirtingo storio, tai reikia jiems ta zinot, kad pradet gamint.
Oi, siandien man svente  biggrin.gif  thumbup.gif

Kokia buitine technika derinsi( indaplove, kaitlente, orkaite, garu surinkeja ir t.t.), kokius modelius?
Atsakyti
Aš nusipirkau dažus vaikų kambariui, bet nepataikiau su atspalviu doh.gif
Negalvojau, kad taip sudėtinga išsirinkti iš tokios daugybės palečių... Pirkau 5 mėginius, tik vienas iš jų buvo pakenčiamas, bet vis tiek ne tas
Žodžiu, vietoj kakavos spalvos gavosi persikinė  lotuliukas.gif

ar tokia kakavine, kaip sioj foto netinka?

user posted image

as pirkau dukrai tokius tapetus, tai pagal Beckers dazu palete atitaikem ta kakavine spalva
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 22, 17:15)
Kokia buitine technika derinsi( indaplove, kaitlente, orkaite, garu surinkeja ir t.t.), kokius modelius?

Visa buitine neblizgancio metalo.
Buvau gartrauki idejus kazkiek puslapiu atgal ax.gif
Atsakyti
O kakavos spalvos mačiau vienintelius paletėje, tik jie amerikoniški ir sakė, kad mažiau nei 5 ltr. nemaišo, čia būtent tie dažai, kur Eudora buvo įmetus jų nuorodą dėl sienų spalvinimo programėlės, tik deja, numeracija neatitinka...  https://www.sherwin-...com/visualizer/
Dabar truputį gailiuosi, kad nesurizikavau ir nenusipirkau šitų, bet dar daug kamabarių turiu nedaažytų, tai, manau, dar išbandysiu  smile.gif

man labai patinka sitie dazai, gerai dengia, spalvos irgi grazios, bet bandyti reikia, nes kartais atspalviai "pasiklysta"... Kaune juos maiso ir po 0,5 ir po 1 litra ax.gif Ieskodama spalvos orientuojuosi i tamsiausia jos atspalvi - tada geriau matosi, is kokios spalvos atsiranda sviesus atspalvis (pvz. ar jame daugiau gelsvumo, ar zalumo, ar rausvumo)
Atsakyti